Dodaj do ulubionych

bugaboo bee

10.11.11, 22:44
Tak, było tych wątków mnóstwo, ale minęło sporo czasu i tak z dystansu, napiszcie czy dalej lubicie ten wózek?
Co Was, poza wadami fabrycznymi, drażni w tym wózku, a za co go kochacie?

Czy ktoś ma już bee na czarnym stelażu? Widziałam w 4kids, że jest dostępny, jak i donkey(chyba ktoś pytał o niego ostatnio)big_grin Jeśli tak, to poproszę o zdjęciasmile Choć pewnie, jakby ktoś miał, to już zdjęcia dawno byłyby na forumsuspicious

Kolejna rzecz czy kolory rzeczywiste są takie, jak te na zdjęciach katalogowych? Jaki to żółty? Może ktoś mógłby wrzucić zdjęcia? A czerwony, to taki krwisty czy przygaszone, jak w mini(bo nie przepadam za żywą czerwienią)?

Wiem, że teraz stokkemania panuje, ale może coś mi napiszecie - oczywiście świeżegosmile)
Obserwuj wątek
    • lucyna_1980 Re: bugaboo bee 10.11.11, 22:53
      Ja podtrzymuję, że dla mnie to najladniejsza i najbardziej funkcjonalna szybka podwieźdupka big_grin
      Nie mam żadnej alternatywy dla tego wózka. dlatego go trzymam i nie sprzedam bo nie wiem co miałabym kupić w zamian bo nie ma nic takiego na rynku...

Kolory takie jak katalogowe - co do samej czerwieni to aż taka ostra nie jest...

A zdjecia donkeya wklajała na forum dziewczyna o nicku pona_85 czy jakoś tak...
      • coco_rosie Re: bugaboo bee 10.11.11, 23:04
        Saras, a gdzie ten wózek u nich jest, na stronie? Ja nie widzę.
        Nawet na polskiej stronie bb napisane przy all black, że niedostępne.
        • lucyna_1980 Re: bugaboo bee 10.11.11, 23:10
          Żaden bee+ jest niedostepny bo przeciez firma wstrzymała sprzedaż tego wózka z powodu wymiany wadliwych kół. W grudniu ma ruszyć sprzedaz ponownie
        • saras-wati Re: bugaboo bee 11.11.11, 07:45
          coco_rosie napisała:

> Saras, a gdzie ten wózek u nich jest, na stronie? Ja nie widzę.
          > Nawet na polskiej stronie bb napisane przy all black, że niedostępne.

coco, no bo ja w ogóle nie przeczytałamsad tylko założyłam, że skoro jest na stronie, to jestsuspicious ech...no to szkodasad
      • emily_valentine Re: bugaboo bee 10.11.11, 23:04
        Ja od kiedy mam stokke, to już prawie nie używam bee sad Bardzo lubiłam ten wózek. Denerwowało mnie w nim to, że czasem były problemy ze składaniem. Z tego powodu mój mąż nie lubi tego wózka. W sumie to powinnam go sprzedać, ale jakoś nie jestem na 100% przekonana. Kolory są jak na zdjęciach. Ja mam niebieskie dodatki i żółtą budkę.
    • thea19 Re: bugaboo bee 10.11.11, 23:10
      zalety:
      lekki, mozna spokojnie wnosic po schodach wraz z dzieckiem
      dosc maly po zlozeniu i nie trzeba wypinac siedziska
      dobrze sie prowadzi, wrecz sam jedzie
      nawet atrakcyjny wizualnie

wady:
      nie wiem czy tylko moj tak ma ale przednie kolka sie rozkraczaja i juz obejrzalam dokladnie - to wina plastikowych czesci pod siedziskiem na samym przedzie blisko podnozka - one sa ruchome i wozek sie rozkracza - za te pieniadze chyba nie powinien
      akcesoria sa drogie jak diabli
      nie ma kol zimowych
      za malo kolorowych budek
      nie ma kolorowych pokrowcow siedzisk zamiast wkladek

ogolnie go lubie ale te kolka mnie draznia i nie wiem czy to reklamowac czy ten typ tak ma.
      maz dalej mysli ze bee kosztowal 800zl wink
      • agnes_nyc Re: bugaboo bee 11.11.11, 07:38
        u mnie i ja i moj maz jest zadwolony z bee + i dlatego go nie sprzedam na bank

mam niebieski + zolta buda (zolta za szybko sie brudzi i troche robaczki do niego leca nie ma co ale nie jest to az tak mocno uciazliwe

bee jest zwrotny i bardzo lekko sie go prowadzi

thea - niedlugo beda budki do bee bo ja zaczelam produkcje i sie szyja wiec szykuj kase bo bedziesz szalec hhehehee

narazie szyje w jednym kolorze

budki beda do bee i materialy do cameleona czyli wkladka i budka
    • saras-wati Re: bugaboo bee 11.11.11, 07:51
      Dziękismile)

a jak porównacie komfort jazdy? jak się nim jeździ? bliżej mu do mini, czy może maclarena xt, czy może questa?
      jaka jest realna waga?
      jakie są wymiary siedziska i powierzchnia spania? no i najważniejsze, jak siedzi w nim dziecko? chodzi mi o to, czy jest może tak lekko pod kątem, jak w MB - takie siedziska mi najbardziej odpowiadają, czy bardziej jak w maclarenie, że jest prawdopodobieństwo, iż będzie zjeżdżać?

A mogłybyście powklejać jakieś zdjęcia?
      • lucyna_1980 Re: bugaboo bee 11.11.11, 07:56
        Wg mnie lepiej niż mini - to zupełnie inna klasa wózka.

Saras.. czy Ty mysliszo o bee? smile
        • pinik Re: bugaboo bee 11.11.11, 08:45
          Bee pcha sie dla mnie sto razy lepiej niz City mini czy quest. I jest duuuzo cichszy niz techno xt. Wogole o wiele lepszy. Ma super koszyk.
        • agnes_nyc Re: bugaboo bee 11.11.11, 08:51
          lucyna_1980 napisała:

> Wg mnie lepiej niż mini - to zupełnie inna klasa wózka.
          >
          > Saras.. czy Ty mysliszo o bee? smile

popieram lucyne

mini przy bee to topor
          • sylki Re: bugaboo bee 11.11.11, 09:39
            A ja się nie zgodzę tongue_out
            Oczywiście, że oba wózki, to zupełnie inna klasa...ale Mini ma wielkie koła i chociażby dlatego bardziej nadaje się na nasze miejskie dziurawe i nierówne chodniki.
            Fakt na osiedlu gdzie mam kostkę bauma jeździł super i gdybym miała takie chodniki na mieście nie zamieniłabym go nigdy.
            Jak dla mnie, gdybym miała kase i potrzebowała drugiego wózka, małego do samochodu, byłby to zdecydowanie bee+ smile

Po mieście zdecydowanie lepiej jeździło mi się nawet buggsterem, ale tu obstawiam, że zawdzięczam komfort szerokim kołom smile
            • saras-wati Re: bugaboo bee 11.11.11, 09:46
              no właśnie sylki, nad tym się zastanawiam, jak pojedzie po chodnikach...on jaką ma średnicę kół?
              ,
              przyjrzałam się temu siedzisku i ono jest tak przechylone, tak? młoda, nawet jak się zdenerwuje, to nie będzie zjeżdżaćsmile
              • thea19 Re: bugaboo bee 11.11.11, 10:16
                kola maja 15cm, siedzisko jest praktycznie pionowo ale moj dziec nie zjezdza.
                zarowno siedzisko jak i oparcie mozna wydluzyc i to jest niezly patent bo wozek rosnie razem z bobasem
                po lesie nim nie pojedziesz, po glebokim piasku tez nie. po dziurawych drogach i chodnikach predzej ale ja omijam dziury wiec daje rade. wlasnie dlatego brakuje mi wymiennych kol jak w cameleonie
                za to jest niezastapiony na zakupy (ma wielki kosz), wycieczki po miescie, wizyty u lekarza i takie tam. jest poreczny i mozna z dzieckiem wziac pod pache i wniesc na pietro. miesci sie w sklepach miedzy bramkami i w waskich drzwiach
                tatus bardzo go lubi i ciaga dzieciaka na spacerki nawet do lasu (nie wiem jak on daje rade)
            • srebrno-listka Re: bugaboo bee 11.11.11, 10:28
              Po kostce bauma ja nie byłam w stanie prowadzić maclarena, bo tak trzęsło - jaka Ty masz kostkę u siebie, że da się jeździć czymś na malutkich kółkach smile?
              • saras-wati Re: bugaboo bee 11.11.11, 12:20
                srebrnolistka, no kostkę bauma - praktycznie wszędzie...mi w sumie xt nie jeździ się najgorzejwink oczywiście słychać go, ale można się przyzwyczaićwink

thea, no właśnie takie siedzisko przechylone w drugą stronę mi odpowiadasmile)

agnes, a ta żółta budka bardzo się brudzi? bo w sumie zimą byłaby fajnym, optymistycznym akcentemwink
                • thea19 Re: bugaboo bee 11.11.11, 12:41
                  kazda budka brudzi sie tak samo niezaleznie od koloru smile
                  ja mam biala i jest czysta, no moze troche na krawedziach od stelaza sie przybrudzila ale to od wkladania do samochodu.
                  siedzisko mam bezowe i sie nie brudzi choc jak padal deszcz to widac bylo wyschniete plamki ale jakos same zniknely, zabrudzenie z trawy tez.
                • agnes_nyc Re: bugaboo bee 11.11.11, 15:44
                  saras-wati napisała:

> agnes, a ta żółta budka bardzo się brudzi? bo w sumie zimą byłaby fajnym, optym
                  > istycznym akcentemwink

jeden wyjazd do tesciow pociagiem i ufajdolona byla
              • sylki Re: bugaboo bee 11.11.11, 16:40
                Taką płaską jak na nowych osiedlach, to chyba kostka bauma jest, ale może się mylę smile ?
          • saras-wati Re: bugaboo bee 11.11.11, 09:43
            Dziękismile) Czyli pod względem prowadzenia jest bezkonkurencyjnysmile

A jak dziecko odczuwa jazdę w porównaniu do ww. wózków? Trzęsie nim czy da się znieść? na

Lucyna, no ja o nim myślę i myślę od dawna...
            • agnes_nyc Re: bugaboo bee 11.11.11, 11:04
              saras fotki masz w real zdjeciach moje i w galerii powinnam miec bee+ z julka
              • saras-wati Re: bugaboo bee 11.11.11, 12:21
                już oglądałambig_grin

no i nie wiem, jaka budka? czerwona, czarna czy żółta...
    • lucyna_1980 Re: bugaboo bee 11.11.11, 12:39
      Jak masz FB to sobie pooglądaj -na dole strony:
      www.facebook.com/bugaboo?ref=ts#!/bugaboo?sk=photos
      • saras-wati Re: bugaboo bee 11.11.11, 13:04
        nie mam fb, ale weszłam i nie wymagało to logowaniasmile)

no to oglądam i nakręcam sięsmile))
        • cortinka Re: bugaboo bee 11.11.11, 20:38
          Saras, ja będę swoje Bee jednak sprzedawać. Wózek ma nowe kółka i stelaż. Sprzedaję z dodatkową budką szytą na zamówienie i pałąkiem. Polska gwarancja do 2013 roku.
          Jeżeli jesteś zainteresowana, to napisz na maila.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka