Dodaj do ulubionych

Mufka do parasolki

31.03.12, 16:46
Znalazłam ostatnio coś co chyba się sprawdzi, wygląda tak

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/8/ce/re/nnzd/MAgcXtwN2VQ4zmEydX.jpg

Jest to osłonka którą moje dziecko dostanie do hulajnogi, ale sprawdziłam na uchwytach do wózka parasolki i też pasuje. Mieści się wewnątrz nawet moja niemała ręka

Obserwuj wątek
    • kornnella Re: Mufka do parasolki 31.03.12, 16:51
      tu jeszcze link do str, gdzie lepiej widać jak osłonka jest nałożona
      www.scooterearz.com/
    • amstill Re: Mufka do parasolki 31.03.12, 19:50
      O super pomysł. Gdzie kupiłaś?
      • kornnella Re: Mufka do parasolki 01.04.12, 22:09
        Osłonki sa prezentem od zająca, który młody dopiero dostanie w komplecie do maxi-micro. Nie wiem czy czasem w Tesco nie kupowane, ale musiałabym dopytać
        • moni_ka30 Re: Mufka do parasolki 05.04.12, 23:48
          A mozesz mi powiedziec czy one sa warte zakupu?
          Beda sie dobrze trzymaly, nie spadaly z raczek hulajnogi i czy na kierownice roweru z hamulcami tez sie da zalozyc?
          • kornnella Re: Mufka do parasolki 10.04.12, 16:37
            Sprawdzone na hulajnodze i wózku, pasuja super nic nie spada i nie przesuwa się. Przydały się i to bardzo, bo świąteczny weekend był u nas niewąsko chłodny a prezent od zająca musiał wyjechać od razu wink

Co do roweru to nie sprawdzałam. Mamy stary w piwnicy i w najbliższych dniach mogę sprawdzić. Tyle, że one ten wąski koniec mają szeroki na 5 cm x 2 (obwód max 10 cm) także nie wiem czy hamulec wejdzie.
            • moni_ka30 Re: Mufka do parasolki 10.04.12, 16:43
              O dzieki wielkie, to zamawiamsmile
              Co do roweru to zawsze jest opcja-odkrecic hamulec, zalozyc mufke, skrecic hamulec- tylko nie wiem co chlop na totongue_out
              • calineczka793 Re: Mufka do parasolki 10.04.12, 18:25
                O ja chyba też dla młodego na rowerek biegowy zamówięwink Dziękiwink
              • kornnella Re: Mufka do parasolki 10.04.12, 21:44
                O widzisz nie pomyślałam o takim rozwiązaniu smile Jak rurka ma po obwodzie 10-11 cm to wejdzie w każym razie na rączke parasolki gdzie jest jeszcze gąbka wchodzi bez problemu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka