mama1dawidka 21.08.11, 10:07 mam okazje kupic bugaboo ale bee po okazyjnej hehehe sylki bo ty sie na nich znasz napisz mi prosze czym ine sie roznia bo ja to tylko roznice na kolkach widzialam i czy bee idzie obrocic siedzisko? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
didis Re: dokladnie chodz mi o tego 21.08.11, 10:46 Siedzisko jest płytsze i węższe, ale za to trochę bardziej osłonięte. Jest też nieregulowane - w bee+ masz regulowany i podnóżek i siedzisko. Co do siedziska montowanego w dnie strony nie wiem. Buda wg mnie bardziej osłania w bee. To w sumie tyle co pamiętam. Bee+ na dłużej starczy. Odpowiedz Link
mama1dawidka Re: dokladnie chodz mi o tego 21.08.11, 10:51 ale nieregulowane tzn ze tylko podnozek? dziecko normalnie idzie do spania polozyc? sie nad nim zastanawiam czy kupic czy nie bo odbior osobisty tylko tam i z powrotem to 460 km noi nadal nie wiem czy go brac czy dac sobie siana Odpowiedz Link
lucyna_1980 Re: dokladnie chodz mi o tego 21.08.11, 11:52 w bee+ możesz wydłuzyć podnózek i oparcie - o to chodziło i malutkie dziecko może sobie wygodnie siedzieć lub spać. W nowym bee+ buda jest mniejsza ale moim zdaniem zgrabniejsza. No i do starego budki będziesz musiała kupować używane bo nowych juz raczej nie dostaniesz. Odpowiedz Link
sylki Re: dokladnie chodz mi o tego 21.08.11, 11:53 bee jest bardziej pokraczny od bee plus, ale jak już napisała didis, budkę ma bardziej osłoniętą. bee + ma szersze siedzisko, to dzięki temu, że zostały usunięte te skrzydełka/boczki jakie są w bee. bee + ma głębsze siedzisko, ma możliwość regulacji wysokości i głębokości siedziska. W obu modelach siedzisko jest obracane, za to w bee są 4 pozycje regulacji, a w bee+ tylko 3, czasami brakuje mi 4 www.eastdulwichforum.co.uk/forum/read.php?29,642325,642325 tu masz forum po angielsku tu link z filmiku porównującego oba modele www.youtube.com/watch?v=y4N2iX_QeSA bee+ jest większy, dzięki regulacji wysokości oparcia, nie musisz przekładać pasów, bo idą do góry razem z siedziskiem. Dla małego dziecka, które używać bedzie cocona kupiłabym chyba bee, bo ta buda jednak jesienia czy zima lepiej osłaniac bedzie. oba rozkładaja sie do spania Odpowiedz Link