saras-wati 07.12.11, 14:27 Dla zainteresowanych Wpiszę później w odpowiedni wątek, ale nie mam teraz czasu, a może któraś z Was będzie zainteresowana? Z wózkiem wychodzi wtedy sam WK tylko 300pln 4kids.com.pl/produkt/opis/7331/wzek_stokke_xplory_zestaw_winter_kit_gratis Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aga_1980_31 Re: stokke z WK w super cenie w 4kids;) 07.12.11, 14:45 Ja mam mozliwość zakupu wózka za 3400 a WK za 880 zł wszystko nowe i ze sklepu z gwarancją także wg mnie to nie aż taka cudowna promo Odpowiedz Link
saras-wati Re: stokke z WK w super cenie w 4kids;) 07.12.11, 16:39 aga_1980_31 napisała: > Ja mam mozliwość zakupu wózka za 3400 a WK za 880 zł wszystko nowe i ze sklepu > z gwarancją także wg mnie to nie aż taka cudowna promo no to chyba więcej niż ja linkowałam a oni myślisz, ze używane sprzedają, haha Odpowiedz Link
aga_1980_31 Re: stokke z WK w super cenie w 4kids;) 07.12.11, 17:23 Tak jasne więcej, ale odniosłam się do tego ich 5100zł a ta cena za którą można kupić wózek nie jest ceną promocyjną a normalnym upustem. 4 Kids ma drogo ale oczywiście w tej konfiguracji jest taniej. Ale nie jest to aż taka wystrzałowa okazja tylko to miałam na myśli A czy sklep sprzedaje tylko nowe produkty tu właśnie tego nie wiadomo. Jak zapewne wiecie o ostatniej super promocji zielonego Stokke jak się w końcu okazało to wózek powystawowy z licznymi brakami i defektami Odpowiedz Link
saras-wati Re: stokke z WK w super cenie w 4kids;) 07.12.11, 18:27 oj, tam szukasz dziury w całym w sklepach rzeczy są nowe, a jak są powystawowe, to kupujący wie o tym; WK raczej od ręki nie były do kupienia, o ile kojarzę te wątki(bo nie wczytywałam się), więc na pewno to nie są powystawowe poza tym mnie tam "stołki" nie interesują, ale w trakcie poszukiwań swojego graala natknęłam się na promocję, a wiem, że panuje "stokkemania", a forumki często w tym sklepie kupują, wiec zalinkowałam kto chce to skorzysta, a kto nie, to jego sprawa Odpowiedz Link
aga_1980_31 Re: stokke z WK w super cenie w 4kids;) 07.12.11, 19:42 Nie no spoko fajnie że zalinkowałaś ale niech wszyscy też mają świadomość, że nie tylko 4 kids sprzedaje produkty Stokke i to że wcale nie są najtańsi co nie znaczy że nie mają od czasu do czasu fajnych promocji. Także jak ktoś ma się zarzynać i szybko kombinować kasę przed świętami to myślę, że takich okazji jeszcze będzie nie mało nie koniecznie w tym sklepie Po za tym pewnie za chwilę i WK będzie przeceniony bo sezon obniżek na asortyment zimowy się zbliża a sklep na pewno nie będzie chciał zostać ze starym modelem Wk na wiosnę dlatego podejrzewam zaczynają robić takie promocje Saras-wati i nie musisz być uszczypliwa po prostu napisałam, że wózek i WK można kupić taniej niż na stronie 4 Kids a moje odniesienie było do ceny 5100 Ale oczywiście nie ulega wątpliwości, że taki zestaw jaki jest teraz w promocji się opłaca, jeśli ktoś i tak zamierzał kupić taki zestaw. Zawsze to ok 300zł w kieszeni oczywiście chodzi o kogoś kto umie się potargować w sklepie a nie takiego, który kupuje za cenę z półki Odpowiedz Link
saras-wati aga 08.12.11, 09:35 nie jestem uszczypliwa(prawda sylki, żem bardzo miły człowiek) - troszkę ironizuję w cenach stokke nie orientuje się - wiem tylko, że Sylki ustrzeliła okazję a skoro wiecie, że ten zielony był powystawowy, to chyba nie była to jakaś tajemnica wiadomo, że każda firma działa wg wytycznych marketingowych i nikomu prezentów robić nie będzie. Choć tak naprawdę ciężko mi się wypowiedzieć, jak ten wózek prezentował się, bo go na oczy nie widziałam? Pewnie serwis stokke wymieniłby zniszczone rzeczy, jeśli takie były - ale to Wy jesteście specjalistkami, a ja sobie tylko "gdybam" w każdym bądź razie linkowałam, bo wpadło mi w oko i nie analizowałam historii stokke w tym sklepie Właściwie to powinnam napisać o tej promocji w odpowiednim wątku, ale pisałam "na szybko" Tyle tytułem wyjaśnienia domniemanej uszczypliwości Odpowiedz Link
mama1dawidka Re: aga 08.12.11, 09:47 A tak pozatym to gdzie sa najtansze wk? Albo interesuje ktoras zamiana na nowy sommerkit oczywiscie za moja Doplata Odpowiedz Link
aga_1980_31 Re: aga 08.12.11, 10:23 Ja zamówiłam WK za 880zł ale to w sklepie stacjonarnym. Odpowiedz Link
sylki Re: aga 08.12.11, 16:14 eee tam miana uszczypliwego człowieka mi nie zabierzesz Co do zielonego stokke, to dowiedziałyśmy się , że on powystawowy, gdy jedna z dziewczyn napisała o tym na FB Odpowiedz Link
saras-wati Re: aga 08.12.11, 16:48 sylki napisała: > eee tam miana uszczypliwego człowieka mi nie zabierzesz > haha, musiałabym trochę nad sobą popracować Odpowiedz Link
sylki Re: aga 08.12.11, 23:19 hahaha trochę, no wiesz, raczej bardzo Do miszczunia ci daleko Odpowiedz Link
sylki Saras 07.12.11, 20:13 no właśnie nie wiadomo czy produkt sprzedawany jest powystawowy, akurat w wypadku zielonego stokke, to nie było oczywiste W opisie nawet słowa o tym nie było Odpowiedz Link
lucyna_1980 Re: stokke z WK w super cenie w 4kids;) 07.12.11, 15:26 Bardzo dobra cena - jeszcze wysłka jest gratis Odpowiedz Link
didis Re: stokke z WK w super cenie w 4kids;) 08.12.11, 23:13 Ja też uważam, że cena atrakcyjna, fajnie że piszesz, może komuś się przyda. Co do uszczypliwości - nie zauważyłam. Chyba, że z drugiej strony Odpowiedz Link