Dodaj do ulubionych

Pytanie do ekspertek - MBUJ

08.05.12, 09:46
Witam, mam urbana spacerówkę, stara wersja sprzed 2009 r, stan idealny, moje dziecko nie chce nim już jeździć wózkiem, ubolewam nad tym, ale siłą nie przywiąże wink i powoli przymierzam się, żeby go sprzedać. Mam możliwość zakupienia z Holandii gondoli, parasolki, adaptera do maxi cosi i spiworka zimowego za 250 zł. Stan idealny. A kolor gondoli, spacerówki i śpiworka - będzie różny.
Pytanie czy warto ściągnąć tą gondolę z osprzętem, myślę o sprzedaży całego zestawu.
Czy też wógóle nie ma zapotrzebowania na całe zestawy MB, jeżeli są ile mogę liczyć za taki zestaw.
Obserwuj wątek
    • sylki Re: Pytanie do ekspertek - MBUJ 08.05.12, 09:58
      Szczerze, moim zdaniem nie warto, teraz na all poszła spacerówka w stanie idealnym raczej ten nowszy model, za 700 zł z wysyłką
      MB nie są u nas wózkami o które ludzie się zabijają
      • afroddytta Re: Pytanie do ekspertek - MBUJ 08.05.12, 13:42
        Też słabo widzę to sprzedawanie, u nas o MB nikt się nie bije (w sumie dobrze dla nas kupujących smile) Gondolkę tanio bym sama kupiła, jakbym w ciąży była, lub prawie, ale na razie nie jestem sad
        A widziałam tego za te 700 zł i faktycznie ładny, ale w jakim właściwie kolorze granat/fiolet? No, ale tego bym i tak nie obejrzała, a to chyba jakiś handlarz sprzedawał, poza tym brak dodatków, których jednak używam (folia, siatka UV, wkładka wełniana) więc ogólnie nadal jestem zadowolona z zakupu wink a logo ma identyczne jak mój-jak to było z tymi logami, kiedy się one zmieniły?
        A teraz na urlopie widziałam urbana w kolorze błękitnym i miał pałąk w tym drugim kształcie, widziałam też joolza czarnego smile
        • sylki Re: Pytanie do ekspertek - MBUJ 08.05.12, 16:29
          nie wiem właśnie jak to z tym logo, ale skoro mówisz, że twój ma takie samo, to pewnie starszy model, no nie ważne, bo w super stanie, przynajmniej na fotkach.
          • dima1312 Re: Pytanie do ekspertek - MBUJ 08.05.12, 17:39
            logo się zmieniło kiedy przestali produkować w N.Z. ja miałam swojego Urbana już z nowym logo i nową budą i niby taki szał na nie był ale sprzedać było ciężko
          • afroddytta Re: Pytanie do ekspertek - MBUJ 08.05.12, 18:29
            Mój na pewno prod. w NZ, rocznik 2009, ale kupowany w US w 2010.
            A nie bałybyście się tak od handlarza kupować (pytam tak ogólnie)?
            • sylki Re: Pytanie do ekspertek - MBUJ 08.05.12, 18:32
              MB bym się nie bała big_grin
              Tam nie ma raczej co się zepsuć
              • dima1312 Re: Pytanie do ekspertek - MBUJ 08.05.12, 19:23
                tez myślę ze to dobre wózki i obawa mniejsza przy zakupie ale zawsze coś może być ukryte jak ktoś kupuje używkę lepiej poprosić o dużo dokładnych zdjęć

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka