marge_ie 27.04.12, 20:57 Nie moglam sie oprzec pokusie, kurcze powinnam miec zakaz neta Chcialam kupic GT ale wybralam mojego boskiego MB a ze on duzy wiadomka to kupilam mu wlasnie zgrabnego kompana Powinien byc w poniedzialek lub we wtorek, z wysylka 740 zl Oto on Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pomilak1 Re: No to bedzie Baby Jogger w mojej flocie :P 27.04.12, 21:00 Śliczny! gdzie tak tanio kupiłaś???? Odpowiedz Link
gonik111 Re: jeszcze fotka od przodu 27.04.12, 21:11 Jessssu, po co mi to pokazałaś? Też mam UJ a rodzeństwo to dobra rzecz Odpowiedz Link
marge_ie Re: jeszcze fotka od przodu 27.04.12, 21:11 Tutaj: www.kiddicare.co.uk Ta cena bedzie tylko przez kilka dni Odpowiedz Link
gonik111 Re: jeszcze fotka od przodu 27.04.12, 21:22 Nie wychodzi mi tam 740 zł funta liczę po 5,11 Odpowiedz Link
marge_ie Re: jeszcze fotka od przodu 27.04.12, 21:27 Po wezuceniu do koszyka jest dodatkowy rabat 10% do wtorku do 10.00 rano. Z tym rabatem i wysylka wyszlo mi €744 Odpowiedz Link
marge_ie Mialo byc €177 27.04.12, 21:30 Wyszlo mi €177, chyba zakochanam Po dzisiejszym kursie €1 to 4.17 zl co mi wyszlo 740 zl Odpowiedz Link
dima1312 Re: Mialo byc €177 27.04.12, 21:43 ale patrząc na kosz to stelaż ma ze starego modelu tylko kolor nowy Odpowiedz Link
saras-wati Re: No to bedzie Baby Jogger w mojej flocie :P 27.04.12, 21:50 margie, ja też chcę takiego w tej cenie!! może niekoniecznie fioletowego!!powiedz mi czy jest mini z takimi kołami i brązową czy beżową budką? Odpowiedz Link
marge_ie inne kolory 28.04.12, 00:19 Saras, w tej cenie maja tylko trzy kolory: fioletowy, czerwony i szary. Gdybys potrzebowala pomocy to sie nie krepuj Odpowiedz Link
saras-wati Re: inne kolory 28.04.12, 08:19 muszę przemyśleć...bardzo podoba mi się z czarnymi kołami...ale miał być gt albo beżowy zwykły...to ja to sobie przemyślę Odpowiedz Link
sylki Re: inne kolory 28.04.12, 08:47 Sama bym wzięła, ale po krótkim namyśle, on będzie bez gwarancji w PL, nie wierze, że w przednim kole coś poprawili, a jak się popsuje, to co ? Odpowiedz Link
tygisek Re: inne kolory 28.04.12, 09:03 a jak to jest z gwarancja w sklepie zagranicznym, rozumiem, ze w Polsce nie obejmuje, znaczy polski serwis nie naprawi wozka kupione za granica w ramach gwarancji, ale jak chcesz naprawic go w miejscu gdzie kupilas?? rozumiem, ze pokrywam koszty wysylki do serwisu powiedzmy w UK, czy za granica maja cos takiego jak gwarancja? przyznam szczerze ze nie mam pojecia, ale na chlopski rozum, konsumenci za granica tez maja pewnie jakies prawa i chyba nikt nie kaze w sklepie pokazywac paszportu tylko paragon? Odpowiedz Link
tygisek Re: inne kolory 28.04.12, 09:08 a w temacie, Gosia, jest boski, nie dziwie sie ze sie nie moglas oprzec no i jakos wyglada inaczej ten material budki, cos jak nowe elity....no i jest gladki kolor budki, a czarny stelaz i kola, no coz, wyglada super! i to swietne uzupelnienie urbana, naprawde! mi bardzo brakuje mojego malego mini, ba, co tylko mi, nie tylko mi, nawet mojemu mezowi (co nie jest wozkomaniakiem, jak wiecie) Odpowiedz Link
pomilak1 Re: No to bedzie Baby Jogger w mojej flocie :P 28.04.12, 09:05 ech szkoda że nie jest 4 kołowy ale kusi mnie ten fiolet, tylko chciałam 4 kołowego no nie wiem co zrobić tak jak Sylki pisze, wtedy chyba nie będzie gwarancji w PL, a te przednie koło lubi robić psikusy Odpowiedz Link
marge_ie Re: No to bedzie Baby Jogger w mojej flocie :P 28.04.12, 09:34 Ja do niczego nie namawiam, wydala mi sie fajna cena i chcialam sie podzielic z Wami. Ja tez nie mieszkam w UK tylko w Irlandii. Jedyne co moge powiedziec to to, ze tu jesli chodzi o gwarancje i zwroty, wymiane itd to jest wysoka kultura. Tutaj na prawde skacza dookola klienta. Kiedys z mojej winy popsulam taki mechanizm przy wozku kupionym w UK. Napisalam maila i dolaczylam zdjecie i po kilku dniach przyslali mi nowa czesc przepraszajac, ze to sie stalo. Kiddicare to jest monopol w UK, najwiekszy tego typu sklep i z nimi wszystko zalatwisz! Mozna napisac maila do sklepu jak wyglada gwarancja i serwis mieszkajac w PL i kto pokrywa koszty wysylki itd No wlasnie co do budy to tez mam wrazenie, ze jest z innego materialu. Caly czas chodzil mi po glowie bee + jako drugi do urbana ale za kazdym razem kiedy juz bylam zdecydowana to wracaly watpliwosci i to, ze juz raz mi w nim cos nie pasowalo, ta gipkosc i uczucie rozklekotania. Nigdy nie mialam mini wiec chyba czas 😉 a GT to z pewnoscia kieeeeeedys wyprobuje Odpowiedz Link
marge_ie Ktory bunker bedzie pasowal ? doradzcie :) 28.04.12, 13:26 Jako, ze u mnie na wyspie to spiworek bywa w uzyciu caly rok to chcialabym do tego baby joggera filotewego ktoregos z tych dwoch lodgerow ? Ktory bedzie ladniej pasowal ? Odpowiedz Link
pomilak1 Re: Ktory bunker bedzie pasowal ? doradzcie :) 28.04.12, 15:00 różowy chociaż ten fiolet pięękny! ech no u nas chyba tak nie dbają o klienta niestety kurcze no łamię się, no! ten fiolet straaaaasznie mi się podoba!ale czemu nie ma 4 kółek Odpowiedz Link
tygisek Re: Ktory bunker bedzie pasowal ? doradzcie :) 28.04.12, 20:43 ja tez glosuje za rozowym bedzie slicznie wygladal w tym wozku Odpowiedz Link
cortinka Re: No to bedzie Baby Jogger w mojej flocie :P 28.04.12, 14:06 Zdecydowanie różowy, na zasadzie kontrastu. Z fioletem bym nie eksperymentowała, bo na pewno będzie w innym odcieniu niz budka. A poza tym z różowym będzie weselej Odpowiedz Link
saras-wati bjcm stone 28.04.12, 19:30 widziałaś go może na żywo? cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?VISuperSize&item=221011212387 Odpowiedz Link
marge_ie Re: bjcm stone 28.04.12, 20:01 Link mi nie dziala, moze podaj mi numer aukcji ? Odpowiedz Link
saras-wati Re: bjcm stone 28.04.12, 20:18 ten powinien działać www.ebay.co.uk/itm/Baby-Jogger-City-Mini-4-Stone?item=221011212387&cmd=ViewItem&_trksid=p5197.m7&_trkparms=algo%3DLVI%26itu%3DUCI%26otn%3D4%26po%3DLVI%26ps%3D63%26clkid%3D8044209333771103079 Odpowiedz Link
marge_ie Re: bjcm stone 29.04.12, 15:55 Saras, niestety jeszcze nie widzialam go na zywo ale na tej fotce to ma jakis zielonkawy odcien Jeszcze troche to w moim stacjonarnym sklepie beda staly do pomacania. A Ty na ten kolor polujesz, tak ? Odpowiedz Link
saras-wati Re: bjcm stone 29.04.12, 19:28 nie, ja właściwie jestem w kropce, bo myślę nad mini gt albo nad 4-kołowym, ale sand...ten mnie zastanowił, bo nie widziałam wcześniej w takim odcieniu... posłuchaj, a ta cena, którą podajesz za ten z fioletową budą, to euro czy funty? Odpowiedz Link
marge_ie Re: bjcm stone 29.04.12, 19:35 Ja zaplacilam za tego z fioletowa buda €177 - to jest cena z wysylka do mnie do Irlandii. Ta cena bedzie do wtorku do 10.00 rano Odpowiedz Link
saras-wati Re: bjcm stone 29.04.12, 19:54 ten znaczek przy 177 to euro czy funty?jeśli euro, to faktycznie fajna cena i muszę przyspieszyć myślenie, jesli funty to już niekoniecznie... Odpowiedz Link
marge_ie Re: bjcm stone 29.04.12, 19:59 To euro, nie wyswietla sie ? Po dzisiejszym kursie to 738 zlotych Odpowiedz Link
pomilak1 Re: bjcm stone 29.04.12, 20:06 jesssssu, ta cena i fioletowa buda kusi mnie niesamowicie ale kurcze no nie chce już 3 kołowego Odpowiedz Link
saras-wati Re: bjcm stone 29.04.12, 20:08 pomilak1 napisała: > jesssssu, ta cena i fioletowa buda kusi mnie niesamowicie ale kurcze no nie > chce już 3 kołowego e tam...tylko raz miałaś bierz Odpowiedz Link
pomilak1 Re: bjcm stone 29.04.12, 20:40 Saras no w sumie tylko raz , ale jeszcze 4 kołowego nie miałam, a jak wejdą GT to automatycznie będę miała moje mini No a ten fiolet....uwielbiam ten kolor Widzę, że się decydujesz Odpowiedz Link
saras-wati Re: bjcm stone 29.04.12, 21:23 no właśnie nie wiem...ja to mam przesyt fioletu...ale znowu podobają mi się całe czarne koła Odpowiedz Link
pomilak1 Re: bjcm stone 30.04.12, 10:27 Saras bo Ty masz dwie dziewczyny, a ja po chłopczyku to na razie szaleję Odpowiedz Link
saras-wati Re: bjcm stone 30.04.12, 12:58 pomilak1 napisała: > Saras bo Ty masz dwie dziewczyny, a ja po chłopczyku to na razie szaleję ale przy pierwszej też nie było u nas różu i fioletu królował zielony, granatowy i szary ale ten z fioletową budką wygląda fantastycznie, miałam taką budkę do bee, może bardziej we wrzos wpadała, ale stwierdziłam po kilku spacerach, że mam dość fioletu, hihi Odpowiedz Link
pomilak1 Re: bjcm stone 30.04.12, 14:19 Ech no u mnie przy synku też granat, szary, brąz, zieleń, w sumie wszystkie kolory po trochu ale jakoś brakowało mi tego różu, więc teraz szaleje Odpowiedz Link
saras-wati Re: bjcm stone 30.04.12, 15:48 ja wiedziałam, że jak pójdzie starsza do przedszkola, to ten róż i tak nas dopadnie, więc oszczędziłam go sobie wcześniej, hihi teraz w starszakach mogę stwierdzić, że wychodzi z tego trudnego dla mnie księżniczkowego okresu ciekawe czy młodsza też to będzie przechodzić? róż lubię w połaczeniu z grafitowym lub zgniłą zielenią Odpowiedz Link
tygisek Re: apropo kolorow ;) 01.05.12, 00:06 taaak...mlodsza napewno "wpadnie" w roze, a starsza niedlugo zamieni wszystkie kolory na czarny...to jakos szybko nastepuje....a pozniej zacznie sie odchudzac w wieku 8 lat (zabojczy tekst mojej cory to: mamo, ja nie chce przytyc! ja lubie byc chuda...) co oczywiscie nie przeszkadza jej zaraz po obiedzie, ktory nie zmiescil sie w brzuchu, zechciec i zmiescic w tymsamym brzuchu tabliczki czekolady....nie, nie nie pozwalam i nie jada czekolady zamiast obiadow, no ale gdyby tylko pozwolic... za to mlody ostatnio rozbraja mnie swoim: mamo, ja kocham kolor pomalancowy! Odpowiedz Link
saras-wati Re: apropo kolorow ;) 01.05.12, 06:54 Aga, myślę, że do czarnego to mamy jeszcze z 7-8 lat ciekawe, ile będzie trzymał, bo mi przeszło dopiero rok po studiach, haha ale pewnie masz rację, że to szybko przeleci...jak dla mnie za szybko... Odpowiedz Link
tygisek Re: apropo kolorow ;) 01.05.12, 07:57 Aga moja corka ma niecale 9lat i jej ulubionym kolorem jest czarny jej kolezanki podobnie-najlepiej od stop do glow chodzilyby na czarno, wiec dlatego pisze...ja lubie czarny, bardzo, ale jak ze wszystkim, w umiarze - ostatnio z fala "lata" tej wiosny otworzyla oczy na kolorowe ciuchy, chcialabym zeby tak zostalo, bo jednak czarnych rzeczy dla 8 latkow nie jest za duzo! Odpowiedz Link
saras-wati Re: apropo kolorow ;) 01.05.12, 08:06 o, to faktycznie szybciej niż " za naszych czasów" Odpowiedz Link
saras-wati Re: bjcm stone 29.04.12, 20:09 dzięki margie, no wyświetla się wyświetla, ale wolałam się upewnić, iż to nie wyspiarska waluta to ja myślę...czy ewentualnie mogłabym Cię podręczyć na privie? Odpowiedz Link
marge_ie Re: bjcm stone 29.04.12, 20:26 Najlepiej na: gosia@live.ie Ja strasznie jestem ciekawa jaki bedzie na zywo Odpowiedz Link