Dodaj do ulubionych

torba transportowa

13.03.12, 18:30
dziewczyny czy warto kupować oryginalną torbę transportową BJ dla City Mini? czy któraś z Was jej używa? jeżeli nie to co najlepiej dla przewozu BJ CM? i czy ewentualnie potem tez GT mi się zmieści do takiej torby?
z góry dzieki

Obserwuj wątek
    • flower_v Re: torba transportowa 06.06.12, 07:32
      dziewczyny a propos nie odp na pytania smile.... podnoszę mój wątek
      popowiedzcie jaka torba najlepsza do transportu city mini, ale nie chodzi mi o takie przewiezienie w aucie tylko samolotem, powoli zaczyna sie dla mnie "gorący sezon lotniczy" i chce zabierac ze soba city mini. czy ta oryginalna czy moze jakąś tańszą zastępczą znajdę?
      czy zadna z Was nie lata z BJ? smile
      • agnes_nyc Re: torba transportowa 06.06.12, 08:05
        a gdzie widzialas te torby bo w pl nie ma

patrzylam na rynek w usa ale nie znalalam do city mini przynajmniej w tych moich sklepach

do selecta sa
        • pomilak1 Re: torba transportowa 06.06.12, 08:23
          nie wiem jak często będziesz latać, ale widzę że 4kids oferuje wypożyczenie jakieś torby transportowej smilemoże akurat do CM by pasowała smile
          • sylki Re: torba transportowa 06.06.12, 08:30
            Nie jakiejś tylko do stokke wink, torba pomieści nawet donkeya big_grin
            tylko że 15 zł za dobe sobie licza
            • magda79pn Re: torba transportowa 06.06.12, 08:42
              Ja szyłam rok temu torby do rowerów tzw.składaków, one nie były z ortalionu, tylko z tkaniny która nazywa się Cordura, wymiar 85/65/35 kosztował około 100zł, z tym że ta torba nie była niczym usztywniana, tkanina sama w sobie jest sztywna (taka sama jak większość toreb podróżnych), ludzie kupowali je właśnie, aby im się rowery w samolotach/bagażnikach samochodów nie porysowały. Są bardzo wytrzymałe, szyte nićmi których nie da się zerwać smile

o coś takiego wam chodzi?

ja co prawda chwilowo nie pracuję (jeszcze przez jakieś 2-3tyg)
              • flower_v Re: torba transportowa 06.06.12, 09:12
                raczej dużo latam i nie są to loty na wakacje tylko, chodzi o torbę zeby wózka nie zabrudzili na lotnisku, żeby sie nie porysował itp.
                nie chce kupowac żadnej przewózki lotniskowej, bo tak jak napisałam to nie są wypady wakacyjne.
                torby widziałam na o-baby.de, tylko nie mam możliwości sprawdzenia jaka ona jest czy się opłaca ją kupić czy lepiej jakas inna tańszą, a dobrą.
                sprawdzałam u Ciebie Aga w sklepie i widziałam, ze ich nie masz niestety.... to wiedziałabyć jakie one są
                • flower_v Re: torba transportowa 06.06.12, 09:13
                  www.o-baby.de/katalog//baby-jogger-city-mini-transporttasche-_BJ51131.html
                • bartekboss90 Re: torba transportowa 23.09.12, 13:54
                  polecam odwiedzić sklep torby-walizki.pl
                  my z żoną kupiliśmy tam właśniesmile))
    • liveveb Re: torba transportowa 17.01.14, 16:53
      Odgrzebuje stary watek.
      Flover- kupilas torbe do bjcm? Jesli tak to plisss daj znac jaka i jak sie sprawuje.
      Z gory dzieki.
    • pinik Re: torba transportowa 17.01.14, 17:07
      Ktoras dziewczyna pisala i wstawiala zdjecia, ze GT sie miesci w takiej taniej bialej torbie z ikeii (z czarnymi uszami zdajsie). Nie wiem, czy taka ci starczy, ale mize warto sprobowac?
      • flower_v Re: torba transportowa 17.01.14, 17:13
        nie kupiłam oryginalnej BJ, szyłam u Magdy wink torba wytrzymała nie jeden lot i nadal ją mam.
        • liveveb Re: torba transportowa 17.01.14, 17:42
          Dziewczyny- dzieki za info smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka