magdashero 10.11.11, 22:41 sama spacerówka + torba duża na przód, kolor purple za 2800 + przesyłka, brać? szybka decyzja bo babka czeka Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lucyna_1980 Re: mam ofertę na nówkę stokka 10.11.11, 22:45 czyli standardowa spacerówka - a z gwarancją i czy na 100% nowa ?- bo jesli tak to bierz Odpowiedz Link
magdashero Re: mam ofertę na nówkę stokka 10.11.11, 22:49 tak nówka stelaż i skorupa siedziska a tapicerka użyta jak twierdzi kilka razy, wygląda idealnie, papiery są. tylko kurde troche " żyduję" bo różowy stokke z ebay.de poszedł za 674+15przesyłka=689 licząc 4.2 za auro to wychodzi 2893 i jest kocyk i parasol i folia i moskitiera w zestawie, a u tej babki muszę jeszcze za przesyłkę płacić i nie mam nic oprócz standardu Odpowiedz Link
justyna2262 Re: mam ofertę na nówkę stokka 10.11.11, 22:56 zobacz sobie jeszcze to tablica.pl/oferta/stokke-caly-zestaw-purple-brombeer-IDtgC9.html trochę droższy ale ma sk i śpiworek Odpowiedz Link
lucyna_1980 Re: mam ofertę na nówkę stokka 10.11.11, 22:56 folia i moskitiera sa w komplecie do spacerówki więc dopytaj... Kurcze to nie jest nowy wózek jak cos było uzywane - dla mnie nawet po jednej przejażdzce to jest już używany.... Kiedy był kupiony? Bo może używała go dłuzej bo na kołach zuzycia nie zobaczysz bo są bardzo trwałe, zapytaj też o stan tapicerki czy nie ma żadnych odświeceń... Odpowiedz Link
justyna2262 Re: mam ofertę na nówkę stokka 10.11.11, 22:58 aaa, i jeszcze uchwyt na kubek i może coś jeszcze ponegocjuj z panią Odpowiedz Link
magdashero tik tak tik tak 11.11.11, 14:53 odliczam do piątku bo wtedy mam mieć mojego wymarzonego stokke!!! zdecydowałam się kupiłam spacerówkę nówkę z torbą dużą i to co spacerówki dają w standardzie jupiiiii jupiiiiiiii także będzie purpelek, ale się cieszę, aha dałam 2850 z wysyłką już! Odpowiedz Link
junonna Re: tik tak tik tak 11.11.11, 15:35 Gratuluję. Ja mam dzidziola dopiero w brzuszku, a juz bym najchętniej mu bryke kupila ;d Ciekawa jestem jakie będą w 2012 WK i SK . Orientujecie sie kiedy nowe kolekcje wchodza do sprzedazy? Odpowiedz Link
pomilak1 Re: tik tak tik tak 11.11.11, 15:35 nic tylko pogratulować! cholercia niech ktoś wreszcie kupi tego stokke z okolic Katowic, bo bardzo bym chciała okiem rzucić a u nas w sklepach niestety się takiego wózka nie uświadczy albo się mylę...?? Odpowiedz Link
mama1dawidka Re: tik tak tik tak 11.11.11, 17:16 Pomilak kochana Jak zorganizujesz spotkanko to moze przybede nowym stokke Ale narazie ciiii nie zapeszam jutro wszystko sie okaze Odpowiedz Link
orchidea19 Re: tik tak tik tak 13.11.11, 11:41 Moze ja sie myle i juz nie ma tam Stokke... ale w sierpniu stał sobie spokojnie w Katowicach na W.Pola w sklepie Ala ma kota Byłam, widziałam, dotykałam Sprawdź Trzymam kciuki, zeby wciąz był Odpowiedz Link
mama1dawidka stokke nowe po 719 euro!!!! 11.11.11, 21:25 jak w linku oczywiscie podstawowa wersja ponoc czas dostawy 2-3 tygodnie idzie na sronie dokupic akcesoria! chcialam interesa robic no ale nie bede zdzierac.... babyonlineshop.de/shopart/1005190202/kinderwagen/Stokke-Kinderwagen/Stokke_Xplory_Kinderwagen_Complete.htm Odpowiedz Link
mama1dawidka Re: stokke nowe po a same spacerowki po 699 euro 11.11.11, 21:31 w ogole w tym sklepie jakos tanio www.babyonlineshop.de/kinderwagen/Stokke-Kinderwagen/-- Odpowiedz Link
magdashero Re: stokke nowe po a same spacerowki po 699 euro 11.11.11, 22:04 widziałam je w tym sklepie ktoś już podawał kilka linków do sklepów w de z taką ceną ja już czekam aby do piątku i będzie szał, nie mogę usiedzieć i ciągle na fb oglądam sobie te "stołki" i tak się cieszę że córcia taka mała i długie jeszcze wózkowanie przede mną Odpowiedz Link
magdashero Re: stokke nowe po a same spacerowki po 699 euro 11.11.11, 22:06 hahah i oczywiście już mi chodzi jakiś "kit" po głowie, ale na zimę odpuszczę sobie a na lato na 100% coś kupię, ciekawe jakie będą nowe 2012 Odpowiedz Link
magdashero Re: stokke nowe po a same spacerowki po 699 euro 11.11.11, 22:07 no i obiecałam m. że do czasu aż Midia nie będzie miała 1,5 roczku nie kupię żadnego innego wózka i słowa dotrzymam Odpowiedz Link
mama1dawidka Re: stokke nowe po a same spacerowki po 699 euro 11.11.11, 22:17 a ja nie zapeszajac tak niesmialo moge powiedziec ze na 80 % jutro pojade odebrac mojego wymarzonego fiolecika ale narazie puki co nie mam go a jak bede miala to pogadamy.... Odpowiedz Link
lucyna_1980 Re: stokke nowe po a same spacerowki po 699 euro 11.11.11, 22:17 I w końcu kupiłas od tej babki co wczoraj pisałaś? Odpowiedz Link
magdashero Re: stokke nowe po a same spacerowki po 699 euro 12.11.11, 09:40 tak właśnie od niej, chociaż jeszcze nie mam go a jest za pobraniem...czekam do piątku trochę mam wątpliwości bo: babka twierdzi że wózek kupiła rok temu we wrześniu i teraz się jej uchodził stelaż podczas lotu i serwis go wymienił a ona ma syna 2,4l i nie wiele tym wózkiem juz pojeździ więc sprzedaję nowy stelaż (z tego wynika że gwarancji jest jeszcze do wrzesnia 2012), tylko skąd ma jeszcze drugi wózek w kolorze zielonym, no i jak twierdzi skorupa siedziska też jest nowa wolałabym jednak wszystko na 100% nowe a nie domysły, z drugiej strony za 2500 chodzą używki w widocznym stanie zużycia, a na ebay nie mam pewności że tym razem mi się uda.. Odpowiedz Link
pomilak1 Re: stokke nowe po a same spacerowki po 699 euro 12.11.11, 10:46 Magda różne sytuacje się zdarzają, więc może akurat jest tak jak babka pisze i masz nówkę i tak zazdroszczę , że już go masz piękne imię ma Twoja córcia!i widzę że w podobnym wieku jak moja Oliwcia - urodzona 17.07.2011 Odpowiedz Link
magdashero Re: stokke nowe po a same spacerowki po 699 euro 12.11.11, 22:10 tak pomilak chyba obecnie mamy najmłodsze dzieci tu na forum. Ja też pewnie urodziłabym w lipcu bo i tak już była przenoszona a 30.06 na własne życzenie miałam wywoływany poród przez moją lekarkę bo od 1 lipca była już na urlopie a ja chciałam koniecznie z nią rodzić hehehe Co do imienia to jest ono kurdyjskie bo mąż jest Kurdem. Z ciekawości ile teraz waży twoja Oliwcia? Mój "klocek" 8kg bez 50gram. Odpowiedz Link
chubus Re: stokke nowe po a same spacerowki po 699 euro 12.11.11, 22:14 ze sie tak wtrace niesmiało-Baby Lex waży 6700.................... normalnie głodzę dziecko jak sie patrzę na wasze Odpowiedz Link
jolanka-5 Re: stokke nowe po a same spacerowki po 699 euro 12.11.11, 22:50 że się wtrące śmiało - zazdroszczę Wam, że macie takie małe dzieci... i tyle wózków przed Wami... Ja ciągle zbieram na stokka i boję się, że zanim nazbieram na nowego to mi Hanka do szkoły pójdzie. Odpowiedz Link
pomilak1 Re: stokke nowe po a same spacerowki po 699 euro 13.11.11, 08:17 Moja Oliwia waży jakieś 6300 ale urodziła się 3250gr i 54cm więc Twoja na starcie była "troszkę" większa oj z tymi imionami to był istny cyrk, ja chciałam Blanka a mąż chciał Julia, w końcu zdecydował synek który cały czas chciał braciszka Oliwierka miała być Liwia ale jakoś wszystkim sie bardziej podobało z tym "o" Odpowiedz Link
afroddytta Re: stokke nowe po a same spacerowki po 699 euro 13.11.11, 08:32 No jeszcze mój spaślaczek -Filip z 8. czerwca, na starcie 3350, a teraz muszę go zważyć, bo 7 kg to ważył jak miał 3mies (ale starsi braci identycznie). Chubus a twój to faktycznie chudziaczek przy moim Odpowiedz Link
pomilak1 Re: stokke nowe po a same spacerowki po 699 euro 13.11.11, 12:08 wow afrodyta to rzeczywiście grubiutki jest a karmisz go tylko piersią??bo waga imponująca Odpowiedz Link
jolanka-5 Re: mam ofertę na nówkę stokka 12.11.11, 22:52 Pomilak, rób spotkanie to sobie chociaż pomacamy. Odpowiedz Link
magdashero ale mam wku...rwa 16.11.11, 15:02 przed chwilą dzwoniła do mnie pani i wycofała się z transakcji twierdząc że właśnie dowiedziała się o tym że jest w ciąży i wózek sobie zostawia...grubymi nićmi szyte, pewnie dostała lepszą ofertę cenowo, a ja głupia wczoraj puściłam licytacje różowej nówki na ebay.de Odpowiedz Link
pomilak1 Re: ale mam wku...rwa 16.11.11, 17:48 oj nie ładnie...szkoda, bo oferta była fajna ja też spoglądam na e bay Odpowiedz Link
sylki Re: ale mam wku...rwa 16.11.11, 18:12 Jednym słowem nie był tobie przeznaczony. Ale wiesz na allegro teraz jest "super" oferta za 4600zł ,a nawet dwie, jedna lepsza od drugiej Odpowiedz Link
magdashero Re: ale mam wku...rwa 16.11.11, 21:43 taaaaaaaaaaaa, widziałam te oferty chyba pieniądze po rodzinie zacznę pożyczać żeby uzbierać na tą super okazję, a nóż jeszcze pani kozaczki w gratisie dorzuci i taka okazja mnie ominie Odpowiedz Link
magdashero no a co na to powiecie 16.11.11, 22:10 www.ebay.de/itm/STOKKE-XPLORY-2010-Beere-Komplett-inkl-Adapter-Sitzpolster-Garantie-/110775556861?pt=DE_AllesUmsKind_Baby_Kinderwagen_Buggies&hash=item19cabcdafd nie znam za bardzo niemieckiego ale w opisie jest coś o tym że koła były wymieniane i że z czasem trzeba by to samo zrobić z tylnymi druga perełka to aukcja którą już wcześniej linkowałam i niby wóz sprzedany bo poszedł za 300 euro a tu proszę znowu wystawiony, czyżby opis nie był zgodny ze stanem faktycznym?www.ebay.de/itm/Kinderwagen-Original-Stokke-ROT-/220892894886?pt=DE_Baby_Unterwegs_Kinderwagenzubeh%C3%B6r&hash=item336e3e16a6 niby oba z Berlina i mogłabym po niego jechać i sama ocenić, ale jazda z 4miesięczniakiem na cycu bez nikogo do pomocy raczej łatwa nie będzie i nie wiem czy bym mogła się porozumieć z tymi Niemcami bo ja nie umiem szprechać, a angielski z ich strony to niekoniecznie... Odpowiedz Link
justyna2262 Re: mam ofertę na nówkę stokka 17.11.11, 14:33 Magda zobacz ten tablica.pl/oferta/sprzedam-nowa-spacerowke-stokke-purple-IDukpW.html Odpowiedz Link
sylki Re: mam ofertę na nówkę stokka 17.11.11, 14:47 Oo za 3tys nowy z paragonem co za tym idzie z pełną gwarancją Odpowiedz Link
justyna2262 Re: mam ofertę na nówkę stokka 17.11.11, 15:00 No właśnie tak pomyślałam, że skoro Magda była chętna na tamten za 2850, nie całkiem nowy to może ten ją zainteresuje, w końcu przy takiej kwocie 150 zł nie jest aż tak znaczące, a wózek 100% nowy i Polska gwarancja. A może jeszcze by szło coś utargować. Zawsze można zapytać. Odpowiedz Link
sylki Re: mam ofertę na nówkę stokka 17.11.11, 15:41 Akurat przy wózkach Stokke nie ma znaczenia, gdzie był kupiony, ponieważ mają one (zresztą jak i inne produkty tej firmy) międzynarodową gwarancję Odpowiedz Link
magdashero Re: mam ofertę na nówkę stokka 17.11.11, 17:21 tego pani chce za 320 euro sprzedać cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=280774372809&category=23610&_trksid=p5197.c0.m619 i co tu robić, boję się że coś nie ta z tym wózkim bo niby się sprzedał a tu znowu aukcja i wystawiona już innego konta i lepsze zdjecia zrobione Odpowiedz Link
aga_1980_31 Re: mam ofertę na nówkę stokka 17.11.11, 19:07 Tak tylko nie ma w tym wózku czerwonej budki ani wkładki dla mniejszego dziecka. A to, że znów się pojawił to wcale nie musi oznaczać że coś z nim nie tak może po prostu ktoś zrezygnował z zakupu. Odpowiedz Link
mama1dawidka Re: mam ofertę na nówkę stokka 17.11.11, 20:36 za 3500 to ja ci z mila checia mojego sprzedam Odpowiedz Link
magdashero Re: mam ofertę na nówkę stokka 17.11.11, 20:48 nie ma budki? a co to jest na ostatnim zdjęciu? myślałam że budka Pani już chce 400 a na razie na licytacji 150 i co chwilę mi zmienia zdanie...jakaś dziwna jest Odpowiedz Link
aga_1980_31 Re: mam ofertę na nówkę stokka 17.11.11, 20:55 To jest pałąk do przymocowania tylnego materiału. Budki czerwonej na foto nie widzę. A jest napisane, że tylko to co na zdjęciach. Odpowiedz Link
sylki Re: mam ofertę na nówkę stokka 17.11.11, 20:59 a to dziwne, bo we wcześniejszej aukcji miala wszystko Zawsze pozostaje super oferta za 4600zł do licytacji, ale za to z bialym WK Odpowiedz Link
aga_1980_31 Re: mam ofertę na nówkę stokka 17.11.11, 21:04 EEEEEEEEEEEEEE Sylki nie jesteś na bieżąco Pani wycofała aukcję chyba kozaczków było jej szkoda Odpowiedz Link
mama1dawidka Re: mam ofertę na nówkę stokka 17.11.11, 21:07 nie tak serio te pytalam sie czy ma baba jeszcze do tego orginalny daszek i napisala ze nie ma Odpowiedz Link
sylki Re: mam ofertę na nówkę stokka 17.11.11, 21:18 Ludzie to jednak głupie som I jeszcze chce za wózek niekompletny, a przepraszam z SK za 400 euro, a co zimą SK się jeździ Odpowiedz Link
sylki Re: mam ofertę na nówkę stokka 17.11.11, 21:16 No co ty, kurcze a jeszcze w południe była Odpowiedz Link
magdashero to już nie chcę tego wózka jak bez budki 18.11.11, 08:57 zobacze czy uda mi się dogadać z panią z gdańska ale ma problem bo nie chce jej się wysyłać nawet mówię jej że to ja zamówię kuriera, jak nie chce to wezmę tego fioletowego z ebay Odpowiedz Link
magdashero dostałam taką odpowiedź odnośnie fioletowego 18.11.11, 09:15 zapytałam czemu koła były wymieniane i tak pani napisała: Die Räder sollte man nach einem Winter wo nur Streu lag immer wechseln denn sonst gehen sie schnell kaputt oder fangen an zu eiern...nur deshalb da wir nichts kaputt. LG ile w tym może być prawdy? Odpowiedz Link
didis Re: dostałam taką odpowiedź odnośnie fioletowego 18.11.11, 09:19 Moze przetłumacz na polski to Ci odpowiem A babka z Gdańska dziwna, co jej szkodzi? Odpowiedz Link
sylki Re: dostałam taką odpowiedź odnośnie fioletowego 18.11.11, 09:24 Moze nie ma kartonu, albo ogólnie jej się nie chce, są różni ludzie Nie tylko angole nie chcą wysyłać i wolą pickup only Odpowiedz Link
lucyna_1980 Re: dostałam taką odpowiedź odnośnie fioletowego 18.11.11, 10:40 Babka napisała, że koła zaczęły jej się chwiać po zimie w sensie że po jeździe po śniegu je uszkodziła dlatego wymienione zostały. Może to i prawda Odpowiedz Link
magdashero Re: dostałam taką odpowiedź odnośnie fioletowego 18.11.11, 10:50 szkoda mi tego z Gdańska ale ta kobieta ma jakiś problem, mówi że kasa z pobrania bedzie po 2 tyg.? ja jej że chyba żartuje, pobranie extra to kasa jest na następny dzień roboczy...ach nie będę jechała 300km po wózek a nie mam tam nikogo Kurde sama nie wiem z tym z ebay, trochę się boję, ale chyba zaryzykuję najwyżej od razu będę reklamować Odpowiedz Link
justyna2262 Re: dostałam taką odpowiedź odnośnie fioletowego 18.11.11, 10:57 Zależy z której firmy kurierskiej korzysta, w tej co ja to tak jest, że jeżeli za pobraniem to czeka się 20 dni roboczych, wychodzi prawie miesiąc, już tak czekałam 2 razy. No ale wiedziałam o tym. A nie może ci go wystawić na allegro i wtedy byś wcześniej zapłaciła, przez PayU.? Albo nie jeździ ktoś od niej w twoją stronę? Kurcze, ja jak chcę coś sprzedać, a mi zależy to próbuję też się jakoś dopasować, żeby kupującemu było łatwiej. Odpowiedz Link
pomilak1 Re: dostałam taką odpowiedź odnośnie fioletowego 18.11.11, 11:00 Magdashero ja też się boję tego ebay a z chęcią bym kupiłam już tego stokke bo śni mi się po nocach no i mi się bardziej fiolet podoba (oczywiście jeśli chodzi o kolor) Mamadawidka wysłałam Ci maila na gazetowy, odbierz Odpowiedz Link
mama1dawidka Re: dostałam taką odpowiedź odnośnie fioletowego 18.11.11, 11:20 nie dostalam zadnej wiadomosci a wiec w mim tez zaczynaja sie minimalnie chwiac ale w tych starych modelach tez do pewnego momentu sie chwialy wiec moze w stokke to normalne? i nie ma sie co dziwic jak babka duzo nim jezdzila ale to zawsze ci na gwarancjii wymienia ja ide sprobowac bo to mi nic nie szkodzi w jednym miejscu widze ze sie tapicerk ami zaczela swiecic ide bede reklamowac to i kola zobaczymy co bedzie dzwonnilam do Pana andrzeje i powiedzial ze raczej bez rachunku musza przyjac bo wg daty to on nie ma jeszcze dwuch lat jutro moze podjade fajnie by nbylo jakby dali druga tapicerke..... i zalezy ile chcesz dac ale ostatnio dawalam linka gdzie byly w miare korzystane ceny stokke a ta babka z berlina mi odpisala tylko ze ma oferty powyzej 300 euro mysle za jakbys napisala 350 by poszla na to noi za reszte idzie dokupic daszek spiworek.... noi najlpeiej odebrac osobiscie bo duz jasmin to duzo turkow jest a z nimi to lepiej uwazac.... co do stanu rzeczy jaka sie u nich kupuje ale to tylko taka moja mala podpowiedz noi lepiej przejechac 300 km i widziec a niz kupic i sie rozczarowac bo 3000zl to nie jest 100 zlotych to wg mnie kupa kasy! Odpowiedz Link
magdashero Re: dostałam taką odpowiedź odnośnie fioletowego 18.11.11, 11:32 no tak pewnie że lepiej jechać, ale jak samej z 4 miesięcznym dzieckiem to razem jest 600 km, nie dam rady i koszty większe od przesyłki, skoro wozek nowy wszelkie papiery są to raczej się nie boję z tym czerwonym to odpuściłam sobie kompletnie babka jest niezdecydowana ciągle pisze do mnie maile i mi zmienia cene...ja chcę przeznaczyć 2500-2800 na wózek, czyli jakieś 636euro teraz zastanawiam się nad tym fioletem z ebay a tym z gdańska jak ją w kończy zmuszę do wysyłki, albo przez allegro niech sprzeda to kasę ma od razu Odpowiedz Link
mama1dawidka Re: dostałam taką odpowiedź odnośnie fioletowego 18.11.11, 11:38 a to tu masz komplet za 719 euro nowy babyonlineshop.de/shopart/1005190202/kinderwagen/Stokke-Kinderwagen/Stokke_Xplory_Kinderwagen_Complete.htm a gondolke idzie zawsze ochac dalej a za sama spacerowke chca tam 699 euro bym kupila z gonodlka gondolke opylila i masz nowy bez proszenia sie do pl wysylaja bodajze za 30 euro be laski i to wybierasz sobie kolor Odpowiedz Link
pomilak1 Re: dostałam taką odpowiedź odnośnie fioletowego 18.11.11, 11:39 Mamadawidka wysłałam jeszcze raz mam nadzieję że doszło Odpowiedz Link
sylki Re: dostałam taką odpowiedź odnośnie fioletowego 18.11.11, 10:50 Jeżeli chodzi o tylne koła, to jestem w stanie w to uwierzyć. Odpowiedz Link
olus22 Re: dostałam taką odpowiedź odnośnie fioletowego 18.11.11, 10:59 Moje też się zaczynają chwiać i idą na reklamacji Odpowiedz Link
aga_1980_31 Re: dostałam taką odpowiedź odnośnie fioletowego 18.11.11, 11:43 Hej ja jestem z Gdańska mogłabym Ci pomóc zorganizować wysyłkę Zapytaj z jakiej części GD ona jest i czy posiada karton do wózka Odpowiedz Link
aga_1980_31 Jestem z Gdańska mogę pomóc :) 18.11.11, 11:45 Hej ja jestem z Gdańska mogłabym Ci pomóc zorganizować wysyłkę Zapytaj z jakiej części GD ona jest i czy posiada karton do wózka Odpowiedz Link
didis Re: Jestem z Gdańska mogę pomóc :) 18.11.11, 11:54 Widzisz na naszym forum zawsze się znajdzie jakas pomocna dusza Odpowiedz Link
sylki Re: Jestem z Gdańska mogę pomóc :) 18.11.11, 11:57 A podobno nie warto nas czytać, bo tu tylko gadżety są ważne Odpowiedz Link
sylki Re: sylki odbierz pocztę gazetową 18.11.11, 16:10 odpisałam, jak możesz to oddzwoń Odpowiedz Link