Dodaj do ulubionych

No to bedzie Baby Jogger w mojej flocie :P

27.04.12, 20:57
Nie moglam sie oprzec pokusie, kurcze powinnam miec zakaz neta uncertain

Chcialam kupic GT ale wybralam mojego boskiego MB tongue_outtongue_outtongue_out
a ze on duzy wiadomka to kupilam mu wlasnie zgrabnego kompana suspicious

Powinien byc w poniedzialek lub we wtorek, z wysylka 740 zl

Oto on big_grin
http://img513.imageshack.us/img513/1301/28896612.jpg
Obserwuj wątek
    • pomilak1 Re: No to bedzie Baby Jogger w mojej flocie :P 27.04.12, 21:00
      Śliczny! gdzie tak tanio kupiłaś????
    • marge_ie jeszcze fotka od przodu 27.04.12, 21:00
      http://img840.imageshack.us/img840/9898/cm2h.jpg
      • gonik111 Re: jeszcze fotka od przodu 27.04.12, 21:11
        Jessssu, po co mi to pokazałaś? Też mam UJ a rodzeństwo to dobra rzeczbig_grin
      • marge_ie Re: jeszcze fotka od przodu 27.04.12, 21:11
        Tutaj:
        www.kiddicare.co.uk

Ta cena bedzie tylko przez kilka dni
        • gonik111 Re: jeszcze fotka od przodu 27.04.12, 21:22
          Nie wychodzi mi tam 740 złsad funta liczę po 5,11
          • marge_ie Re: jeszcze fotka od przodu 27.04.12, 21:27
            Po wezuceniu do koszyka jest dodatkowy rabat 10% do wtorku do 10.00 rano. Z tym rabatem i wysylka wyszlo mi €744
            • marge_ie Mialo byc €177 27.04.12, 21:30
              Wyszlo mi €177, chyba zakochanam wink

Po dzisiejszym kursie €1 to 4.17 zl co mi wyszlo 740 zl
              • dima1312 Re: Mialo byc €177 27.04.12, 21:43
                ale patrząc na kosz to stelaż ma ze starego modelu tylko kolor nowy
    • saras-wati Re: No to bedzie Baby Jogger w mojej flocie :P 27.04.12, 21:50
      margie, ja też chcę takiego w tej cenie!! może niekoniecznie fioletowego!!powiedz mi czy jest mini z takimi kołami i brązową czy beżową budką?
      • marge_ie inne kolory 28.04.12, 00:19
        Saras, w tej cenie maja tylko trzy kolory: fioletowy, czerwony i szary.

http://img803.imageshack.us/img803/3922/czerwony.jpg

http://img259.imageshack.us/img259/5549/szaryd.jpg

Gdybys potrzebowala pomocy to sie nie krepuj big_grin
        • saras-wati Re: inne kolory 28.04.12, 08:19
          muszę przemyśleć...bardzo podoba mi się z czarnymi kołami...ale miał być gt albo beżowy zwykły...to ja to sobie przemyślęsmile
          • sylki Re: inne kolory 28.04.12, 08:47
            Sama bym wzięła, ale po krótkim namyśle, on będzie bez gwarancji w PL, nie wierze, że w przednim kole coś poprawili, a jak się popsuje, to co ?
            • tygisek Re: inne kolory 28.04.12, 09:03
              a jak to jest z gwarancja w sklepie zagranicznym, rozumiem, ze w Polsce nie obejmuje, znaczy polski serwis nie naprawi wozka kupione za granica w ramach gwarancji, ale jak chcesz naprawic go w miejscu gdzie kupilas?? rozumiem, ze pokrywam koszty wysylki do serwisu powiedzmy w UK, czy za granica maja cos takiego jak gwarancja? przyznam szczerze ze nie mam pojecia, ale na chlopski rozum, konsumenci za granica tez maja pewnie jakies prawa i chyba nikt nie kaze w sklepie pokazywac paszportu tylko paragon?
              • tygisek Re: inne kolory 28.04.12, 09:08
                a w temacie, Gosia, jest boski, nie dziwie sie ze sie nie moglas oprzec smile no i jakos wyglada inaczej ten material budki, cos jak nowe elity....no i jest gladki kolor budki, a czarny stelaz i kola, no coz, wyglada super! i to swietne uzupelnienie urbana, naprawde! mi bardzo brakuje mojego malego mini, ba, co tylko mi, nie tylko mi, nawet mojemu mezowi (co nie jest wozkomaniakiem, jak wieciewink)
      • pomilak1 Re: No to bedzie Baby Jogger w mojej flocie :P 28.04.12, 09:05
        ech szkoda że nie jest 4 kołowy tongue_out
        ale kusi mnie ten fiolet, tylko chciałam 4 kołowego uncertainuncertain
        no nie wiem co zrobićtongue_out
        tak jak Sylki pisze, wtedy chyba nie będzie gwarancji w PL, a te przednie koło lubi robić psikusy tongue_out
        • marge_ie Re: No to bedzie Baby Jogger w mojej flocie :P 28.04.12, 09:34
          Ja do niczego nie namawiam, wydala mi sie fajna cena i chcialam sie podzielic z Wami. Ja tez nie mieszkam w UK tylko w Irlandii. Jedyne co moge powiedziec to to, ze tu jesli chodzi o gwarancje i zwroty, wymiane itd to jest wysoka kultura.
          Tutaj na prawde skacza dookola klienta. Kiedys z mojej winy popsulam taki mechanizm przy wozku kupionym w UK. Napisalam maila i dolaczylam zdjecie i po kilku dniach przyslali mi nowa czesc przepraszajac, ze to sie stalo.
          Kiddicare to jest monopol w UK, najwiekszy tego typu sklep i z nimi wszystko zalatwisz!

Mozna napisac maila do sklepu jak wyglada gwarancja i serwis mieszkajac w PL i kto pokrywa koszty wysylki itd

No wlasnie co do budy to tez mam wrazenie, ze jest z innego materialu.
          Caly czas chodzil mi po glowie bee + jako drugi do urbana ale za kazdym razem kiedy juz bylam zdecydowana to wracaly watpliwosci i to, ze juz raz mi w nim cos nie pasowalo, ta gipkosc i uczucie rozklekotania. Nigdy nie mialam mini wiec chyba czas 😉 a GT to z pewnoscia kieeeeeedys wyprobuje suspicious
          • marge_ie Ktory bunker bedzie pasowal ? doradzcie :) 28.04.12, 13:26
            Jako, ze u mnie na wyspie to spiworek bywa w uzyciu caly rok to chcialabym do tego baby joggera filotewego ktoregos z tych dwoch lodgerow ?
            Ktory bedzie ladniej pasowal ?

http://img62.imageshack.us/img62/3162/fioletowyfn.jpg

http://img706.imageshack.us/img706/613/rozowyc.jpg
            • saras-wati Re: Ktory bunker bedzie pasowal ? doradzcie :) 28.04.12, 13:29
              różowysmile
              • pomilak1 Re: Ktory bunker bedzie pasowal ? doradzcie :) 28.04.12, 15:00
                różowysmile chociaż ten fiolet pięękny!
                ech no u nas chyba tak nie dbają o klienta niestetysad
                kurcze no łamię się, no!
                ten fiolet straaaaasznie mi się podoba!ale czemu nie ma 4 kółek tongue_outtongue_out
                • tygisek Re: Ktory bunker bedzie pasowal ? doradzcie :) 28.04.12, 20:43
                  ja tez glosuje za rozowym smile bedzie slicznie wygladal w tym wozku smile
    • cortinka Re: No to bedzie Baby Jogger w mojej flocie :P 28.04.12, 14:06
      Zdecydowanie różowy, na zasadzie kontrastu. Z fioletem bym nie eksperymentowała, bo na pewno będzie w innym odcieniu niz budka. A poza tym z różowym będzie weselej smile
    • saras-wati bjcm stone 28.04.12, 19:30
      widziałaś go może na żywo? cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?VISuperSize&item=221011212387
      • marge_ie Re: bjcm stone 28.04.12, 20:01
        Link mi nie dziala, moze podaj mi numer aukcji ?
      • saras-wati Re: bjcm stone 28.04.12, 20:18
        ten powinien działaćsmile
        www.ebay.co.uk/itm/Baby-Jogger-City-Mini-4-Stone?item=221011212387&cmd=ViewItem&_trksid=p5197.m7&_trkparms=algo%3DLVI%26itu%3DUCI%26otn%3D4%26po%3DLVI%26ps%3D63%26clkid%3D8044209333771103079

• marge_ie Re: bjcm stone 29.04.12, 15:55
          Saras, niestety jeszcze nie widzialam go na zywo ale na tej fotce to ma jakis zielonkawy odcien wink
          Jeszcze troche to w moim stacjonarnym sklepie beda staly do pomacania.

A Ty na ten kolor polujesz, tak ?
          • saras-wati Re: bjcm stone 29.04.12, 19:28
            nie, ja właściwie jestem w kropce, bo myślę nad mini gt albo nad 4-kołowym, ale sand...ten mnie zastanowił, bo nie widziałam wcześniej w takim odcieniu...

posłuchaj, a ta cena, którą podajesz za ten z fioletową budą, to euro czy funty?
            • marge_ie Re: bjcm stone 29.04.12, 19:35
              Ja zaplacilam za tego z fioletowa buda €177 - to jest cena z wysylka do mnie do Irlandii.

Ta cena bedzie do wtorku do 10.00 rano
              • saras-wati Re: bjcm stone 29.04.12, 19:54
                ten znaczek przy 177 to euro czy funty?jeśli euro, to faktycznie fajna cena i muszę przyspieszyć myślenie, jesli funty to już niekoniecznie...
                • marge_ie Re: bjcm stone 29.04.12, 19:59
                  To euro, nie wyswietla sie ? uncertain

Po dzisiejszym kursie to 738 zlotych smile
                  • pomilak1 Re: bjcm stone 29.04.12, 20:06
                    jesssssu, ta cena i fioletowa buda kusi mnie niesamowicietongue_outtongue_out ale kurcze no nie chce już 3 kołowego uncertain
                    • saras-wati Re: bjcm stone 29.04.12, 20:08
                      pomilak1 napisała:

> jesssssu, ta cena i fioletowa buda kusi mnie niesamowicietongue_outtongue_out ale kurcze no nie
                      > chce już 3 kołowego uncertain
                      e tam...tylko raz miałaśsmile bierzsmile
                      • pomilak1 Re: bjcm stone 29.04.12, 20:40
                        Saras no w sumie tylko raztongue_out , ale jeszcze 4 kołowego nie miałam, a jak wejdą GT to automatycznie będę miała moje miniwink
                        No a ten fiolet....uwielbiam ten kolor tongue_out
                        Widzę, że się decydujesz smile
                        • saras-wati Re: bjcm stone 29.04.12, 21:23
                          no właśnie nie wiem...ja to mam przesyt fioletu...ale znowu podobają mi się całe czarne kołasmile
                          • pomilak1 Re: bjcm stone 30.04.12, 10:27
                            Saras bo Ty masz dwie dziewczyny, a ja po chłopczyku to na razie szaleję tongue_outtongue_out
                            • saras-wati Re: bjcm stone 30.04.12, 12:58
                              pomilak1 napisała:

> Saras bo Ty masz dwie dziewczyny, a ja po chłopczyku to na razie szaleję tongue_outtongue_out

ale przy pierwszej też nie było u nas różu i fioletusmile królował zielony, granatowy i szarysmile ale ten z fioletową budką wygląda fantastycznie, miałam taką budkę do bee, może bardziej we wrzos wpadała, ale stwierdziłam po kilku spacerach, że mam dość fioletu, hihismile
                              • pomilak1 Re: bjcm stone 30.04.12, 14:19
                                Ech no u mnie przy synku też granat, szary, brąz, zieleń, w sumie wszystkie kolory po trochu ale jakoś brakowało mi tego różu, więc teraz szaleje tongue_out smile
                                • saras-wati Re: bjcm stone 30.04.12, 15:48
                                  ja wiedziałam, że jak pójdzie starsza do przedszkola, to ten róż i tak nas dopadnie, więc oszczędziłam go sobie wcześniej, hihismile teraz w starszakach mogę stwierdzić, że wychodzi z tego trudnego dla mnie księżniczkowego okresusmile

ciekawe czy młodsza też to będzie przechodzić?

róż lubię w połaczeniu z grafitowym lub zgniłą zieleniąsmile
                                  • tygisek Re: apropo kolorow ;) 01.05.12, 00:06
                                    taaak...mlodsza napewno "wpadnie" w roze, a starsza niedlugo zamieni wszystkie kolory na czarny...to jakos szybko nastepuje....a pozniej zacznie sie odchudzac w wieku 8 lat (zabojczy tekst mojej cory to: mamo, ja nie chce przytyc! ja lubie byc chuda...) co oczywiscie nie przeszkadza jej zaraz po obiedzie, ktory nie zmiescil sie w brzuchu, zechciec i zmiescic w tymsamym brzuchu tabliczki czekolady....nie, nie nie pozwalam i nie jada czekolady zamiast obiadow, no ale gdyby tylko pozwolic...
                                    za to mlody ostatnio rozbraja mnie swoim: mamo, ja kocham kolor pomalancowy!
                                    • saras-wati Re: apropo kolorow ;) 01.05.12, 06:54
                                      Aga, myślę, że do czarnego to mamy jeszcze z 7-8 latwink ciekawe, ile będzie trzymał, bo mi przeszło dopiero rok po studiach, hahasmile ale pewnie masz rację, że to szybko przeleci...jak dla mnie za szybko...
                                      • tygisek Re: apropo kolorow ;) 01.05.12, 07:57
                                        Aga moja corka ma niecale 9lat i jej ulubionym kolorem jest czarny uncertain jej kolezanki podobnie-najlepiej od stop do glow chodzilyby na czarno, wiec dlatego pisze...ja lubie czarny, bardzo, ale jak ze wszystkim, w umiarze - ostatnio z fala "lata" tej wiosny otworzyla oczy na kolorowe ciuchy, chcialabym zeby tak zostalo, bo jednak czarnych rzeczy dla 8 latkow nie jest za duzo!
                                        • saras-wati Re: apropo kolorow ;) 01.05.12, 08:06
                                          o, to faktycznie szybciej niż " za naszych czasów"
                  • saras-wati Re: bjcm stone 29.04.12, 20:09
                    dzięki margie, no wyświetla się wyświetla, ale wolałam się upewnić, iż to nie wyspiarska walutawink

to ja myślę...czy ewentualnie mogłabym Cię podręczyć na privie?
                    • marge_ie Re: bjcm stone 29.04.12, 20:22
                      Mecz mnie mecz tongue_out
                      • marge_ie Re: bjcm stone 29.04.12, 20:26
                        Najlepiej na: gosia@live.ie

Ja strasznie jestem ciekawa jaki bedzie na zywo big_grin
                        • saras-wati Re: bjcm stone 29.04.12, 20:28
                          jak to jaki? ślicznysmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka