Dodaj do ulubionych

budka letnia do bugaboo bee+

03.03.11, 22:46
dziewczyny czy posiada ktoś takową budkę?www.malusin.pl/bugaboo-budka-letnia-do-wozka-bugaboo-bee-plus-srebrna.html i czy ona podnosi się na wysokość razem z siedziskiem? i czy coś zaćemnia? bo sama nie wiem czy ją kupować...
Obserwuj wątek
    • agnes_nyc Re: budka letnia do bugaboo bee+ 03.03.11, 23:28
      w/g mnie nie warta macalam do cameleona i to zwykla szmatka na 100 % bedzie swiecilo slonce dziecku

ja mam z dziurami bo cameleona i tez kiepska jest bo przez siatke wpada slonce
      • dima1312 Re: budka letnia do bugaboo bee+ 04.03.11, 18:14
        dzięki Agnes,mogliby się trochę wysilić i zrobić głębszą budę ta jest kiepska!
        • agnes_nyc Re: budka letnia do bugaboo bee+ 04.03.11, 18:27
          tworzywo z czego jest wykonana ta letnia budka jest tak cienka ze szok latwo przedziurawic byle czym
          • dima1312 Re: budka letnia do bugaboo bee+ 04.03.11, 19:23
            zła jestem! w mini buda była wspaniała a w bee jak małego kładę do się wścieka ze słońce go razi... a parasolek nie lubię
            • isabel_o Re: budka letnia do bugaboo bee+ 05.03.11, 10:27
              Ja przed słońcem używam parasolki i dla mnie jest ok. Ale jak ktoś nie lubi to można spróbować z daszkiem teutonii. Zaraz spróbuję go odnaleźć i przyczepić do bee plusa. Jak się uda to cyknę fotkę i tu wrzucę...
    • agnes_nyc Re: budka letnia do bugaboo bee+ 04.03.11, 19:47
      to pewnie ja tez bede wsciekla ale biore tez mini wiec bede zmieniac
      • dima1312 Re: budka letnia do bugaboo bee+ 05.03.11, 12:04
        ja w sklepie zakładałam ten daszek Teutonii ale nie jest dobry...
        • isabel_o Re: budka letnia do bugaboo bee+ 05.03.11, 12:34
          No to najlepsze wyjście to parasolka i to gł. przy pozycji leżącej. A ciekawe czy ta budka letnia do plusa jest głębsza? Trzeba by podpytać dystrybutora. Materiałem ja bym się nie zrażała, w końcu to buda letnia więc nie dziwne że jest z cienkiego materiału a cienki nie zawsze oznacza słaby...
          • dima1312 isabell 05.03.11, 15:25
            Iza mogłabyś zobaczyć przy jakiejś okazji w sklepie tę budę?
            • isabel_o Re: isabell 05.03.11, 18:00
              Jasnesmile Po weekendzie podjadę do tego sklepu, skąd zamawiałaś cameleona, oni napewną mają letnie do plusa...
              • dima1312 buda letnia 09.03.11, 10:13
                jednak kupiłam tą budę i fajna jest! zasłania całe dziecko i mały siedział zadowolony
                • didis Re: buda letnia 10.03.11, 22:14
                  Widziałam na zdjęciach- dzięki - ja mam do cameleona tą osłonkę i też byłam zadowolonasmile
                  Ale cena jak dla mnie mega wysoka!
                  • dima1312 Re: buda letnia 10.03.11, 23:15
                    Fakt! cena taka sobie,ale co było robić
                    • lucyna_1980 Re: buda letnia 11.03.11, 12:32
                      O fajnie, że ja masz smile
                      to teraz mi powiedz jak jest z widocznością przez tą budę? czy dziecko coś widzi jak jest maksymalnie zaciągnięta czy taki raczej obraz zamazany?
                      I jak dobrze rozumiem montuje się ją zamiast dotychczasowej "kolorystycznej" budki?
    • isabel_o Budka bee plus + daszek teutonii 11.03.11, 18:59
      No więc wygrzebałam z szafki swój daszek teutonii (materiałowy nie siatkowy) nałożyłam na budę bee plus i super! Nic się nie zsuwa, trzyma się idealnie! Składałam i rozkładałam budę i wszystko się trzyma. Coś mi się wydaje, że w sklepie sprzedawca dał do przymiarki dimie jakiś wadliwy daszek... Bo u mnie wszystko gra! Jak chcecie to wrzucę fotę wink
      • saras-wati Re: Budka bee plus + daszek teutonii 11.03.11, 19:50
        Isabel, a czy mogłabyś sprawdzić jeszcze tą budkę w konfiguracji ze swiftem??
        • isabel_o Re: Budka bee plus + daszek teutonii 11.03.11, 21:35
          Nie ma sprawy, ale jutro bo swifta mam schowanego...
          • didis Re: Budka bee plus + daszek teutonii 12.03.11, 06:53
            Daj koniecznie zdjęciebig_grin
            Saras ty sprzedałaś już MB>? MINI?
            • saras-wati Re: Budka bee plus + daszek teutonii 12.03.11, 07:03
              Tak, sprzedałam i mam tylko mb swiftasmile
              • isabel_o do saras 12.03.11, 09:52
                Nie było mnie jakiś czas i jakoś przeoczyłam fakt, że kupiłaś swiftasmile Gratulacje!!!
                • saras-wati Re: do Isabel 12.03.11, 13:52
                  Isabel, bardzo dziękujęsmile Wiesz, że posłuchałam Twoich radsmile Szkoda, że nie posłuchałam ich jeszcze w sierpniusmile
            • isabel_o zdjęcia bee plus z daszkiem 12.03.11, 09:33

fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/2648736,2,1,Bee-plus-z-daszkiem-teutonii.html
              fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/2648737,2,2,Bee-plus-z-daszkiem-teutonii.html
    • isabel_o saras - fotka swifta z daszkiem teutonii 12.03.11, 10:36
      fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/2648835,2,1,MB-Swift-z-daszkiem-teutonii.html
      • dima1312 buda bee+ letnia 12.03.11, 12:10
        Lucyna pytałaś czy widać przez siatkę tak dziecko widzi jest ok. tylko mogli ją zrobić na zamek,ona spełnia rolę takiej moskitiery jak dziecko śpi
      • saras-wati Re: saras - fotka swifta z daszkiem teutonii 12.03.11, 13:53
        Bardzo dziękuję! Świetnie wygląda, zatem kupięsmile To jest taki klasyczny czarny? Z jakiego materiału jest?
        • didis Re: saras - fotka swifta z daszkiem teutonii 13.03.11, 22:05
          Saras su[er, a powiedz jaka kolorystyka, wstaw fotybig_grin
          Szybko sprzedałaśbig_grin
          • saras-wati Re: saras - fotka swifta z daszkiem teutonii 14.03.11, 07:06
            Powiedzcie mi jeszcze o tych daszkach teutonii...pamiętam, że latem, jak chciałam zamówić do fun, powiedzieli mi, że mają na stanie czarny-uniwersalny, a na inny trzeba zaczekać kilka tygodni(więc dałam sobie spokój, bo lato się kończyło). Teraz jest czas, więc zaopatrzę się w ten daszek, tylko nurtuje mnie czy ten uniwersalny, jest z materiału, jak Twój Isabel? Czy z siatki? WJeśli z siatki, to chyba lepiej zamówić z czarnego materiału, chyba że się mylę?

Didis, kolor mam flintsmile Za limonką nie przepadam, chili też w miarę fajny, ale chyba szary daje najwięcej możliwości dobrania dodatków(np. niedługo będę miała wkładkę w pięknym fiolecie). Zrobię fotki po weekendzie.
            Szkoda, że do swiftu nie ma możliwości dokupienia tapicerki w takich limitowanych seriach, jak do urbana albo w ogóle, że nie ma ich w takiej gamie kolorystycznej, a tylko czarne...
            • didis Re: saras - fotka swifta z daszkiem teutonii 14.03.11, 11:35
              Dziwne to trochę, ale szkoda. Cieszę się, że jesteś zadowolona.
              • saras-wati Re: saras - fotka swifta z daszkiem teutonii 14.03.11, 11:55
                Didis, zadowolona to mało powiedziane, jestem zachwyconasmile) widziałaś, jak napisałam 'swiftu'sad

No też mnie dziwi, dlaczego urban ma taką fajną kolorystykę, a swift tylko czarny z domieszką trzech kolorów....Może dlatego, że urban jednak jest bardziej popularny?
    • matude Re: budka letnia do bugaboo bee+ 04.04.16, 08:20
      Odkopuje stary temat bo mam pytanie.. Jak umyc letnia budke? Kupilam uzywane i wymagaja lekkiego odswiezenia a na metce napisane jest aby nie prac...
      • malami1516 Re: budka letnia do bugaboo bee+ 04.04.16, 16:12
        Ja wszystko od bee piore w 40 stopniach nic sie z tym zlego nie dzieje.
      • acora Re: budka letnia do bugaboo bee+ 04.04.16, 23:20
        Letnią miałam tylko przez chwile i nie zdążylam jej wyprać. Natomiast identyczny zakaz prania mam na budce chevon - ale tutaj rozumiem zakaz - wzór może zejść smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka