karolaus 29.05.07, 23:28 Czy ktoś rezerwował na booking.com? Mają tam niskie ceny ale nic nie piszą o tym, że są one gwarantowane. A może rezerwowaliście na jakiejś innej stronie. Mi chodzi o hotel w USA. Z góry dziękuję za odp. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mojito Rezerwacje hotelowe. 29.05.07, 23:54 Witaj, podrzuce Tobie jeszcze pare innych dobrych stron: www.hotels.com www.sidestep.com i www.kayak.com Rezerwacja gwarantowana jest karta kredytowa. Mozesz tez po znalezieniu odpowiedniego hotelu zarezerwowac bezposrednio w hotelu. Wiekszosc hoteli pozwala anulowac rezerwacje na dzien przed terminem. www.marriott.com pozwala to zrobic przed godzina 16:00 tego samego dnia. Pozdrowienia, m. Odpowiedz Link
malawi3 Re: Rezerwacje hotelowe. 01.06.07, 19:45 a ja polecam www.asiarooms.com sprawdzone od kilku lat, maja czesto super ceny w szeroko pojetej azji Odpowiedz Link
kreola4 Azja Wieeelka :). 01.06.07, 20:36 Malawi, czytasz z roztargnieniem lub za szeroko pojmujesz Azje . Odpowiedz Link