saras-wati 12.02.12, 19:08 Czy któraś z Was go miała? Może oglądała? Wydaje mi się, że mógłby być komfortowy, jak na parasolkę Co myślicie? Co Wam się rzuca w oczy, jako zaleta, a co wadą się jawi? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ironia-losu11 Re: bumbleride flite 12.02.12, 20:09 He he, też mu się przyglądam Jak dla mnie minusem jest brak pałąka, nie jestem tez pewna wielkosci kosza - tak na oko wydaje się maly (ale to już zależy co kto lubi ). Ale ogólnie wyglada fajnie. Wrzucam tu linki do opinii o tym wózku: techcrunch.com/2010/06/30/review-bumbleride-flite/ babyproducts.about.com/od/travel/gr/Bumbleride-Flite-Stroller-Review.htm Odpowiedz Link
samantha_uk Re: bumbleride flite 12.02.12, 20:11 ogladalam osttio filmik o nim i on ma chyba ok 50cm oparcie i jest dosyc szerokosc chyba ok 33cm a palak da sie dokupic bo montowali ten z tacka do niego Odpowiedz Link
samantha_uk Re: bumbleride flite 12.02.12, 20:15 www.youtube.com/watch?v=qv36p0MFrIQ to jest fajny filmik i dzieci w rożnym wieku sa pokazane w tym wozku i wymiary Odpowiedz Link
ironia-losu11 Re: bumbleride flite 12.02.12, 20:15 Aaa, no i te podwójne kółka - chyba bym wolała pojedyncze Odpowiedz Link
saras-wati Re: bumbleride flite 12.02.12, 20:22 Brak pałąka to dla mnie zaleta - moja mała skończyła dwa lata i wygodniej mi wsadzać bez, a poza tym ona lubi w domu sobie wejść i posiedzieć w wózku - z pałąkiem nie może... Kółka...hmm...pojedyncze ładniejsze, ale chyba podwójne bardziej funkcjonalne? Oj, nie wiem czy się nie skuszę? Marzy mi się Indie, ale to już chyba za późno...czy się mylę? Odpowiedz Link
samantha_uk Re: bumbleride flite 12.02.12, 20:25 Moja bedzie miala zaraz 2 lata i 9 m i jest z tych wysokich zrobie z nia fotki jak dojdzie wozek to zobaczysz jak wygladac bedzie w Indie Odpowiedz Link
gaga-sie Re: bumbleride flite 12.02.12, 20:40 Wygląda solidnie jak na parasolkę, dość obszerny, koła chyba nie takie małe. Kosz jak kosz-w parasolce nie mam wielkich oczekiwań. Dla mnie istotna byłaby wysokość rączek i faktyczna waga. Odpowiedz Link
berciunia1 Re: bumbleride flite 12.02.12, 20:59 wygląda super , taki inny ; ) jedno mnie tylko martwi - chyba źle się będzie podbijał- tylne koła mocowane na dziwnie wygiętej rurce- jak w peg perego venezia a tego pega właściwie nie dało się podbić Odpowiedz Link
saras-wati Re: bumbleride flite 12.02.12, 21:05 Dziękuję za cenne uwagi! Ten stelaż rzeczywiście wygląda dziwnie...Tylko jeśli go ściągać z USA, to chyba cena przestanie być atrakcyjna Odpowiedz Link