Dodaj do ulubionych

TRÓJKOŁOWIEC KTÓREGO NIE KUPOWAĆ

11.07.11, 13:00
Dzieki dziewczyny za rady w wyborze trójkołowca. Mam jeszcze jedno pytanie,mianowicie te wózki przez Was polecone(marki), używane to koszt ok 1000 zł i tak się zastawiam czy jest sens wydawać na wózek tyle kasy jeśli będzie on stał na działce i używany będzie tylko weekendowo w czasie letnim przechodząc do meritum pytanie moje - a jakich trójkołowców się wystrzegać ? Dziecko 5 m-cy prawie czyli siedzisko najlepiej rozkładane na płasko i żeby po piachu na plaży pojechał a tak będzie tylko na działce służył od czasu do czasu
Obserwuj wątek
    • afroddytta Re: TRÓJKOŁOWIEC KTÓREGO NIE KUPOWAĆ 11.07.11, 15:29
      Jeśli na działkę itd. to może kup używanego speedi-wózek rewelacyjny w każdy teren i niezniszczalny, koszt używanego na allegro od 300 zł. Oparcie nie rozkłada się zupełnie na płasko, ale dla 5mies. dziecka powinno być już ok (tylko jakaś wkładka by się przydała, bo siedzisko bardzo obszerne), wózek ma duże siedzisko i na długo Wam starczy, również w zimie będzie ok.

Co do niepolecanych 3kołowców to odradzam wózki hauck (miałam model jeep).
      • sylki Re: TRÓJKOŁOWIEC KTÓREGO NIE KUPOWAĆ 11.07.11, 15:47
        Jane slalom
        allegro.pl/jane-slalom-pro-spacerowka-i1698375889.html
        tablica.pl/oferta/wozek-trojkolowy-spacerowy-jane-slalom-pro-IDa1MZ.html
        quinny speedi
        allegro.pl/wozek-spacerowy-quinny-speedi-sx-lodz-i1693516963.html
        allegro.pl/quinny-speedi-xs-nowy-okazja-i1707981799.html ale pewnie pójdzie za spore pieniądze, bo nowy
        allegro.pl/wozek-quinny-speedi-sx-tanio-i1709857196.html
        allegro.pl/spacerowka-quinny-speedi-gratisy-okazja-i1711744232.html
        allegro.pl/quinny-speedi-sx-i1708440256.html
        sporo tego na all big_grin
        • filipaldi Re: TRÓJKOŁOWIEC KTÓREGO NIE KUPOWAĆ 11.07.11, 16:11
          Dzieki wielkie, właśnie niektóre z nich obserwuje, A lepszy byłby freestyle czy speedi?
          • matylda07_2007 Re: TRÓJKOŁOWIEC KTÓREGO NIE KUPOWAĆ 11.07.11, 16:15
            Speedi ma 11 kilo, freestyle ma 20... ale freestyle jest solidniejszy i ma dużo lepszą amortyzację. Mam oba po córce. Synek ma obecnie 8 miesięcy i na pewno nie woziłabym Go w speedim. Speedi mimo amortyzacji jest sztywny. Jest też szeroki. Takie dziecko lata po nim, jak po taczce wink Freestyle jest węższy, bardziej miękki. Możesz ew. dokupić do speediego wkładkę redukcyjną, ale to kolejny wydatek.
            No i freestyle comfort ma obracane siedzisko.
            • filipaldi Re: TRÓJKOŁOWIEC KTÓREGO NIE KUPOWAĆ 11.07.11, 16:17
              To już dla mnie wszystko jasne, dziekuje
              • sylki Re: TRÓJKOŁOWIEC KTÓREGO NIE KUPOWAĆ 11.07.11, 17:18
                Jeżeli, to ma być wózek działkowy, to freestyle byłby o niebi lepszy od speediego smile
      • mama1dawidka Re: TRÓJKOŁOWIEC KTÓREGO NIE KUPOWAĆ 11.07.11, 17:59
        a ja mam i speedi herlag rimini trzykolowy i powiem tak ze
        ten herlag wygrywa ze speedim bo:
        ma super amortyzacje w porownaniu do speedziaka
        obracane siedzisko w dwie strony
        wieksza bude
        lepsza regulacja opacia
        noi tak jakby lepiej sie niem jedze i maja podobny design
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka