Dodaj do ulubionych

I ja jestem zachwycona :P

18.04.12, 14:29
Mam, mam, mam! nareszcie cieszy moje oko śliczny, różowy stokkesmile
Na razie jestem nim zachwycona! Prowadzi się lekko, podbija w zależności od ustawienia "rączki". Przekładanie siedziska wg mnie banalne, spokojnie zrobiłam to z córką w środkusmile
Ach na razie dużo nie napiszę, bo nie zdążyłam się nim porządnie pobawić tongue_out
Zaskoczyła mnie tylko regulacja siedziska - dość upierdliwa, ale pewnie z czasem się przyzwyczajęsmile
dziś na pewno zaliczymy jeszcze spacersmile
Nipper już jest złożony, czeka na zimę tongue_out
Fotki później lub jutrobig_grin
Obserwuj wątek
    • aga_1980_31 Re: I ja jestem zachwycona :P 18.04.12, 15:18
      Gratuluję i witamy wśród Stokkemaniaczek big_grin Wpadaj na FB big_grin
    • aga7-77 Re: I ja jestem zachwycona :P 18.04.12, 15:24
      Ale Ci zazdroszczę smile Czekam na fotki i wrażenia z jazdy big_grin
    • petit_tresor Re: I ja jestem zachwycona :P 18.04.12, 15:35
      fajnie że jesteś zadowolona smile czekamy na fotki smile
    • lucyna_1980 Re: I ja jestem zachwycona :P 18.04.12, 18:10
      Tak czułam, że Ci się spodoba big_grin
    • saras-wati Re: I ja jestem zachwycona :P 18.04.12, 21:35
      Gratulacje!! Wreszcie się doczekałaś!! Wiem, co czujesz, bo w moim salonie też stoi xplory, świeżo rozpakowanysmile
      • pomilak1 Re: I ja jestem zachwycona :P 18.04.12, 21:40
        No więc, jesteśmy po pierwszym spacerku smile Miny ludzi bezcenne tongue_outtongue_outtongue_out
        Ale do rzeczysmile prowadzi się bardzo dobrze, z podbijaniem gorzej ale tu nipper mnie rozpieściłsmile Jestem miło zaskoczona jak radzi sobie na bruku i parkowych, ubitych ścieżkachsmileWózek nie terkocze, a siedzisko się fajnie buja.
        Buda super chroni, kosz/torba bardzo pojemna, siedzisko bardzo wygodne (wnioskuję po pozycji mojej córki wink )
        O designie nie piszę, bo jednym się podoba innym nie, ale dla mnie jest cuuudny!
        No i kolor-jest jeszcze fajniejszy niż na fotach smile
        No jestem nadal zachwycona smile
        • misiunia22.0 Re: I ja jestem zachwycona :P 19.04.12, 11:52
          to super że się doczekałas i nie czaruj wrzuc foty;p
          • pomilak1 Pierwsze fotki:) 21.04.12, 20:46
            Dodaję pierwsze fotki mojego ślicznego pinka smile
            https://desmond.imageshack.us/Himg338/scaled.php?server=338&filename=p4170208.jpg&res=landing

A kuku smile

https://desmond.imageshack.us/Himg851/scaled.php?server=851&filename=p4170197.jpg&res=landing

Taaaaka jestem szczęśliwa z nowego wozu tongue_out
            https://desmond.imageshack.us/Himg28/scaled.php?server=28&filename=p4170200.jpg&res=landing
            • dima1312 Re: Pierwsze fotki:) 21.04.12, 20:59
              bardzo ładny gratulacje!
            • gaga-sie Re: Pierwsze fotki:) 21.04.12, 21:12
              Córeczka prześliczna, ma takiego chochlika w oczachsmile Widzę,że dotarłaś z wózkiem do szkoły
              (pewnie po starszego..) Jakie wrażenie zrobił na dzieciach? Bo pewnie niektóre pierwszy raz taki wózek widziały...
              • pomilak1 Re: Pierwsze fotki:) 22.04.12, 11:32
                Gaga, niesmile mieszkamy w mieszkaniu służbowym, więc M do pracy ma blisko smile
                a co do reakcji, ostatnio na placu zabaw ok 5- cio letnia dziewczynka, podeszła do mojej Liwki i mówi "fajny masz ten wózek, wiesz" big_grinbig_grinbig_grin
                Sylki no ja się boję, że moja też szybko urośniesadtongue_out czas szybko leci, a więcej dzieci nie planuję smile
                dziękuję za komplementy smilesmilesmile
                • sylki Re: Pierwsze fotki:) 22.04.12, 11:44
                  Dzieci super reagują smile
                  Wczoraj na spacerze jedna dziewczynka na ok 8-10 letnia do rodziców mówi, kupcie taki wózek dla maluszka big_grin
                • iberka Re: Pierwsze fotki:) 23.04.12, 13:49
                  chyba zmienię pracę i wtedy też kupię sobie stokke, bo tak to kasy brak ale skoro szkoły tak dobrze płacą to pora się przebranżowić.....albo powiem babci, bo w szkole pracuje ;P

iza
                  • sylki Re: Pierwsze fotki:) 23.04.12, 13:51
                    Heh
                    a jaki ma związek praca Pomilak z tym, że ma stokke?
                    • kornnella Re: Pierwsze fotki:) 23.04.12, 16:10
                      Chyba przez analogię praca=kasa=stokke czyli jak nabyć ten wózek - odp za dużą kasę, skąd ją wziąć - odp zapracować, gdzie tak dobrze płacą żeby było na stokke - odp szkoła tongue_out
                      A tak poza tematem wyczytałam ze co piąty dorosły polak jest nauczycielem dla mnie statystyka powalająca. Ale przynajmniej wiadomo skąd się Stokki tak na ulicach mnożą big_grin
                      • sylki Re: Pierwsze fotki:) 23.04.12, 16:21
                        Oczywiście, czyli najlepiej zaglądać komuś do portfela big_grin
                        Równie dobrze Pomilak może być obrzydliwie bogata a w szkole pracować charytatywnie...naprawdę to takie istotne kto co i skąd

Analogicznie, ja nie pracuję, a mam Stokke i czy w związku z tym powinnyście iść na bezrobotne, bo bezrobotny = stokke big_grin
                        • pomilak1 Re: Pierwsze fotki:) 23.04.12, 16:37
                          uuuu hehehe!no muszę sprostowaćsmile co tam uchylę rąbka mojej prywatnościtongue_out
                          Mój M nie jest n-lem, pracuje w obsłudze-zarabia najniższą krajową, ciągnie ten etat tylko po to żeby nie płacić pełnego Zusu, bo ma swoją firmę z której czerpie główne dochody, wystarczy??
                          ja jestem n-lem i zarabiam hmmmm.... nie starczyłoby na stokke tongue_outtongue_outtongue_out

trochę żenada, ale jak ktoś tak bardzo zainteresowany.... tongue_out
                          • gaga-sie Re: Pierwsze fotki:) 23.04.12, 21:56
                            Ło matko, i to wszystko przeze mnie, bo zadałam niewinne pytanie o reakcję dzieci w szkolewink
                            • pomilak1 Re: Pierwsze fotki:) 24.04.12, 11:28
                              gaga luzsmile smile
                          • iberka Re: Pierwsze fotki:) 24.04.12, 13:45
                            jestem usatysfakcjonowana ;P chociaż pensje nauczycieli znam, mala wieś pod Krakowem......mała szkoła ale pensje sa ok.....na stokke co miesiąc by starczyło a ja głupia szukałam do 1000 pln zamiast pozwolic babci zaszaleć ;P

iza
                            • pomilak1 Re: Pierwsze fotki:) 24.04.12, 13:50
                              No to babcia musi być n-lem dyplomowanym i mieć co najmniej kilka godzin ponadwymiarowych wink tongue_out
                              • sylki Re: Pierwsze fotki:) 24.04.12, 14:50
                                a może wcale nauczycielem nie jest suspicious
                              • kornnella Re: Pierwsze fotki:) 24.04.12, 14:59
                                Chyba dorwałaś pasek babci z 13-tka wink

• sylki Re: Pierwsze fotki:) 24.04.12, 15:04
                                  hahahaha, albo z inną roczną premią big_grin
                                  • iberka Re: Pierwsze fotki:) 24.04.12, 20:12
                                    no nie smile)))) tzn żadne premie tylko regularne wynagrodzenie. To prawda, że jest nauczycielem dyplomowanym ale jak widzę jej wynagrodzenie to żałuję,że zamiast studiów HR'owych nie zrobiłam sobie pedagogiki , hehehe.
                                    No ale nie o tym był wątek;P
                                    Wózek śliczny, może jak nie wyjdzie z produkcji to kiedyś kupię swoim wnukom ;P

iza
                                    • sylki Re: Pierwsze fotki:) 24.04.12, 20:32
                                      Wiesz co, a ja nigdy nie zazdrościłam nauczycielom, wolę zarabiać mniej i mieć spokój big_grin
                                      • pomilak1 Re: Pierwsze fotki:) 24.04.12, 20:37
                                        ale kurcze serio zarabia ok 4000zł???fakt jestem dopiero w trakcie awansu, ale moje dyplomowane koleżanki z nadgodzinami tyle nie mają.
                                        Tak na poważnie teraz pytam, bo mnie zaintrygowałaśsmile
                                        No i ja w p-lusmile
                                        • iberka Re: Pierwsze fotki:) 24.04.12, 22:12
                                          tak, trochę ponad nawet więc na stokke z dodatkami by było smile)).
                                          A co do spokoju to mama kocha swoją pracę i cierpliwości ma ogrom.......nie wiem skąd, bo po 5 dniach w szkole na siłę na weekendowe zajęcia z wnukami smile))

iza
                                          • sylki Re: Pierwsze fotki:) 24.04.12, 22:35
                                            Iberka, bo twoja mama jest nauczycielem z powolania, widocznie dla (iej to nie tylko zawod smile

co do stokke, to np zestaw taki jak moj, to koszt ponad 6tys (jezuuu jaka kwota haha)
                                            wiec 1,5 wypaty tongue_out

a w ogole to kazdy nauczyciel powinien tyle zarabiac, to praca w warunach szczegolnych tongue_out
                                            • pomilak1 Re: Pierwsze fotki:) 25.04.12, 08:06
                                              wow, no to rzeczywiście dużo jak na n-la, ale tak dla sprostowania to niestety nie każdy n-l tyle zarabia.
                                              Może w małej miejscowości mają jakieś dodatki, kurcze, że ja w dużym mieście pracuję tongue_outtongue_out
            • calineczka793 Re: Pierwsze fotki:) 21.04.12, 21:15
              Widać, że Pasażerce wózek bardzo pasujewink Śliczną masz córeczkę notabenewink

Gratuluję zakupu wymarzonego wózkawink

Pozdrawiam!

D.
            • aga7-77 Re: Pierwsze fotki:) 22.04.12, 10:37
              Ale słodka ta Twoja córcia smile Prześliczna. A wózek ekstra, oj kusi mnie, kusi wink
              • sylki Re: Pierwsze fotki:) 22.04.12, 10:38
                A mi smutno, że moja już taaka duża sad
                • tygisek Re: Pierwsze fotki:) 23.04.12, 08:48
                  sliczna Cora, sliczny wozek smile

a tak troche obok tematu:
                  ja widzialam wczoraj fioletowego stokka u nas w miescie (co sie porobilo, coraz ich wiecej!) i szczerze, kolor bardzo ladny, ale na dluzsza mete, chyba by mnie zmeczyl sad trzebaby go z czyms pomieszac wink
                  moj maz - Niewzokomaniak - widzial juz sam stelaz (tatus sie pakowal do auta z wozkiem wink) stwierdzil: wykrecony troche ten wozek wink
                  • sylki Re: Pierwsze fotki:) 23.04.12, 09:21
                    Mnie zmęczył fioletowy WK i trochę żałowałam, że nie mam różowego śpiwora do niego, bo to by go rozjaśniło.
                    Bo mój pink z fioletowym śpiworem wygląda cudnie smile
                    • lukkoye Re: Pierwsze fotki:) 23.04.12, 11:02
                      supersmile
                      • misiunia22.0 Re: Pierwsze fotki:) 23.04.12, 12:03
                        ee fajny pojazd;p a modelka jeszcze bardziej smile słodkasmile
                  • gaga-sie Re: Pierwsze fotki:) 23.04.12, 14:15
                    Aga, na naszych brukach i tak nie dałybyśmy rady ze stokke...
                    • tygisek Re: Pierwsze fotki:) 23.04.12, 15:34
                      nie nie dalybysmy, wiem, i podziwiam tych co kupuja, ze maja zdrowe...moze nie spaceruja tyle co ja? a moze tylko do sklepu, albo stoi ladnie w ogrodku na trawce? albo tam gdzie chodza maja ladniejsze chodniki niz my w naszej okolicy wink hm... na tle ladnego domku wink w takiej scenerii to go widze, nie powiem smile a w holu moj piekny urban, na spacery offroad wink a w samochodzie jednym bee+, a w drugim GT, tak zeby bylo do kompletu ladnie!
                      no coz, dzialka jest, plany domku kupione, czas zaczac budowac, tylko dziec mi wyrosnie do tego czasu, a wiecej nie planuje!!!! tak zle i tak niedobrze wink
                      • sylki Re: Pierwsze fotki:) 23.04.12, 16:04
                        wiesz bez przeady z tym nie da rady, w końcu po miescie nim pomykam, a jak wiadomo tam teren różny, od pieknych prostych chodników, po bruk, aż do dziur i torów tramwajowych.
                        Kół małych nie ma, więc nie rozumiem tego stwierdzenia, że wózek do patrzenia, albo wstawienia do galerii by ludzie sobie popatrzeli wink
                        Jakoś BJCM rade dajecie, a to bardzo podobne wózki, jeżeli chodzi o ich twardość.
                        • pomilak1 Re: Pierwsze fotki:) 23.04.12, 16:41
                          Dodam, że ja jestem na spacerze łącznie jakieś 5 godzin dziennie- najpierw rano sama z Liwką ok 2-3 godzin, potem szybki obiad i po starszaka do p-la i kolejne przynajmniej 2 godziny w tereniesmile stokke przejechałam już po bruku, parkowych, utwardzonych alejkach, trawie, małym błotku, wszędzie spisał się oksmile pewnie że nie idzie jak taran jak np nipper, ale też bez katastrofy jak np bee+ smile
                          wg mnie wózek jak wózeksmile a to że ma taki piękny design, cóż tongue_outtongue_outtongue_outwink
                        • tygisek Re: Pierwsze fotki:) 23.04.12, 19:49
                          Sylki, dajemy rade, a wlasciwie dawalysmy wink BJCM uwazam za wozek bardzo fajny i udany i genialny na prostych chodnikach (to nie tylko moja opinia, ale np mojej mamy, ktora na codzien z synkiem siostry zasuwala jakims zapopodobnym i sie bardzo meczyla) jako wozek maly, ale jednoczesnie duzy na tyle, ze starczy dla kilkulatka...bardzo go lubilam, ale odrobine za twardy jak na tutejsze miasto (wiadomo, ze wybrzydzam i marudze, bo jest 100 gorszych wozkow) no i jak pojawia sie opcja GT, to jednak wymieniamy...cos jednak w tym jest, nie tylko chec zmiany, ale tez chec podniesienia komfortu i dzieciom i sobie (bo jednak odrobine wieksze i odrobine szersze a do tego "pompowane" beda sobie lepiej radzic i mysle ze zrobia roznice, taki maly niuans ale jednak)
                          • sylki Re: Pierwsze fotki:) 23.04.12, 19:58
                            No ok, ale z opisem Stokke lekko przesadziłaś big_grin
                            • tygisek Re: Pierwsze fotki:) 23.04.12, 20:15
                              no co Ty z czym, ze mi sie podoba taka wizualizacja ?? smile sliczny ogrodek i sliczny wozek i jeszcze sliczny bobas w nim? naprawde mi sie by wtedy bardzo bardzo marzyl wink lubie otaczac sie ladnymi rzeczami, wiec czemu nie ;D ja moze i nawiedzona jestem, ale oprocz tego, ze mnie lekko denerwowalo czasem ze mi kolko od mini staje deba na jakiejs dziurze, to mi go szkoda bylo, ze go zalatwie w koncu na tych wertepach....o stokke balabym sie pewnie bardziej, choc moze calkiem nieslusznie (ma lepszy serwis wink) no ale jednak...no i jeszcze patrze troche ze swojej perspektywy, w stajni kompletnie go nie widze wink i pakowania go do mojego bagaznika tez, wiec jak dla mie to w pieknym ogrodku, przy pieknym domku (wiesz jak u nas jest ladnie?) i z torba wypelniona gruba kasa w jakims wypasionym CH wink no powiedz czy to nie piekna wizja? smile
                              • sylki Re: Pierwsze fotki:) 23.04.12, 20:19
                                hahaha, niee no ja to inaczej odczytałam tongue_out
                                • pomilak1 Re: Pierwsze fotki:) 23.04.12, 20:46
                                  ja też tongue_out
                                  ależ by fajnie przy koniu wyglądał, przynajmniej by mógł młody spokojnie po grzywie pogłaskać tongue_out wink big_grin
            • magdulina79 Re: Pierwsze fotki:) 25.04.12, 11:27
              śliczny i córcia też smile
              bosh, dlaczego ja jestem taka ograniczona sad ... finansowo oczywiście tongue_out
              dopiero odebrałam nowego Slaloma, a już myślę o następnym - uzależniacie dziewczyny wink bardzo!
    • villemo86 Re: I ja jestem zachwycona :P 23.04.12, 20:40
      Kurde, Pomilak, patrze na tego Twojego stokka i chyba zaczynam odczuwać początki choroby, diagnoza "xplory" tongue_out Beee, nie lubię was (a raczej mój mąż już was chyba nie lubi, bo ja coraz bardziej wink )
      • chubabubba Re: I ja jestem zachwycona :P 23.04.12, 20:43
        No ja tez patrzę i mi go brakuje w garażusmile) na pocieszenie ubralam sobie mojego navy w blue ubranko i pocieszam się nowym stelazemwink
        • pomilak1 Re: I ja jestem zachwycona :P 23.04.12, 20:49
          Chuba Ty to mnie nie nakręcaj, bo ja wciąż mam to zdjęcie z WK navy tongue_outtongue_outtongue_out
          myślę o SK, torbie, uchwycie na kubek.... hehehe M mnie wywali z domutongue_out
          Villemo zapraszamy, zapraszamy nas się nie da nie lubić tongue_out smile pożyć stokke z 4kids winktongue_out
          • chubabubba Re: I ja jestem zachwycona :P 23.04.12, 20:53
            Sk to obowiązkowo albo od razu szyj frotte ubranka na wozeczek bo Ci się królewna ugotuje latemsmile torba jest cudna, uchwyt na kubek niezbędny a navy nie planuje sprzedawać w tym rokubig_grin
            Silver i red idą na pierwszy ogieńwink
            • sylki Re: I ja jestem zachwycona :P 23.04.12, 21:04
              Ech kupiłabym, ale w moim przypadku sensu nie widzę, dla 2,2 latki......buuuuuuuuuuuuuuu
          • magdashero Re: I ja jestem zachwycona :P 23.04.12, 22:13
            pomilak serdecznie gratuluję zakupu! w końcu się doczekałaś a ja z Tobą, cieszę się że masz już swoje xplory. Co prawda jak dla mnie parę wózków po drodze bez sensu ale w końcu jest smileJak córcia reaguje na zmianę wozu? Podoba jej się tak wysoko? Ja moją ostatnio posadziłam przodem do świata i "zwariowała" nie wiedziała gdzie ma się patrzeć aż w końcu był ryk bo mame straciła z pola widzeniawink
            I o SK też nie myśl za długo, bo wiesz u nas lato zbyt krótkiewink Ja już nabyłam pink pixela i czekam z podnieceniem na kurierasmile
            • pomilak1 Re: I ja jestem zachwycona :P 24.04.12, 11:33
              Magda a ja mam wrażenie, że znowu moja nie chce jeździć przodem do mniesadsad jak odwróciłam siedzisko przodem do świata to był spokój, a jak do mnie to wrzask uncertain
              daję jej czas na przyzwyczajenie się tongue_out na razie jesteśmy uziemieni bo starszak ma grypę uncertain
              ech no mnie też kuszą te pixeletongue_out wink
              Chuba red i silver to już nie jest totongue_out

Kurcze a mi się ten materiał dość przyjazny wydawałuncertain zobaczymy jak się latem spisze, najwyżej coś doszyję smile
              • sylki Re: I ja jestem zachwycona :P 24.04.12, 11:35
                No właśnie ja też tak myślę, że w razie co uszyję bawełniany pokrowiec na siedzisko smile
                Jak dobrze, że Magda będzie miała SK big_grin
                • pomilak1 Re: I ja jestem zachwycona :P 24.04.12, 11:49
                  A ten SK jest z innego materiału? jak kupię piękne SK to będę je musiała zasłonić jakąś frottą, żeby dziecku dupci nie odparzyło? tongue_out
                  • sylki Re: I ja jestem zachwycona :P 24.04.12, 12:05
                    haha, ale zasłaniasz siedzisko wkładką z froty, która jest w komplecie z SK tongue_out
                    • pomilak1 Re: I ja jestem zachwycona :P 24.04.12, 13:22
                      aha, nie widziałam SK na żywo, bardziej patrzałam na kolory niż co jest w zestawie tongue_out
                      Tak, więc koniecznie muszę zobaczyć SK gdzieś w sklepie, bo jak za 600zł mam kupić kawałek frotki to odpada tongue_outtongue_outtongue_out w sumie najbardziej mi się z tego całego zestawu podoba ten baldachimek tongue_out

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka