kornnella 31.03.12, 16:46 Znalazłam ostatnio coś co chyba się sprawdzi, wygląda tak Jest to osłonka którą moje dziecko dostanie do hulajnogi, ale sprawdziłam na uchwytach do wózka parasolki i też pasuje. Mieści się wewnątrz nawet moja niemała ręka Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kornnella Re: Mufka do parasolki 31.03.12, 16:51 tu jeszcze link do str, gdzie lepiej widać jak osłonka jest nałożona www.scooterearz.com/ Odpowiedz Link
kornnella Re: Mufka do parasolki 01.04.12, 22:09 Osłonki sa prezentem od zająca, który młody dopiero dostanie w komplecie do maxi-micro. Nie wiem czy czasem w Tesco nie kupowane, ale musiałabym dopytać Odpowiedz Link
moni_ka30 Re: Mufka do parasolki 05.04.12, 23:48 A mozesz mi powiedziec czy one sa warte zakupu? Beda sie dobrze trzymaly, nie spadaly z raczek hulajnogi i czy na kierownice roweru z hamulcami tez sie da zalozyc? Odpowiedz Link
kornnella Re: Mufka do parasolki 10.04.12, 16:37 Sprawdzone na hulajnodze i wózku, pasuja super nic nie spada i nie przesuwa się. Przydały się i to bardzo, bo świąteczny weekend był u nas niewąsko chłodny a prezent od zająca musiał wyjechać od razu Co do roweru to nie sprawdzałam. Mamy stary w piwnicy i w najbliższych dniach mogę sprawdzić. Tyle, że one ten wąski koniec mają szeroki na 5 cm x 2 (obwód max 10 cm) także nie wiem czy hamulec wejdzie. Odpowiedz Link
moni_ka30 Re: Mufka do parasolki 10.04.12, 16:43 O dzieki wielkie, to zamawiam Co do roweru to zawsze jest opcja-odkrecic hamulec, zalozyc mufke, skrecic hamulec- tylko nie wiem co chlop na to Odpowiedz Link
calineczka793 Re: Mufka do parasolki 10.04.12, 18:25 O ja chyba też dla młodego na rowerek biegowy zamówię Dzięki Odpowiedz Link
kornnella Re: Mufka do parasolki 10.04.12, 21:44 O widzisz nie pomyślałam o takim rozwiązaniu Jak rurka ma po obwodzie 10-11 cm to wejdzie w każym razie na rączke parasolki gdzie jest jeszcze gąbka wchodzi bez problemu. Odpowiedz Link