Dodaj do ulubionych

Gdzie w Londynie jest wielki sklep z wózkami?

27.02.11, 15:02
Bo właśnie sobie za parę dni lecę i chciałabym oczywiście go zwiedzićbig_grin
Obserwuj wątek
    • agnes_nyc Re: Gdzie w Londynie jest wielki sklep z wózkami? 27.02.11, 15:32
      ty szczesciaro smile
      • didis Re: Gdzie w Londynie jest wielki sklep z wózkami? 27.02.11, 18:40
        sismile szczęściara to ja będę jak go znajdę i jeszcze kilka innych sklepówtongue_out
        • saras-wati Re: Gdzie w Londynie jest wielki sklep z wózkami? 27.02.11, 19:12
          planujesz jakieś zakupy?smile ja to bym chętnie bj metro w kolorze black/oceansmile
          • didis Re: Gdzie w Londynie jest wielki sklep z wózkami? 27.02.11, 19:22
            heheh, zadziwiasz mnie sarasbig_grin Tak planuję kupić Stokkebig_grin ale na 100% nie tam. Tam jadę raczej pozwiedzać i na ciuchowe zakupybig_grin
            Agnes, miałaś rację - ten kosz jest taki czarny w nowym bJ, mało tam siateczki smile JEst bardzo ładny - ten w metro jest taki sobie - to nie trochę od niego odrzuciło.
            • marteczkaa84 Re: Gdzie w Londynie jest wielki sklep z wózkami? 27.02.11, 21:34
              Ja bardzo lubię Kiddicare.
              Niestety nie mam pojęcia gdzie jest w Londynie.
              Jest w każdym większym mieście, więc i tam na pewno znajdziesz.
              Mają duży wybór wózków i różnych akcesoriów.
              • marteczkaa84 Re: Gdzie w Londynie jest wielki sklep z wózkami? 27.02.11, 21:37
                W Londynie znalazłam taki adres w Notting Hill
                389 Harrow Road
                London W9 3NA
            • saras-wati kosz w bj(OT) 28.02.11, 06:26
              no właśnie ma być nowy kosz, czy jak zwykle coś źle zrozumiałamuncertain w moim z 2010 kosz ma siatkę tylko od tyłu, a tak jest taki zgrabny i z nieprześwitującego materiałusmile No i zawsze mogłabym przerzucić ten kosz do metrowink
    • baewaba oxford pram centre 27.02.11, 22:10
      www.oxfordpramcentre.co.uk/subcat.php?start=0&show=all
      • 3-mamuska Re: oxford pram centre 28.02.11, 01:07
        W centrum na Regent Street jest mamas&papas,maja pol pierta wozkow.
        Jest tez John Lewis tam tez maja sporo wozkow.
        A wlasnie w tym ostatnim
        www.johnlewis.com/231163152/Product.aspx.
        www.johnlewis.com/231061685/Product.aspx
        mothercare na Oxford Street tam pewnie tez
        • didis Re: oxford pram centre 05.03.11, 11:12
          Dzieki wlasnie dzis sie wybieramsmile
          Musze Wam powiedziec, ze tu jest cale zaglebie bugaboo, normalnie na ulicy 80% to cameleon/frog/beesmile suuper. Oczywiscie mam na mysli centrumsmile)
          • zurekgirl Re: oxford pram centre 05.03.11, 22:08
            Warto odwiedzic mamas&papas na regent's street, glownie dlatego, ze maja tam mila kawiarenke na pierwszym pietrze. A na dole sporo wozkow. Poza tym wspomniany John Lewis. Mothercare jest naprzeciwko Primarka przy Marble Arch, ale tam wozkow ciekawych raczej niewiele. Wieksze sklepy dzieciowe sa poza Londynem raczej, osobiscie nigdy do zadnego nie dotarlam. Kiddicare ma (o ile mi wiadomo) jeden gigantyczny salon, ale niestety poza Londynem. W Toys'r'us tez sa czasem wozki w sekcji babies (jesli lecisz z Luton, to przyjedz godzine wczesniej, sklep jest 5 minut od lotniska).
    • saras-wati i jakie wrażenia? 06.03.11, 11:08
      wpadło Ci w oko coś ciekawego?
    • variuss Re: Gdzie w Londynie jest wielki sklep z wózkami? 07.03.11, 13:55
      Didis, a ty jestes jeszcze w UK ? Miałabym prośbe, jakbyś mi przy okazji zmierzyła jeden wózek (tzn siedzisko i oparcie), oczywiscie jak go akurat napotkasz
    • saras-wati I jak wrażenia? 14.03.11, 07:08
      Widziałaś coś ciekawego?
      • didis Re: I jak wrażenia? 14.03.11, 11:33
        No nic niestety, ale zdecydowałam się już na zakup bee+ - pod warunkiem, że sprzedam Cameleona...
        • saras-wati Re: I jak wrażenia? 14.03.11, 11:57
          no zdziwiona jestem, że nie możesz go sprzedać...sad
          • didis Re: I jak wrażenia? 14.03.11, 13:47
            No ja też, a już marzę o moim niebieskim bb beebig_grin
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka