Dodaj do ulubionych

oparcie w mutsy

01.08.12, 13:24
jak je rozłożyć do spania? bo wierzyć mi się nie chce, ale albo nie potrafię albo nie idzie wink

one się rozkładają na płasko?
Obserwuj wątek
    • e-kasia1 mutsy4rider 01.08.12, 13:31
      jak Ci któraś z dziewczyn nie odpisze, to spróbuje zamontować swoją spacerówkę zamiast gondoli i powiem.
      Ja mam 4rider i jestem wkurzona na siebie, że nie sprawdziłam, iż po rozlożeniu na płasko (no prawie na płasko) pod plecami jest taka rurka (między oparciem a siedzickiem). Nie wyobrażam sobie zeby dziecko mogło na tym spać. Jak sobie radzicie
      • magda79pn Re: mutsy4rider 01.08.12, 13:38
        ja nie umiem rozłożyć na prawie płasko, tylko na półleżąco, patrzę od tyłu i wydaje mi się że jeszcze trochę można, jednak ja nie umiem tego zrobić

rurki nie widzę, zaraz ją poszukam wink
        • e-kasia1 Re: mutsy4rider 01.08.12, 13:43
          rurka jest wyczuwalna po rozlozeniu na maxa; sorki, ale spacerówke mam spakowaną w sypialni a tam śpi Młody, wiec nie mam jak sie do niej dostać chwilowo
          Masakra z tym drążkiem; dzwonilam do serwisu, wiedzieli od razu o co chodzi, ale nie mają na to patentu. A z innej beczki, nie mialas problemów z przednimi kółkami? Moje wpadały w rotacje, wymienili tuleje ale znowu zaczynają świrować - wkurzona jestem
          • magda79pn Re: mutsy4rider 01.08.12, 13:45
            ja mam urbana ze skrętną osią

a po co są te plastikowe haki po kolankami dziecka?

• magda79pn dobra, nie szukajcie... 01.08.12, 13:53
              ono (to oparcie) ma 4 stopnie regulacji, i ja teraz sprawdziłam i mam te 4 stopnie... niestety daleko tej pozycji do płaskiej crying
              • marcia19 Re: dobra, nie szukajcie... 01.08.12, 14:44
                Mutsy nie rozkłada się na płasko ... O tym było już wiele razy na forum.
                Te dwa haki pod siedziskiem powinny być zahaczone o część stelaża - taka cieńka rureczka.
                Da się to zahaczyć jedynie gdy siedzisko jest przodem do kierunku jazdy.
                • magda79pn Re: dobra, nie szukajcie... 01.08.12, 15:18
                  dzięki, tak to jest jak się nie pyta forumowych koleżanek...

wiesz, sugerowałam się tym opisem i tym zdjęciem: www.bajka.net/index.php?p3798,mutsy-siedzisko-spacerowe

siedzisko idzie tak rozłożyć ale ta pupa jakoś dziwnie wyjeżdża do przodu i nie wiem po co ta opcja jest... do składania wózka na płasko?
    • jeny0 Re: oparcie w mutsy 01.08.12, 15:18
      Hej smile
      Oparcie w Mutsy rozkłada się na płasko tylko wtedy gdy siedzisko odwrócone jest tyłem do mamy,w odwrotnej stronie niestety jest tylko na półleżąco ale jak maluszek jak wyrasta z gondoli to mu to nie przeszkadza i śpi sobie wygodnie.Mój synuś miał ok.6 mieś jak przesiadł się do wersji spacerowej i ta pozycja mu odpowiadała bo mnie widział a jak przełożyłam siedzisko tyłem do mnie to leżał płasko, ale już był płacz bo czuł się samotny smile Mam nawet fotki jak w tej pozycji śpi z rozłożonymi do góry rączkami-także było mu wygodnie smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka