lucyna_1980 Re: Marge :) 05.10.11, 14:11 Ta szalona kobieta to pewnie w domu go juz ma Musiał ją urzec bo swoją miłość BJC Elite juz sprzedaje.... później kupi Urbana - tak obstawiam. Odpowiedz Link
sylki Re: Marge :) 05.10.11, 14:16 haha nooo ja na swojego wciaz czekam, no paznokci niedługo miec nie bede cholera Odpowiedz Link
sylki Re: Marge :) 05.10.11, 14:23 Dobre pytanie, gość wysyła w 1-2 dni od zaksięgowania wpłaty. Płaciłam prosto na konto w czwartek, czyli 29.09, jako że przelew priorytetowy, to w czwartek miał pieniądze na koncie. Tak więc najpóźniej w poniedziałek powinien był wysłać, no powiedzmy do wtorku. Więc albo dziś dostanę, albo jutro, albo cholera wie kiedy. Napisałam mu wczoraj maila z zapytaniem o wysyłkę i nr listu przewozowego. Nie odpisał jeszcze Odpowiedz Link
olus22 Re: Marge :) 05.10.11, 14:30 Ja dostawałam w ciągu 3 dniu od momentu zapłaty. Tylko że ja zazwyczaj płacę przez PayPal. Jeśli nie dostaniesz go do końca tygodnia to musisz zacząć go nękać meilami. Odpowiedz Link
sylki Re: Marge :) 05.10.11, 14:37 Nie chciałam przez PayPal bo przelicznik bandycki Zapłaciłam przelewem, ale ten gość ma DG więc nie sądzę by ściemniał coś. Choć nie powiem, cykam się lekko Odpowiedz Link
olus22 Re: Marge :) 05.10.11, 14:40 Tylko że jak płacisz przez paypal to nie płacisz prowizji o zrobienia przelewu Odpowiedz Link
sylki Re: Marge :) 05.10.11, 14:45 Ja nie płacę prowizji za normalny przelew zagraniczny, tylko 5 zł za priorytet, więc w porównaniu z kursem euro to mała strata Odpowiedz Link
marge_ie Re: Marge :) 05.10.11, 15:22 Dziewczyny szalona to chyba moje drugie imie, no po prostu zrobilyscie mi takie pranie mozgu, ze wylaczylo mi sie kompletnie racjonalne myslenie Pomyslalam sobie, ze od 4 lat jezdze tylko 3 kolowcami, wyjatek byl na emme (3 miesiace) i bugaboo cameleon i Bee (2 miesiace), ze czas na jakas ekstrawagancje, zmiane o 360 stopni Moze to zaspokoji na jakis czas moj glod wozkowy A pozniej dokupie sobie do niego tego GT i bedzie cacy sama nie wierze w to co pisze ale chyba na prawde go kupie, znalalzam juz sklep gdzie go kupie www.kiddisave.co.uk/store/product/11792/Stokke%26reg%3B-Xplory%26reg%3B-Basic-Package-9-Purple/ Odpowiedz Link
pinik Re: sprawdź tu - 05.10.11, 19:54 Chyba najlepsza terapia dla nas tutaj prawie wszystkich byloby skasowanie tego forum Odpowiedz Link
sylki Re: sprawdź tu - 05.10.11, 20:10 Cytat pinik napisała: > Chyba najlepsza terapia dla nas tutaj prawie wszystkich byloby skasowanie tego > forum > Terapia wstrząsowa powiadasz Odpowiedz Link
tygisek Re: sprawdź tu - 06.10.11, 09:18 ja chcialam powiedziec ze ten stokke jak wiecie to calkiem nie w moim guscie... ale przez was Drogie Jedze, to choc chyba jeden jest w okolicy (ten brudas starsza wersja i to ten sam, co kiedys kiedys mowilam Wam, ze Pani chodzi po wiosce po ulicy na spacery), to ciagle i ciagle go widze..... wiecie, to tak jak z samochodami, dopoki Ty nie jezdzisz danym modelem, to go nie widac, jak juz mam peugeota, to co drugi samochod na ulicy to peugeot.... no i tak jest z tym stokkiem....a im wiecej go widze, tym bardziej oczyma wyobrazni widze, jak zima pomykam w puchowej kurtce do samej ziemii pchajactym niebieskim, w srodku na futrze moj od wczoraj dwuletni synek....masakra jakas.... tylko czemu on mi wlasnie na zime w glowe wlazl? kupic nie kupie, pomarzyc dobra rzecz Odpowiedz Link