Własnie dojechała. Zamówiłam jakoś w połowie stycznia, początkowo miała być na 15 marca, ale przyszła wczoraj. jest świetna, kolor super, trudno go jednoznacznie określić (katalogowy 4435), taki jaśniejszy bakłażan z bordo, ale na pewno intensywny - fajny!, czarny stelaż, gondola comfort plus. skorzystałam z wszystkich możliwych upustów za łączenie i mam: czarny stelaż, spacerówkę, gondolę, śpiworek all round, mufkę, daszek przeciwsłoneczny, moskitierę, folie przeciwdeszczowe i torbę oraz fotelik z bazą i adapterami. Pasażerka jeszcze siedzi w brzuchu i jakoś się ociąga z ujawnieniem, więc póki co złożyłam raz spacerówkę do kupy, żeby sprawdzić, czy wszystko gra a teraz przygotowałam już gondolę, pojeździłam po domu i.....czekam. Ogólne wrażenie bardzo dobre, materiały wysokiej jakości, wszystko dopracowane, chociaż poszczególne elementy muszą się chyba dopasować troszę do siebie, nie rozgryzłam jeszcze o co chodzi ze śpiworkiem, bo jakoś mi do gondoli nie pasuje ;/
Bardzo dużo czasu spędziłam na form szukając odpowiedniego wózka, czytałam, pytałam i tutaj baaardzo dziękuję wózkomaniaczką za pomoc, bo żadnego pytania nie zostawiły bez odpowiedzi. Saras - nadal zazdroszczę Ci mylo, ale bałam się, że jednak nie da rady u mnie jako jedyny wózek (a dwa na raz za tyle kasy by nie przeszły), Sylki - to Ty zwróciłaś moją uwagę na cosmo, które jak widać ostatecznie wygrało. dziękuję Wam i wszystkim innym dziewczynom, które pomogły

Dodam jeszcze, że po drodze interesowały mnie: maxicosi mura4, mutsy 4rider, jedo fyn, jane rider, m&p mylo, stoke i kilka innych

i minęły jakieś 4 miesiące poszukiwań zanim dokonałam wyboru.
Będę rzetelnie opisywać spostrzeżenia z kolejnych etapów użytkowania, co mam nadzieję pomoże komuś w dokonaniu wyboru

)