Dodaj do ulubionych

Torba do wózka

08.07.12, 07:49
Wiem, że temat toreb do wózka już był, ale jestem w szpitalu, tel. mam tylko w smartfonie i nie wyszukam nic z archiwum sad A jest niebezpieczeństwo, że wrócę już z córeczką (oby nie!), i muszę szybko uzupełnić to, czego mi jeszcze brakuje.

Potrzebuję torbę do wózka,

nie za drogą, tak do 100 zł, jak się da,
dość sporo- będę dużo jeżdzić i rzeczy do zabrania będzie sporo
wózek mam czarny, będzie dziewczynka, więc kolory wolałabym wesołe, dziewczęce
i taka, która mi się nie rozsypie po kilku tygodniach.

Znajdzie się jakaś?
Obserwuj wątek
    • straggly Re: Torba do wózka 08.07.12, 16:13
      Przyłączam się do zapytania. Chciałabym jakoś funkcjonalną torbę z kilkoma przegródkami i schowkami. Do wózka jasnozielono-czarnego. Co polecacie?
      • froobek Re: Torba do wózka 08.07.12, 22:35
        Do zielono-czarnego tę:
        www.3kropki.pl/p/5/1/1/bam_bam_torba_czarno_zielona_z_przewijakiem_262541.php
        i ogólnie wszystkie trzy torby Bam-Bam.
    • froobek Re: Torba do wózka 08.07.12, 22:37
      Pomarańczowa:
      merlin.pl/Bam-Bam-Torba-z-przewijakiem-czarno-pomaranczowa_Bam-Bam/browse/product/206,1059503.html
      Niebieska:
      merlin.pl/Bam-Bam-Torba-z-przewijakiem-czarno-niebieska_Bam-Bam/browse/product/206,1059498.html
      Są pojemne, lekkie, porządne, tanie.
    • ernia [...] 14.07.12, 14:18
      Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum .
    • paradise77 Re: Torba do wózka 15.10.19, 10:12
      Moja koleżanka miała torbę Joissy - zobacz moze tobie też się któraś spodoba? Nie są to drogie torby, a bardzo solidnie wykonane. Moja koleżanka miała torbę Joissy , naprawdę pojemna i niezniszczalna, zobacz takie mają wzory:
      www.babymama.pl/torba-soho-joissy-p7925
    • ona_gaja Re: Torba do wózka 21.04.20, 16:47
      X-lander ma super plecak do wózka. Przede wszystkim ma meega dużo kieszonek i przede wszystkim to wiem że nie wyrzucę jej później w kąt tylko będę używać jak już się wózka pozbędziemy smile Wart uwagi

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka