Dodaj do ulubionych

Jak udoskonalić/ poprawić MBUJ?

13.08.11, 11:50
W zasadzie może powinnam napisać naprawić. Wkurza mnie bo ten materiał pod nózkami tak mi opadłsad( Wkurza mnie to tak bardzo, że nawet myślałam o kupnie nowego siedziska, ale w tym kolorze nie dostanęsad Jakiś patent?
Obserwuj wątek
    • saras-wati Re: Jak udoskonalić/ poprawić MBUJ? 13.08.11, 12:23
      no nie wiem...ja się bardzo cieszyłam, że w swifcie nie opadł...ciekawe dlaczego? może dlatego, że jest węższy i mniej materiału jest naciągnięte pomiędzy rurkami?

może doszyć od spodu czarną, sztywną taśmę? materiał będzie napięty...tak sobie dumam...
      • lucyna_1980 Re: Jak udoskonalić/ poprawić MBUJ? 13.08.11, 13:13
        A może by spróbować z taką szeroką 5 cm gumą z pasmanterii - ona ma w sumie dosyć dobrą elastyczność i tak by ją dwa razy przeprowadzić od rurki z rawej do lewej i zszyć, albo jakoś kulturalnie zawiązać, by materiał opierał się na niej.
        Albo po prostu od spodu nasztamować materiał za pomocą tej gumy czyli przeprowadzić pod rurkami napietą gumę i przyszyć z obu stron do materiału.

Jak nie zrozumiałaś mojej wizji to napisz - bo nie wiem na ile obrazowo to opisalam big_grin
    • baewaba Re: Jak udoskonalić/ poprawić MBUJ? 13.08.11, 13:17
      didis napisała:

> W zasadzie może powinnam napisać naprawić. Wkurza mnie bo ten materiał pod nózk
      > ami tak mi opadłsad( Wkurza mnie to tak bardzo, że nawet myślałam o kupnie noweg
      > o siedziska, ale w tym kolorze nie dostanęsad Jakiś patent?
      W kolorze fifties siedziska niestety nie dostaniesz,ale mam propozycje
      wejdz na ebay.de i tam zlapiesz swojego kroliczka(jest dostempny w 3 kolorach)w cenie 149 euro
      • lucyna_1980 Re: Jak udoskonalić/ poprawić MBUJ? 13.08.11, 13:40
        Zaciekawiona zajrzałam bo szukam tez takiej tapicerki ale do Swifta.
        Możesz podrzucic linka - bo nie mogę znaleźć tego sprzedawcy
        • baewaba lucyna 13.08.11, 13:49
          lucyna_1980 napisała:

> Zaciekawiona zajrzałam bo szukam tez takiej tapicerki ale do Swifta.
          > Możesz podrzucic linka - bo nie mogę znaleźć tego sprzedawcy
          prosze bardzo

cgi.ebay.de/Urban-Jungle-Single-Sitzbezug-2010-midnight-NEU-/150646578546?pt=DE_Baby_Unterwegs_Kinderwagenzubeh%C3%B6r&hash=item23133c5d72#ht_2113wt_1139
          • lucyna_1980 Re: lucyna 13.08.11, 13:54
            Didis bierz - nie zastanawiaj się bo jest piekny ten kolorek.
            Niestety do Swifta nie ma sad
            • vertbaudet Re: lucyna 13.08.11, 13:57
              lucyna_1980 napisała:

> Didis bierz - nie zastanawiaj się bo jest piekny ten kolorek.
              > Niestety do Swifta nie ma
              a moze napisz bezposrednio do producenta moze maja
              albo na mb australia bo tam swifty w tym kolorze byly sprzedawane
            • baewaba Re: lucyna 13.08.11, 14:05
              lucyna_1980 napisała:
              > Niestety do Swifta nie ma sad
              a moze napisz bezposrednio do producenta. Mozesz sprobowac tez u importera z australii. Tam sprzedaja swifty w tych kolorach
              • didis Re: lucyna 13.08.11, 16:57
                Biorę:"D i błągam mi tu nie licytowaćbig_grin A i jeszcze jedno chce któraś odkupić ode mnie niebieski kolor stokke? TZN NIE WÓZEK tylko tekstylia? Muszę mieć na te od Urbanabig_grin
                • lucyna_1980 Re: lucyna 13.08.11, 20:20
                  Już Ci zazdroszczę big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka