Dodaj do ulubionych

do mama1dawidka

13.07.12, 22:16
powiedz mi czy to dobra aukcja i satn wozka jak mozesz bo ja znalazlam i akbym zdecydowala sie na sprzedaz swoego to bym pomyslalam o uzywanym i moze tym allegro.pl/mega-zestaw-bugaboo-cameleon-rozowy-okazja-i2482779080.html ?
Obserwuj wątek
    • mama1dawidka Re: do mama1dawidka 14.07.12, 13:11

-Hmmm ten material zimowy to flecee (najlipniejszy)
      Na fotkach jest spiworek w opisie nawet wzmianki nie ma o nim
      Oczywiscie jest to stary model moze byc z 2006 roku
      Spytaj sie o wyblakniecie na siedzisku tam gdzi pas kroczny jest przewaznie tam sa wyblaknieciA
      Niech ci poda date produkcjii wozka
      Jak hez spiworka to uwazam ze nie warto
      Kidys byl za 1750 i to nowy model z piankowymi kolami tylnymi
      Bo bude idzie za 40 zl kupic bynajmniej ja po tyle miala jakis czas temu i nie poszla
      Jakby byl na nowym stelazu to ok cena by byla ale jak na starym to dalabym sobie spokoj
      I zowaz w przednich tam na zaczepach sa dziury czyli wozek duzo uzywany
      Dalabym sobie spokoj
      Szukaj nowego modelu za ta kase

https://www.suwaczki.com/tickers/klz9tv7385hljm4u.png
      https://www.suwaczki.com/tickers/zem320mmgsul9ah5.png
      • nadi1984 Re: do mama1dawidka 14.07.12, 20:39
        Dzieki bardzo za pomoc a ja sie juz strasznie napalilam na ta aukcje wink Nie znam sie na tych Bugaboo dlatego nawet nie wiem jak szukac bardzo duzo fajnych uzywanycj jest w Uk na ebay ale tam juz kompletnie na tym sie nie znam. Widzialam dzisia na zywo Bugaboo Cameleona i nawet mi sie spodobal jakbys odkupila ode mnie spacerowke za 2.5 ? kurier gratis + dwa uchwyty na kubek przy raczce te takie materialowe ( podaj mi swoj email lub napisz mi na moj asia@dobrucki.pl ) a gondole najwyzej wysatwilabym osobno to wtedy bym skusila sie na Camemleona
        • mama1dawidka Re: do mama1dawidka 15.07.12, 00:39
          No za granica sa bugabolce tansze
          Nadi ja mam okazje za 2500 nowa spacerowke oczywiscie z jednym uchwytem kupic smile
          Wiec niestety ale kusze podziekowac sad
          A co do caka to ten nowy model ma
          Piankowe kola i klipsy zamiast motylkow
          I inne przyciski do obracania raczkie tzn te nowe maja wewnatrz a ye stare maja zewnatrz pkd motylkami
          • nadi1984 Re: do mama1dawidka 15.07.12, 09:23
            nie znam się tak bardzo na tych wózkach tak jak wy dlatego pisze cały czas nowe wataki smile jak wiesz mój ma 2 m a spacwrowke jeszcze jest e folii dlatego taka ceny
            napis mi ile byd chciała zapłacić może coś się dogadały wink a jak się to wwystawie go na allrgro. a jeśli chodzi o spacwrowke to mam pliko ale wczoraj zobaczyłam maclsren i zakochała się muszę sprzedać pliko wink)) ten szał wwózków to przez te wasze forum wink)))))))))
            • nadi1984 Re: do mama1dawidka 15.07.12, 09:27
              a jeszcze jedno tu masz cameleona denim w jakim stanie i czy z gondola może jak w dobrym stanie i z tymi kołami nowymi co mi pwstałaś to byśmy się zamieniła po ustaleniu co i za ile ????
              • mama1dawidka Re: do mama1dawidka 15.07.12, 14:15
                Tak mam Nadi denima
                Na nowej ramie ale byloby nie fair jakbym sie na niego zamienila
                Bo cam jest mniej wart niz uj smile
                Napisz mi prosze na maila bo ja jakos nie umiem sad
                Moj mail
                mama1dawidka@gazeta.pl
                • nadi1984 Re: do mama1dawidka 15.07.12, 14:24
                  napislam ci daj znac czy dostalas
    • forumowakobita Re: do mama1dawidka 15.07.12, 15:16
      mamo dawidka a moglabys dac przyklad aukcji allegro ze starym typem i nowym?tez mi sie camy podobaja a kompletnie sie na nich nie znam...
      • maria.szymanowska Nowe i stare camy na all 15.07.12, 19:09
        Większość sprzedawanych cameleonow na allegro to modele ze starszym typem ramy. W tej chwili na 24 wozki sprzedawane jako Bugaboo Cameleon tylko 8 jest na nowej ramie, 1 to Frog (bardzo stara wersja Cama) a reszta to Cameleony na starej ramie. Niestety ludzie kupują używki nie przyglądając sie im (ja tez zaczelam je rozrozniac dopiero jak sama kupilam nowego cama i okazalo sie ze jest inny niz cam szwgierki kupiony na allegro). Sprzedawcy wystawiaja starsze typy za takie same pieniadze jak te nowe, wiec dodatkowo kupujacy na tym tracą sad Poniżej wklejam linki ze wszystkimi cameleonami na nowej ramie i kilka wózków na starszej ramie.

Nowe:

allegro.pl/bugaboo-cameleon-dark-grey-fotelik-maxi-cosi-i2468624759.html
        allegro.pl/bugaboo-cameleon-i2466922816.html
        tablica.pl/oferta/bugaboo-cameleon-duzy-zestaw-nowy-typ-ramy-ID1dOrh.html
        allegro.pl/bugaboo-cameleon-2w1-pomaranczowy-kremowy-i2471592442.html
        allegro.pl/bugaboo-cameleon-limited-red-denim-fotelik-i2488138764.html
        allegro.pl/bugaboo-cameleon-super-zestaw-grey-sand-dodatki-i2488138059.html
        allegro.pl/bugaboo-cameleon-6-miesieczny-dodatki-i2488973709.html
        tablica.pl/oferta/bugaboo-cameleon-paul-frank-scurvy-spiworek-ID1bhSd.html
        Stare:

allegro.pl/bugaboo-cameleon-grey-sand-torba-spiworek-parasol-i2478896105.html
        allegro.pl/mega-zestaw-bugaboo-cameleon-okazja-i2481687016.html
        allegro.pl/zestaw-3-w-1-bugaboo-cameleon-okazja-gratis-spiwor-i2482778118.html
        allegro.pl/mega-zestaw-bugaboo-cameleon-rozowy-okazja-i2482779080.html
        allegro.pl/mega-zestaw-bugaboo-cameleon-okazja-i2482779249.html
        allegro.pl/bugaboo-cameleon-grey-pink-blue-torba-spiwor-2-kol-i2484045557.html
        • nadi1984 Re: Nowe i stare camy na all 15.07.12, 19:32
          Pani Mario dziekujemy bardzo za pomoc. Mam prozbe czy moglaby Pani zerknąc na ta aukcje czy to jest nowy typ czy stary bo nie wiem czy zwracac sobie glowe :www.ebay.co.uk/itm/BUGABOO-CAMELEON-2-IN-1-TRAVEL-SYSTEM-LTD-EDITION-007-DENIM-WITH-HOT-PINK-/130726758180?pt=UK_Baby_BabyTravel_Pushchairs_GL&hash=item1e6fec0724
          • maria.szymanowska Re: Nowe i stare camy na all 15.07.12, 20:48
            Ten jest nowysmile
            • nadi1984 Re: Nowe i stare camy na all 15.07.12, 21:04
              dzieki za pomoc
              • mama1dawidka Re: Nowe i stare camy na all 15.07.12, 21:24
                No dobre ze niektore wychowaly przeczkole i ida pk tyle samo jak na nowej ramie smile
                Nowe maja klipsy po bokach smile
                Noi nalezy pamietac ze prawie kazdy czy to nowy model czy stary ma po bokach rysy
                Noi wartosc zalezy tez czy tO canvas czy polar
                I z jakimi dodatkami
                A frog hmmmm
                To jest inny ciut wozek ma ciut mniejsza gondolke
                Siedzisko spacerowe inaczej jest zakladane na cama to na gorze tylko taki kawaleczek materialu a na frogu to caly tyl sie przykleja na rzepy
                Raczka nie jest z regulacja
                Spotkalam sie z trzema wysokosciami frogow
                Wiec warto zanim sie zakupi froga spytac o wysokosc
                Noi jeszcze jest gecko tez bbo
                Z tym ze gecko nigdy nie mialam
                I do cama i do froga barierki takie same sa
                Ale stelaz daszku juz inne
                Kupilam kiedys od froga stelaz daszku i buda tak zwisala sad
                Aa i kosz z frOga jest ciut mniejszy smile
                A adaptery mc te same

Cam ma regulowana amortyzacje na koleczka przednie a frog nie ma regulacji
                Ale za to raczke froga fajniej sie jakos trzyma bo szersza smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka