Dodaj do ulubionych

Dylemat po raz trzeci

03.06.12, 21:05
Co prawda to będzie moje trzecie dziecko ale dylematów się ńie pozbyłam wink
Zastanawiam się nad baby jogger city elite, bugabo cameleon, mountain buggy Urban jungle.

Dodam ze chciałabym wózek wielofunkcyjny na różny teren, taki który bedzie się latwo składał i nie będzie kłopotem w samolocie (po porodzie lecimy do USA)

Który wybrać ?
Obserwuj wątek
    • pomilak1 Re: Dylemat po raz trzeci 03.06.12, 21:11
      Wybrałabym elit'a smile
      cama składasz w 2 częściach no i raczej komfortowo po różnym terenie nie pojedziesz.
      Urban (nie miałam) ponoć jest większy po złożeniu od elitasmile
      • afroddytta Re: Dylemat po raz trzeci 03.06.12, 21:15
        No niestety składanie i wielkość (choć jest płaski) Urbana po złożeniu są kiepskie.
        • martuska1982 Re: Dylemat po raz trzeci 03.06.12, 21:18
          I po dylemacie wink
          • masiw Re: Dylemat po raz trzeci 03.06.12, 21:38
            Ja byłam chyba bardziej za cameleonem ale tylko krowa nie zmienia zdania smile

Niezłe jesteście więc doradźcie czy gondola do elite miękka czy lepsza ta klasyczna ?
    • tygisek Re: Dylemat po raz trzeci 03.06.12, 21:41
      ale po porodzie, to i tak malenstwo bedzie lecialo w foteliku raczej, wiec wybralabym taki co ma najfajniejszy stelaz, a akurat gondola w cameleonie super zmiesci sie w walizce...ja bym raczej postawilana cameleona, fotelik, a gondole do walizki spakowala, albo wogole do jakies torby podroznej
      • afroddytta Re: Dylemat po raz trzeci 03.06.12, 22:09
        Jesli to ma być tylko jeden przelot, nie ciągłe latanie to nie kupowałabym wózka pod tym kątem. Ewentualnie coś wykombinowała tu na miejscu (pożyczyła, kupiła coś za grosze), a potem już w US kupiła wózek, bo i pewnie taniej będzie, nowsze modele, lepszy wybór kolorów i moze coś niedostępnego w PL.
        Co do gondolki to ja wolę twardą, bo wtedy masz dziecko przodem do siebie, w miękkiej kładziesz do spacerówki. Zależy też w jakich temp. będziesz się poruszać, na zimę to tward lepsza, bo więcej miejsca na spiwory itd. i ogólnie cieplejsza.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka