Dodaj do ulubionych

Emmaljunga, adapter, fotelik

04.07.12, 13:23
Nie wiem czy potrzebnie zakładam nowy wątek ale znalazłam strzępki informacji na ten temat i nie mogę ich poskładać w całość.
Czy do Emmaljungi można wpiąć inny fotelik niż firmowy? Jakiś czas temu był z tym problem, może się coś zmieniło?
Dziękujęsmile
Obserwuj wątek
    • nicolcia9 Re: Emmaljunga, adapter, fotelik 04.07.12, 13:42
      Na stelaż Emmaljungi oprócz ich firmowego na pewno można wpiąc jeszcze fotelik Maxi Cosi za pomocą adapterów.
      • niebieska.kokardka Re: Emmaljunga, adapter, fotelik 04.07.12, 13:58
        Tak tak, tylko z tego co udało mi się znaleźć wnioskuję, że jakiś czas temu zaprzestano produkować tych adapterówwink chciałabym kupić używany wózek ale nie wiem, czy uda mi się dokupić taki adapter, czy pozostaje tylko ryzyk-fizyk, a nóż widelec ktoś będzie sprzedawał..
    • aamarzena Re: Emmaljunga, adapter, fotelik 04.07.12, 15:39
      Zgodnie z info ze strony producenta są też adaptery do fotelików Maxi Cosi i Britax Tekst linka
      • niebieska.kokardka Re: Emmaljunga, adapter, fotelik 05.07.12, 14:13
        O, dziękuje bardzo. Ciekawe czy będą pasować do starszych modeli? Np z 2006 roku?
        • pstrabiedronka Re: Emmaljunga, adapter, fotelik 09.07.12, 16:02
          ja mam do sprzedania adapter Emmaljunga - Maxi Cosi ale do starego typu, czyli do mocowania na bolce, a nie w systemie Click Clack.

praktycznie nowy - my właściwie tej funkcji nei uzywalismy, uzylismy max 3 razy.
          moge wystawić na allegro jeśli jestes zainteresowana
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka