anusia_magda 14.03.12, 08:56 to nowy wózek z 2012 roana..czy ktoś może się znim spotkał? allegro.pl/ultralekka-spacerowka-hallo-roan-gratisy-halo-i2192659083.html proszę o opinie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pomilak1 Re: roan hallo 14.03.12, 21:15 jak to nowość to ciężko będzie o opinie mnie się wizualnie nie podoba (wiadomo kwestia gustu) ale buda jakaś mała/płytka się wydaje (chyba że się rozpina a ja nie zauważyłam ) Odpowiedz Link
rzarzabek Re: roan hallo 04.04.12, 10:47 Mnie również zainteresował ten wózek allegro.pl/ultralekka-spacerowka-hallo-roan-gratisy-halo-i2201286536.html Dziewczyny czy któraś z was zdecydowała się na niego? Możecie podzielic się opinią !!! Odpowiedz Link
buziaczek333 Re: roan hallo 11.04.12, 12:21 Witam, odradzam...a wiec tak prawdziwa waga wozka to ponad 8 kg,a nie jak na aukcji 5,9,bo z tego co sie dowiedzialam to podaja wage bez kol...haha a na aukcji pisza,ze to calkowita waga,a wiec skoro calkowita to ze wszystkimi elementami,a wiec ultralekki wozek to mit,po rozmowie z panem pracujacym w firmie dorodzilam mu,zeby wpisal wage z 2 kgwage samego materialu...wykonanie tego wozka tragiczne,399zl to pieniadze wyrzucone w bloto,po rozlozeniu go mialam wrazenie,ze przy mocniejszym wietrze buda poleci do gory,a wozek sie wywroci,tacka na napoje od dolu strasznie zarysowana...wole doplacic wiecej i kupic cos solidniejszego i naprawde lekkiego,a nie taki szrot.Za przesylke zwrotna tego wozka zaplacilam 40 zl i zazadalam zwrotu 399 +40zl,poniewaz jakbym wiedziala,ze ten wozek wazy ponad 8 kg to bym go nigdy nie kupila! a wiec to nie moja wina,tylko ich,ze podaja nieprawdziwe informacje,jezeli nie zwroca mi kosztow odeslania wozka to napewno tak tego nie zostawie. Odpowiedz Link