Dodaj do ulubionych

Poszukuję śpiworka

24.08.12, 08:20
do wózka, dla prawie dwu latka smile chodzi mi konkretnie o taki... (hmm, zabrakło mi słów do opisania tongue_out) jakby osobny na dwie nóżki, typu śpiworek stokke czy maxi cosi. Jakiej są one długości? Zależy mi właśnie na takim, ale obawiam się, że dwu latek się do niego nie zmieści. Znacie może jeszcze jakieś podobne również z osobno pakowanymi nóżkami?
Obserwuj wątek
    • sylki Re: Poszukuję śpiworka 24.08.12, 09:03
      Nie wiem jaki twój dwulatek duży, ale moja 2,5 latka do stokke spokojnie się mieściła smile
      • mama1dawidka Re: Poszukuję śpiworka 24.08.12, 10:18
        Noi oczywiscie musze wtracic trzy swoje stokke spiworek jest meeega cieply
        Trzeba przy nim uwazac zeby dziecka nie przegrzac nim w zimie suspicious
        • sylki Re: Poszukuję śpiworka 24.08.12, 10:49
          Jest ciepły, ale moja córka go uwielbiała i wcale z niego wychodzić nie chciała, nie ważne czy na dworze było +5 czy -15 big_grin
      • nicolcia9 Re: Poszukuję śpiworka 24.08.12, 10:29
        Mój maluszek jest drobniutki smile jak na razie ma 19msc, ok.81cm i 10kg, a do zimy pewnie dużo mu nie przybędzie smile
        • aga_1980_31 Re: Poszukuję śpiworka 24.08.12, 10:35
          Moja w śpiworku Stokke jeździła do 3 lat, miała jeszcze ciut zapasu.
          • magdashero Re: Poszukuję śpiworka 24.08.12, 18:09
            właśnie zastanawia mnie jak to będzie zimą...nie chciałabym zniszczyć śpiworka od środka więc będę małą wkładać bez butów, a jak będzie chciała wyjść pochodzić to jej założę, tylko zastanawiam się czy jak je będę woziła w torbie na dole przy -10 to one będą strasznie zimne, nie tak jak w domu się ubiera buty o temp. pokojowej
            • sylki Re: Poszukuję śpiworka 24.08.12, 18:19
              Magda, nie świruj wink moja kazała sobie ściągać buty, jak próbowałam ją zapakować w butach to był wrzask wink...poza tym nie sądzę by małej się chciało przy - 10 st się z ciepełka wyłazić wink
              • magdashero Re: Poszukuję śpiworka 24.08.12, 20:44
                obyś miała rację i oby do zimy przeszła jej radość chodzenia, mam teraz masakrę wrzask jest niesamowity w wózku bo cholera mała chce łazić i nie ważne że co trzy kroki zaliczy glebe, teraz by mi coś małego przydało bo pilnowanie jej i pchanie Stokka to ciężka praca;/
                • sylki Re: Poszukuję śpiworka 24.08.12, 20:49
                  Przejdzie jej, teraz nie m tony ciuchów, zimą jest inaczej big_grin
    • thea19 Re: Poszukuję śpiworka 24.08.12, 11:21
      maxi cosi ma rozsuwane nogawki wiec but moze wystawac. jak chcesz to zmierze sama nogawke. jednak na zime to on za cienki jest jesli bylby mroz
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka