Dodaj do ulubionych

No i co mam robic

26.05.11, 12:18
Chce kupic Baby Joggera kupiłabym od siebie ale nie moge dluzej czekac na fiolet bo zwariuje

zamierzam poprosic siostre aby mi kupila ten wozek i wyslala do PL
przemawia do mnie tez to ze do Polski trafiaja buble w USA mi sie to jeszcze nie zdarzylo a mam i cameleona i bee+ z USA uzytkuje dwa miesiace stelaz mam z wrzesnia 2010 i jest ok wiec smiem twierdzic ze tylko do Polski trafila taka partia i swoje wozki zamierzam kupowac w USA smile

Tylko mam teraz dylemat czy wziac trojkolowego we fiolecie czy czekac na 4 kolowy podpowiedzcie mi ktory byscie wybraly - tak czekalam na fiolet ale dziewczyny zakupujac 4 kolowego calkowicie zrojnowaly moje marzenia o fiolecie smile

Isabel - dima - jak sie sprawuje 4 kolowiec ?

didis - czy twoj city mini ktory Tobie sciagalam z USA byl w porzadku nic nie szwankowalo w nim a dokladnie chodzi mi o te przednie kolo

musze podjac decyzje do jutra
Obserwuj wątek
    • womysia Re: No i co mam robic 26.05.11, 12:19
      moim zdaniem 4 kołowy BJCM jest duuuuuużo ładniejszy! ja bym czekała.
      • sylki Re: No i co mam robic 26.05.11, 12:33
        moje zdanie jest takie samo jak womysi tongue_out
        4 kołowiec jest ładniejszy big_grin
    • didis Re: No i co mam robic 26.05.11, 13:32
      W sumie nie bardzo rozumiem po co Ci BJCMbig_grin, ale jako maniaczka nie wnikam. Nic nie szwankowało i nie szwankuje - wózkiem jeździ siostra męża i bardzo go sobie chwalismile
      Weź 4 kołowy, bo podbija się lepiej.
      • lucyna_1980 Re: No i co mam robic 26.05.11, 13:39
        4 kołowy weź bez zastanowienia. Napisz na priva ile w USA kosztuje - może się dołączę do wysyłki smile
        • pomilak1 Re: No i co mam robic 26.05.11, 13:44
          czekaj na 4 kołowego smile ja mam 3 kołowy i jednak koło trochę "lata" a miałam je wymieniane smile no i 4 kołowy bardziej mi się podoba smile
    • isabel_o Re: No i co mam robic 26.05.11, 13:47
      Czterokołowy! Ja jestem zachwycona amortyzacją 4-kołowego. Przez to bardzo mnie do siebie przekonałwink Śmigam nim po całym mieście. Jeżdżę tramwajami, autobusami, metrem jak trzeba to zjeżdżam nim po schodkach i nie mam zastrzeżeń. Oczywiście podbijanie nie jest zachwycające (może troszkę lepsze niż w trzykołowym) ale jestem to w stanie mu wybaczyćwink
      • mak-111 Re: No i co mam robic 26.05.11, 17:52
        4 kolowy fioletowy big_grin. ja mam juz trzecie kolko i ciagle mi sie wydaje, ze cos piszczy sad. pocieszam sie tym, ze tylko ja to podobno slysze.
    • aska1972 Re: No i co mam robic 26.05.11, 21:01
      Agnes, napisałam do Ciebie na gazetowego, odpowiedz plissss
      • agnes_nyc Re: No i co mam robic 27.05.11, 10:39
        w USA nie ma 4 kolowych i dlatego mam biede wiec musze czekac az ja dostane wozki od importera i wtedy bede probowac w razie czego sprzedam jak mi nie bedzie odpowiadal

didis - chce wozek maly do auta ktory bedzie sobie tam lezal i nie bede musiala znosic bee+ jak jade autem. bee+ nie moge zniesc sama z dzieckiem na reku a bj znosilam
        • didis Re: No i co mam robic 27.05.11, 10:45
          Ja bee znosiłam, ale BJ było wygodniejsze pod tym względem.
          Mi w tym wózku nie odpowiadała tylko jedna jedyna rzecz - ale przeważyłasad
          • agnes_nyc Re: No i co mam robic 27.05.11, 11:56
            didis jaka napisz
        • sylki Re: No i co mam robic 27.05.11, 10:47
          Agnes, jak nie możesz znieść, kurcze ja wózek podnoszę nawet z moją 4 latką.
          Kurde to ja zakochna w bee już na zabój po wczorajszym wypadzie do mamy, gdzie nie musiałam nikogo prosić o pomoc z wózkiem i nawet na 3p (stare budownictwo, kręte schody) wniosłam go bez większego wysiłku (z córą w środku oczywiście wink
          Fakt, na nasze dziurawe chodniki te małe kółka to masakra, no ale coś za coś niestety
          • dima1312 Re: No i co mam robic 27.05.11, 11:50
            Agnes ja jestem zadowolona! myślę ze 4 kołowy trochę lepszy od 3 kołowego,stabilniejszy ja wybrałam cały czarny bo wszystkie kolory wkładek do niego będą pasowały
            • lucyna_1980 Re: No i co mam robic 27.05.11, 12:00
              Ja tez nie znosze bee z córką na ręku, tylko z córką już zamontowaną w wózku. Bee jest bardzo nieporęczny do przenoszenia (nie ma jak go wygodnie złapać) no i nie da się go rozłożyć trzymając dziecko na ręku.
              Dlatego muszę też kupić wózek taki właśnie jak BJCM i obiecuję że to będzie mój ostatni okaz do kolekcji. Obieeecuuujęeeeęęę smile
          • agnes_nyc Re: No i co mam robic 27.05.11, 11:58
            sylki

ja nie znosze wozka z dzieckiem bo ona sie drze jak ja wkladam do wozka i wygina jak diabli

chodzi mi oto ze bj moge wziac za ten pasek do skladania a dziecko na druga reke i sklada sie w kostke prawie a mam male auto bee+ zajmuje mi wiecej miejsca niz bj
            • sylki Re: No i co mam robic 27.05.11, 12:05
              też mam małe auto i moim zdaniem zajmują tyle samo miejsca,
              dla mnie jest bardzo poręczny do znoszenia, jest za co złapać i jak złapać, ale cóż po bugsterze to chyba większość jest łatwych do znoszenia z dzieckiem big_grin

ja BJCM kupiłabym ze wzlględu na te duże koła big_grin, a po wczorajszym spacerze po mieście, gdzie dziura za dziurą i dziure pogania, to marzy mi się CM tongue_out
              • lucyna_1980 Re: No i co mam robic 27.05.11, 12:13
                Fajne sa takie wózki jak BJCM czy Senzz (taka walizeczka z wygodnym uchwytem) Jak ja miło Senzza wspominam... oj straszny mam sentyment do niego, a jak teraz patrzę na córkę, że swoimi rozmiarami by fajnie do niego pasowała to mam ochotę kupić go jeszcze raz, ale też chcę wypróbować BJCM 4 kołowy i na tym zamkne kolekcję wózkow dla mojej córki smile
                A jak za rok, dwa będzie drugie to moze już wymyślą jakieś nowe fajne modele, żeby było co testować smile
                • agnes_nyc Re: No i co mam robic 27.05.11, 12:22
                  lucy

ja wlasnie tez na city mini zamykam kolekcje dla 1 dziecka

mysle juz nad drugim ale mysle rowniez o powrocie do usa wiec tam bede szalec z nowosciami i chyba tam zaczne powazne rozmyslania nad drugim dzieckiem
    • agnes_nyc Re: No i co mam robic 28.05.11, 08:31
      tak jak pisalam w innym watku w terminarzu dostaw widze tylko kolor czarny 4 kolowy cm i co ja mam robic nie chce czarnego
      kurcze dzis musze zlozyc zamowienie bo chce szybko dostac tacki ktore zamowilam wiec przy okazji moge zamowic wozek - ah juz sama nie wiem co robic
      • lucyna_1980 Re: No i co mam robic 28.05.11, 08:34
        A ten czarny to na czarnym stelażu?
        • pomilak1 Re: No i co mam robic 28.05.11, 10:15
          jak jesteś bardzo "napalona" na BJ to jednak bym wzięła czarny i jakąś fajną wkładkę smile jakoś mi się już znudził mój 3 kołowy, więc może stąd moje nastawienie na 4 kołowego tongue_out

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka