abigail83 15.07.11, 10:22 Jest taki wątek na forum chustowym, fajnie się to czyta w tytule miasto ja dziś rano w Warszawie nieopodal Chełmskiej widziałam śliczne BJ Mini w kolorze zielonego groszku a wczoraj albo przedwczoraj na stacji metra Dworzec Gdański czerwonego MBUJ Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
walker85 Re: "widziałam fajny wózek" - piszcie :) 15.07.11, 10:52 U mnie w mieścinie nie widuję nic innego jak kilka Mutsy, kilka Speedi, dwa Navingtony, jedno Jedo i jedną chyba Emmę oraz to nowe Graco. Poza tym same badziewia, teraz będą w Wiśle to zobaczę czym Warszawiacy jeżdżą, bo jest ich tam znaczna większość Odpowiedz Link
emily_valentine Re: "widziałam fajny wózek" - piszcie :) 15.07.11, 23:46 W zeszłym tygodniu w Ursusie na Sosnkowskiego widziałam chyba silver crossa z gondolą na dużych kołach. Nie wiem dokładnie który model, bo się nie znam. Zdziwiłam się lekko takim wózkiem na takim ekhem zad...u Odpowiedz Link
emma301 emily_valentine 16.07.11, 10:06 Ty z Ursusa jesteś? Bywam na Skoroszach, wychowałam się w Ursusie (chodziłam do LO na Sosnkowskiego). Wczoraj w malutkiej, płockiej galerii widziałem Stokke'a, 2 Buzzy i Nunę No i masę Coneco itp. Odpowiedz Link
mirtillo1983 krakow 16.07.11, 10:54 ja wczoraj widzialam jak dwie Panie wiozły swoje pociechy w Stokke jedna w czarnym druga w beżowym o błędnie to wyglądalo Odpowiedz Link
emily_valentine Re: emily_valentine 16.07.11, 11:22 nie, nie z Ursusa, akurat byłam w dlh na sosnkowskiego i tak przez okno wypatrzyłam ten wózek, dlatego nie wiem dokładnie jaki model Odpowiedz Link
lapin80 Re: "widziałam fajny wózek" - piszcie :) 16.07.11, 11:32 w Poznaniu na os. Przyjaźni bugaboo bee kremowy na Kościelnej stokke na rynku jeżyckim concord neo carbon Odpowiedz Link
adusia_g_s Re: "widziałam fajny wózek" - piszcie :) 16.07.11, 12:54 Ja ostatnio widziałam w Arkadii w Warszawie Baby Jogger City mini 4 kolor Sand/black normalnie myślałam że oszaleje, strasznie mi się spodobał, no ale za nim u nas w Polsce będą to na pocieszenie zakupiłam czarnego Dodam że akurat w danym momencie nie mogłam zagadać, a później szukałam po całej Arkadii, ale nici Odpowiedz Link
agnes_nyc Re: "widziałam fajny wózek" - piszcie :) 16.07.11, 22:41 adusia to pewnie widzialas nasza Isabel bo ona ma 4 kolowego sand i jest z W-wy Odpowiedz Link
adusia_g_s Re: "widziałam fajny wózek" - piszcie :) 22.07.11, 09:48 Kurcze super ten kolor i niestety pozostało mi cieszyć się moim czarnym ) Odpowiedz Link
greeneyedlover Nieskromnie... 21.07.11, 21:49 Codziennie widuje... W domu i na spacerze tuz przed soba... Bardzo sie lubimy pzdr Odpowiedz Link
olus22 Re: Nieskromnie... 21.07.11, 22:37 Mam dokładnie taki sam zestaw jak ty i tez w tym samym kolorze. Jeszcze dokupiłam uchwyt na kubek , zestaw`letni, dostawkę dla starszego dziecka a teraz przymierzam się do zestawu zimowego. Odpowiedz Link
greeneyedlover Re: Nieskromnie... 22.07.11, 08:12 No widzisz... Mamy wiec prawie takie same zestawy bo u mnie także obowiązkowo uchwyt na kubek, letni zestaw "w piksele", nie mam w prawdzie dostawki bo moje starsze dzieci (3i5 lat) są samobiezne ale jest jeszcze komplet tapicerki PINK no i niechybnie zima czeka nas winter kit i spiworki. Fajnie sprawdza sie fotelik iZiSleep. Wcześniej mieliśmy maxi-cosi z adapterami ale iZi Sleep jest jeszcze lepszym rozwiązaniem. Zaś w domu królują krzesełka Tripp Trapp. Najlepiej wydane pieniądze na dziecięce meble! Dzięki nim cała trójka przy stole, każdemu wygodnie i wszystkim kolorowo Pozdrawiam Odpowiedz Link
saras-wati Re: "widziałam fajny wózek" - piszcie :) 22.07.11, 08:18 a ja widziałam bardzo fajnego buzza na Ukrainie Odpowiedz Link
tygisek Re: "widziałam fajny wózek" - piszcie :) 22.07.11, 08:48 Bedac kilka dni temu w Warszawie, na Brodnie, na ul. Rembielinskiej, widzialam sliczna klasyczna gondole Inglesina, nie wiem co to za model, ale taka "w stylu" SilverCrossa z naszej Wozkomanii w srodku jechala napewno Dziewczynka! Jesli to ktoras z Naszych Forumek, to oczywiscie pozdrawiam! Odpowiedz Link
zurekgirl Re: "widziałam fajny wózek" - piszcie :) 23.07.11, 11:29 Na lotnisku w Lodzi widzialam turkusowa podrobe (lub po prostu inna firma kupuje od tego samego chinskiego producenta) Mamas&Papas Ziko Herbie. Na ramie tez mial cos na Z napisane. Sliczny wozek, takie polaczenie klasycznej gondoli i dosc nowoczesnego stelaza. I sklada sie z gondola (do dosc duzych rozmiarow co prawda, ale na lotnisku babeczka radzila sobie doskonale z czterolatka, trzymiesieczniakiem, bagazem i tym wozkiem). Odpowiedz Link
mamula_to_ja Widziałam dziwny wózek mutsy. 25.07.11, 20:37 Znaczy stelaż był normalny. Ale miał dziwną gondolkę. Taką małą, plastikową...Jak kuweta mojego kota. To co to? Odpowiedz Link
analyss reaktywując: britax b-ready, casualplay downtown 06.11.11, 14:04 wczoraj widziałam w Wawie na Siennej Britax B-ready - fajnie wygladał, stelaż jak ulepszony/ zgrabniejszy Fyn 4 z wieeelkim koszem; co do gondoli czy spacerówki się nie wypowiem, bo był fotelik wpięty a półtora miesiaca temu na wakacjach na Krecie widziałam ciekawy wózek, który powinien zainteresować forumki - pewnie w polsce niedostępny, na all nie ma - casualplay downtown; strasznie mnie zaciekawił, aż specjalnie poszłam w druga strone przy się przyjrzeć, co to za cudo; z daleka myślałam, że to bee, bo podobny kształt (w ogólnym wrażeniu - niższy stelaż, pojedyncze szersze kółeczka), a tu jednak nie.... zna osobiście któraś ten pojazd? Odpowiedz Link
didis Re: reaktywując: britax b-ready, casualplay downt 06.11.11, 16:19 Wczoraj w Poznaniu w Galerii Malta Beżowego Stokke Sama pomykałam z białym WK - oj przyciąga wzrok Odpowiedz Link
aleksandra1357 Re: "widziałam fajny wózek" - piszcie :) 06.11.11, 20:57 Niedawno biegłam kilometr za parą cudzoziemców w centrum Warszawy, bo mieli obłędny wózek, ale nie udało mi się go zidentyfikować Guglam i guglam i nie mogę znaleźć. Opis też niewiele Wam da. Coś jakby miniaturka wózka 4-kołowego nieskrętnego, na taśmach jakby, tylko wszystko o połowę mniejsze i niższe, ale krzyżak stelaża był. Najcharakterystyczniejsze były pełne koła, wypełnione w środku na biało (podobne ma np. Cybex). Wie ktoś, co to za cudo? Po Warszawie jeżdżą fajne wózki, ale Stokki to widuję raz na miesiąc. Może w bardziej trendowych parkach niż mój jeżdżą. Za to cała masa Bboo i Maclarenów. Ostatnio też ciągle widzę espiro w różnych wersjach. Emma jakoś zeszła na drugi plan, bo jeszcze 2 lata temu co drugi wózek to była Emmaljunga. Odpowiedz Link
zurekgirl Re: "widziałam fajny wózek" - piszcie :) 06.11.11, 21:02 Aleksandra, Brio robi tez pelne kola chyba. Odpowiedz Link
zurekgirl Re: "widziałam fajny wózek" - piszcie :) 06.11.11, 21:03 A nie, pospieszylam sie...ale tez cos takiego widzialam i bylam przekonana, ze to Brio Niepokoj zasialas Odpowiedz Link
aleksandra1357 Re: "widziałam fajny wózek" - piszcie :) 06.11.11, 23:50 Kilka razy widziałam też klasyczny wózek z dużą, wiklinową!!! gondolą. Nawet podejrzałam, jaki to wózek, ale już zapomniałam Wyglądał super! Odpowiedz Link
lucyna_1980 Re: "widziałam fajny wózek" - piszcie :) 07.11.11, 00:03 Taki? www.lonex.com.pl/24,0,kategoria.aspx Odpowiedz Link
aleksandra1357 Re: "widziałam fajny wózek" - piszcie :) 11.11.11, 22:38 lucyna_1980 napisała: > Taki? > www.lonex.com.pl/24,0,kategoria.aspx Tak, właśnie taki, niebieski. Swoją drogą, o Lonexie to ja jeszcze nie słyszałam. Odpowiedz Link
emily_valentine Re: "widziałam fajny wózek" - piszcie :) 12.11.11, 11:42 Ja niedawno w mojej okolicy widziałam dziwną konstrukcję. Stelaż chyba od mutsy (nie pamiętam) z zamontowanym rowerkiem. Wie ktoś co to takiego? Odpowiedz Link
lucyna_1980 Re: "widziałam fajny wózek" - piszcie :) 12.11.11, 11:56 To było siedzisko Funzit do wózka Mutsy - o takie: http://www.bobowozki.com.pl/product_info.php?products_id=1398&<osCsid> Odpowiedz Link
lucyna_1980 Re: "widziałam fajny wózek" - piszcie :) 12.11.11, 12:00 Funseat miało być tu jest na stronie Musty pokazane www.mutsy.nl/products/4rider/specialSeats Odpowiedz Link
emily_valentine Re: "widziałam fajny wózek" - piszcie :) 12.11.11, 14:01 o o o! to właśnie było to, fajne to było jeden raz tylko widzałam to siedzisko, chyba nie popularne Odpowiedz Link
saras-wati Re: "widziałam fajny wózek" - piszcie :) 07.11.11, 13:04 widziałam ślicznego urbana - w kolorze czekoladowym przedwczoraj Wózek jest piękny W wózku spał sobie chłopczyk, trochę większy od mojej młodej - chłopczyk jeszcze ładniejszy od wózka) aż mi się zatęskniło za tym wózkiem... Odpowiedz Link
tereferefretka u mnie nie ma fajnych... 07.11.11, 21:41 ...wiec jaram sie tymi z forum na spacerach mnostwo coneco,lira,espiro itp itd...nie ma na czym oka zawiesic... raz widzialam graco mirage(taki sobie, nie lubie graco) ale mial ladne kolorki, braz z rozowym daszkiem i ladnym wzorkiem,jakos tak. mutsy Urban rider to u mnie nr 1. zaraz po x-landerze rzecz jasna... ale jakie sa fajne czolgi na chromowanych felgach i szyte z najwyzszej jakosci tkanin...szal. Odpowiedz Link
annulka79 Re: "widziałam fajny wózek" - piszcie :) 12.11.11, 19:45 Concord Neo Carbon. Z pozoru po prostu czarniutki Neo ale ma w sobie coś baardzo eleganckiego, ten błysk stelaża. Do tego nieorginalny (tak myślę) śpiworek czarno-turkusowy. Teraz wiem jak wyglada wózek za 10tyś Zacytuję moją koleżankę (początkująca maniaczkę chyba , która myślała ze sobie jaja robię z tą ceną: "Za 10tyś to ja bym miała ...i... i ... albo ...., a do tego ...." Odpowiedz Link
blueaha Re: "widziałam fajny wózek" - piszcie :) 14.11.11, 17:51 Widziałam ostatnio mimę, szarą na srebrnym stelażu. Trochę dziwnie wyglądała bo ten stelaz taki wielki a siedzisko w nim takie malutkieNo i bylo w pozycji do spania przodem do kierunku jazdy, no ale intrygująco to wyglądało/ Odpowiedz Link