Dodaj do ulubionych

Znacie jakis sklep z Easywalker JUNE?

01.06.12, 00:31
Znacie jakis sklep (moze byc niemiecki lub czeski), ktory ma juz EW June? Kupila juz ktoras moze? Sa juz wogole w sprzedazy? Chyba tak...

I czy jego cena ma byc w kazdym sklepie taka sama, czy sie roznia?

Womysia, kiedy i gdzie ty swojego kupujesz?
Obserwuj wątek
    • sylki Re: Znacie jakis sklep z Easywalker JUNE? 01.06.12, 00:35
      mają być w lipcu, w połowie lipca czy jakoś tak
      • elaaa83 Re: Znacie jakis sklep z Easywalker JUNE? 13.06.12, 12:51
        Tak w połowie lipca będą, że za granicą wcześniej się nic nie kupi, na targach pewnie same prototypy mieli. Kontaktowałam się ze sklepem www.hipkids.pl i tam też można zamówić wcześniej june-a, ale dostawa dopiero ok.15 lipca.
    • womysia Re: Znacie jakis sklep z Easywalker JUNE? 01.06.12, 07:53
      pinik, jeszcze nie ma nigdzie. jeszcze nie wyjechały z holandii. miały być w transportach już po 7 czerwca, ale słyszałam, że jakieś opóźnienie, więc zobaczymy kiedy.

ja swój zamówiłam w przedsprzedaży, więc to taka sytuacja unikalna. mam nadzieję, że dotrze jak tylko pierwsze sztuki zostaną wypuszczone od producenta. a jak będzie życie pokaże.

oczywiście, że ceny będą różne - w zależności jak który sprzedawca jest skłonny do sprzedania taniej. chyba się nie łudzicie - na wózkach są dramatycznie wysokie marże.
      • tygisek Re: Znacie jakis sklep z Easywalker JUNE? 01.06.12, 08:11
        marze marzami, ale "polityka sprzedazy" tez istnieje i odgorne prikazy nie mniej niz....smile
        • sylki Re: Znacie jakis sklep z Easywalker JUNE? 01.06.12, 08:20
          Oczywiście, ale sklep może dać ci super rabat wink...cena na półce/witrynie jak pan przykazał, a pod stołem cena inna wink
          • dima1312 Re: Znacie jakis sklep z Easywalker JUNE? 01.06.12, 10:27
            nie nie wyjechały z Holandii jeszcze nie wyjechały z Chin! w Holandii w głównej siedzibie jeszcze ich nie mają
            • womysia Re: Znacie jakis sklep z Easywalker JUNE? 01.06.12, 10:40
              no, właśnie big_grinbig_grinbig_grin
              • womysia Re: Znacie jakis sklep z Easywalker JUNE? 01.06.12, 10:41
                śmieszy mnie ta cała sytuacja, bo dziś na stronie EW dopisali, że ten wózek dostał 3 nagrodę. a jeszcze go NIE MA tongue_out trochę absurdalne, nie?
                • sylki Re: Znacie jakis sklep z Easywalker JUNE? 01.06.12, 10:44
                  hahahahaha, no nieźle, ciekawe za co i od kogo ta nagroda big_grin
                  • dima1312 Re: Znacie jakis sklep z Easywalker JUNE? 01.06.12, 10:47
                    typowe chwyty marketingowe aby wzniecić większe zainteresowanie
                    • womysia Re: Znacie jakis sklep z Easywalker JUNE? 01.06.12, 11:21
                      dimo, nie do końca, bo jedna z tych nagród RED DOT to dosyć prestiżowa nagroda - zgadzam się z reguły z werdyktami tego jury. tak, że nie wiem jak to jest, zobaczymy w naturze...
                      • dima1312 Re: Znacie jakis sklep z Easywalker JUNE? 01.06.12, 11:33
                        może za wygląd dają jak można nagrody przyznawać za coś czego namacalnie nie ma w sklepach
                        • womysia Re: Znacie jakis sklep z Easywalker JUNE? 01.06.12, 11:43
                          prototyp dostali, ale jak wiadomo, prototyp często się różni od produktu finalnego. na przykład te prototypy june oba miały (i srebrny stelaż, i czarny stelaż) rączkę obszytą naturalną skórą - a produkt sklepowy będzie miał na 99% piankową. więc oszukują! no ale niech ten wózek spełni w 80% moje oczekiwania, to i tak będę szczęśliwa tongue_out
    • mama1dawidka link do sklepu 03.06.12, 16:11

tu jest link do sklepu z june
      • pinik Re: link do sklepu 03.06.12, 18:22
        Ale w tym sklepie pisze, ze dostawa mozliwa dopiero w polowie lipca sad((
        • dima1312 Re: link do sklepu 03.06.12, 18:24
          wcześniej i tak nigdzie nie kupisz bo ich nigdzie jeszcze nie ma
          • mama1dawidka Re: link do sklepu 04.06.12, 07:34
            Ups
            Niedoczytalam wertowalam w tymmsklepienwozki t tak mi wpadl w oko smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka