didis 11.09.12, 20:59 No może nie dwóch ale tygodnia Mojego stokke ma nasza forumka, a dziś sprzedałam swój ukochany wózek - urbanek poszedł A ja od poniedziałku będę śmigać terrainem Mniam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
saras-wati Re: W ciągu 2 dni wymieniłam całą swoją flotę. 11.09.12, 21:24 Gratuluję!! Bardzo jestem ciekawa Twoich wrażeń, no i oczywiście zdjęć Odpowiedz Link
emma301 Re: W ciągu 2 dni wymieniłam całą swoją flotę. 11.09.12, 21:43 Serdeczne gratulacje! Terrain, mówisz... też się nad nim zastanawiam Daj znać, jak wrażenia. Odpowiedz Link
aga_1980_31 Re: W ciągu 2 dni wymieniłam całą swoją flotę. 11.09.12, 22:05 Didis zdradzisz gdzie kupiłaś Terraina i w jakiej cenie? Odpowiedz Link
didis Re: W ciągu 2 dni wymieniłam całą swoją flotę. 11.09.12, 22:31 Kupiłam nowy w cenie tradycyjnej Na nie, nie ma niestety promocji. Żałuję, że nie miałam wcześniej kupca na UJ, bo bym kupiła tą używkę z tablicy, a tak kupiłam nówkę. Za stokke tęsknię mimo jego wad, przy trzecim wrócę do niego. Bee miło wykładać z auta. Urbana pożegnałam dziś bez żalu, tzn lubiłam go ale ten nowy terrain...ależ jestm ciekawa i będę go miała w pięknej kolorystyce -chyba jedyny taki w Polsce Odpowiedz Link
aga_1980_31 Re: W ciągu 2 dni wymieniłam całą swoją flotę. 11.09.12, 22:48 A to jest jakiś inny kolor niż Flint? Odpowiedz Link
didis Re: W ciągu 2 dni wymieniłam całą swoją flotę. 11.09.12, 22:56 No ja będę miała - przyjdzie -zdjęcia zrobię Odpowiedz Link
aga_1980_31 Re: W ciągu 2 dni wymieniłam całą swoją flotę. 11.09.12, 22:57 Super już nie mogę się doczekać Odpowiedz Link
dima1312 Re: W ciągu 2 dni wymieniłam całą swoją flotę. 12.09.12, 19:31 No to raczej drugi bo pierwszy miałam ja Odpowiedz Link
sylki Re: W ciągu 2 dni wymieniłam całą swoją flotę. 13.09.12, 08:07 Nie Dima, taki będzie jedyny w Polsce, pierwszy i jedyny....o ile się uda. Odpowiedz Link
lucyna_1980 Re: W ciągu 2 dni wymieniłam całą swoją flotę. 11.09.12, 23:02 Aga, terrain tylko jest w Flint - innych kolorów nie produkują Odpowiedz Link
didis Re: W ciągu 2 dni wymieniłam całą swoją flotę. 11.09.12, 23:08 Ale jak dobrze wiesz, ja będę miała inny kolor Odpowiedz Link
calineczka793 Re: W ciągu 2 dni wymieniłam całą swoją flotę. 12.09.12, 01:04 Do poniedziałku będziesz nas trzymać w tej niepewności...Didis pisz jaki to kolor!!! Odpowiedz Link
mama1dawidka Re: W ciągu 2 dni wymieniłam całą swoją flotę. 12.09.12, 05:58 No Didis gratulacje terrain jest super najlepsza spacerowka pod sloncem! Odpowiedz Link
sylki Re: W ciągu 2 dni wymieniłam całą swoją flotę. 12.09.12, 07:55 A ja wiem jaki to kolor, to takie proste, wystarczy mocno pomyśleć Didis gratuluje Odpowiedz Link
nadi1984 Re: W ciągu 2 dni wymieniłam całą swoją flotę. 12.09.12, 12:25 Gratuluje dids tak mi sie wydaje ze to kolor czerwony ? Mi po terraine zostały tyklo dobre wspomnienia i gondola ktorej za cholerke nie mogę sprzedać Jestem ciekawa czy w zimie bede tesknić za Terrainem czy cam lub elite spełni moje oczekiwania ? Odpowiedz Link
ibs79 Re: W ciągu 2 dni wymieniłam całą swoją flotę. 12.09.12, 13:20 Gratuluję! A ja stawiam na kolor niebieski Odpowiedz Link
sylki Re: W ciągu 2 dni wymieniłam całą swoją flotę. 12.09.12, 13:23 Powiem ci tak, poniekąd trafiłaś Odpowiedz Link
ibs79 Re: W ciągu 2 dni wymieniłam całą swoją flotę. 12.09.12, 13:33 Tak mi sie właśnie wydawało, jak szukałam BJCE w kolorze sand to widziałam taki A zresztą to sama już nie wiem co lepsze, albo co wybrać, BJCE, urban, terian?! Odpowiedz Link
sylki Re: W ciągu 2 dni wymieniłam całą swoją flotę. 12.09.12, 13:36 jakbym miała kase, kupiłabym terraina, tylko MB to wielkie krowy, nawet po złóżeniu. Sprzedałas juz bee, teraz ich po wakacjach tyle ich na all? Odpowiedz Link
ibs79 Re: W ciągu 2 dni wymieniłam całą swoją flotę. 12.09.12, 13:44 Jeszcze nie. Jakaś kobitka mi strasznie zawracała głowę, w końcu zarezerwowała, a potem zrezygnowała A ja w międzyczasie odmówiłam jakiejś innej. A co do teriana, to on też mi sie podoba, ale ja trzymam wózki na klatce schodowej, a Bee w bagażniku, a przy terianie to obawiam się, że nikt nie przejdzie Z drugiej strony mogłabym go znieść 12 schodków niżej i ustawić w piwnicy, ale sama już nie wiem... Od kilku dni mam zawrót głowy z tymi wózkami, zostało mi tylko Bee, a ja nie wiem co dalej Odpowiedz Link
sylki Re: W ciągu 2 dni wymieniłam całą swoją flotę. 12.09.12, 14:23 Dlatego ja nie rezerwuję wózków, kto pierwszy ten lepszy i tyle. Uczę się na cudzych błędach teraz też kiepski czas na sprzedaż takich wózków Odpowiedz Link
ibs79 Re: W ciągu 2 dni wymieniłam całą swoją flotę. 12.09.12, 16:48 Na razie jest wystawiony, zobaczę jak to się wszystko rozegra, choć i tak wciąż nie wiem co wybrać Odpowiedz Link
m7-7 Re: W ciągu 2 dni wymieniłam całą swoją flotę. 13.09.12, 08:19 Pewnie jakbybyl all blak to poszedłby na pniu Sama sie zastanawiam nad zamiana nippera na bee+, ale nie wiem czy to ma sens. Odpowiedz Link
ibs79 Re: W ciągu 2 dni wymieniłam całą swoją flotę. 13.09.12, 08:42 Niestety ja nie doradzę. Ja chcę zamienić bee na cos większego Odpowiedz Link
sylki Re: W ciągu 2 dni wymieniłam całą swoją flotę. 13.09.12, 08:48 a ja sie zastanawiałam czy nie zamienić bee+ na schwinna, ale zaraz bedzie zimno i nie czas na rolki wiec zluzowalam Odpowiedz Link
tereferefretka Re: W ciągu 2 dni wymieniłam całą swoją flotę. 16.09.12, 12:11 sylki, a jak ty w zimie bedziesz tym bee jezdzic? moze wymiana wózka pod pretekstem rolek nie jest taka zła, a schwinn ma pompowane kółka, wiec byłby niezły na zimę Odpowiedz Link
sylki Re: W ciągu 2 dni wymieniłam całą swoją flotę. 16.09.12, 12:19 a normalnie zamierzam korzystać, tak jak robi to cała masa rodziców posiadajäcych na stanie tylko parasolkę Zresztą biorąc pod uwagę zeszłą zimę gdzie tego śniegu dużo nie było, dam rade,Liwka co raz mniej jeździ w wózku. Odpowiedz Link
tereferefretka Re: W ciągu 2 dni wymieniłam całą swoją flotę. 16.09.12, 19:33 nie, no rzecz jasna jest to możliwe, ja tez toura nie zamierzam sie pozbywac na razie, a dokupować nie ma sensu nic innego. myślałam, że każdy pretekst jest dobry do zmiany Odpowiedz Link
nadi1984 Re: W ciągu 2 dni wymieniłam całą swoją flotę. 12.09.12, 22:38 Ibs ja mialam Terraina i mam juz 3 lata BJCE i wole Elita i go bardzie polecam. Elit super sie sklada Terrain to kloc na maska wnoszenie go gdziekolwiek nawet zlozonego jest lada wyzwaniem a Elita zlozysz jedna reka i na upartego wniesiesz go po schodach est duzo lzejszy od Terraina. Buda w elite wygrywa chyba ze wszytskimi wozkami na rynku w Terraine jest dosc spora ale duzo mniejsza od e. Terraian jest duzo wiekszy gabarytowo niz elit. Jedynie co jest na plus terraina to wydae mi sie ze dzieki tym ogoromnym kolom prowadzil sie lzej niz elit. Elit jest bardzie zabudowany jak rozlozysz dziecko do spania niz terrain . Jesli chodzi o elite moglabym pisac same superlatywy jak dla mnie ten wozek nie ma zadnych wad Odpowiedz Link
ibs79 Re: W ciągu 2 dni wymieniłam całą swoją flotę. 12.09.12, 23:42 Dzięki nadi, też się ku niemu skłaniam, tylko, że elity w kolorze sand będą dostępne dopiero końcem października, a ja chciałabym mieć coś nowego już, a nie za ponad miesiąc Odpowiedz Link
dima1312 Re: W ciągu 2 dni wymieniłam całą swoją flotę. 13.09.12, 07:40 Ibs terrian to olbrzymi klamot po złożeniu strasznie wielki i trzeba bardzo uważać przy składaniu mi pare razy skaleczyl palce prowadzi sie lepiej płynie ale funkcjonalniejszy elit Odpowiedz Link
ibs79 Re: W ciągu 2 dni wymieniłam całą swoją flotę. 13.09.12, 08:18 Dima, dziękuję za radę W głębi duszy również skłaniam sie ku elitowi, ale na niego musiałabym czekać do końca października, bo na tą chwilę nie ma nigdzie wózka w kolorze sand. A to czekanie jest strasznie dobijające, tym bardziej, że nikt do końca nie jest w stanie mi powiedzieć jaką kolorystykę i jakie zmiany będzie miała ta nowa kolekcja W dystrybucji powiedzieli mi tylko, że zmiany będą nieznaczne i bez rewolucji, ale co konkretnie, to już nie potrafią odpowiedzieć. Podoba mi się również MB w kolorze ciemnego niebieskiego (nie pamiętam jak ten kolor sie nazywał), ale MB mają płytsze siedzenia i mniejszą budę. Dodam, że niestety synka nie mogę przymierzyć do żadnego z tych wózków, żeby ocenić który jemu najbardziej pasuje. Odpowiedz Link
dima1312 Re: W ciągu 2 dni wymieniłam całą swoją flotę. 13.09.12, 09:37 Is a zobacz na www.o-baby.de ja tam kupowałam swoje BJ. Tylko ze tam drożej niż w Pl. Jeśli mieszkasz niedaleko Gdańska to zapraszam do siebie za tydzień będę w domu to zobaczylabys sobie namacalnie Odpowiedz Link
ibs79 Re: W ciągu 2 dni wymieniłam całą swoją flotę. 13.09.12, 11:05 Dima, dziękuję za zaproszenie, ale mieszkam na drugim końcy Polski - w Kłodzku. I też jak najbardziej zapraszam na przejażdżkę i nie tylko ;-P Co do tej strony, to patrzyłam, ale nie kupiłam z dwóch powodów, bo jest drożej i poniekąd ciekawi mnie ta zmiana kolekcji która ma być wpaździerniku, chodź czekanie nie jest moją mocną stroną, a po trzecie jeszcze nie określiłam się do końca czy elite, czy MB, bo i jeden i drugi ma swoje plusy, choć bliższa jestem elite. Odpowiedz Link
saras-wati Re: W ciągu 2 dni wymieniłam całą swoją flotę. 13.09.12, 11:13 ibs, nie pomogę Ci, ale ja wybrałabym MB, jeśli rozmiar nie ma dla Ciebie znaczenia) Odpowiedz Link
tygisek Re: W ciągu 2 dni wymieniłam całą swoją flotę. 13.09.12, 21:26 to tak jak ja - rozum podpowiada moze elita, ale serce, no coz...MB Odpowiedz Link
didis kupilam terraina bo.... 16.09.12, 18:00 Dla mnie elite odpada zupelnie. Fata nie jak wszystkie BJ wg mnie oczywiscie sie podbija. Jezdzi gorzej niz MB. Ja wymienilam UJ na terraina bo chcialam kola 16 reczny hamulec. Mam vana wiec wielkosc wozka mnie nie przeraza i nie wnosze go nigdzie wiec tu tez odpada problem. Ja mam bee do samochodu a terraina w teren. Grunt do dobrac wozki do potrzeb. Bedzie niestety w srodr i wtedy ujawnie sie Odpowiedz Link
dima1312 Re: kupilam terraina bo.... 16.09.12, 20:58 a jeszcze jeden minusik Terriana trzęsie dzieckiem przynajmniej tak twierdził młody Odpowiedz Link
didis Re: kupilam terraina bo.... 16.09.12, 22:06 A t będę musiała sprawdzić sama, bo mechanizm ma jak w UJ, a tam Witem nie trzęsło tylko właśnie fajnie bujało. Zdam relację niestety dopiero w środę. Odpowiedz Link
nadi1984 Re: kupilam terraina bo.... 16.09.12, 22:31 Ja tez tak twierdze starsznie trzesie w Terraine moa mala w gondoli latala jak lalka . Odpowiedz Link
didis Re: kupilam terraina bo.... 16.09.12, 22:54 Tak to twardy wózek jeśli chodzi o gondolę. I słyszałam, że z UJ jest podobnie. Jednak w spacerówce Witem bujało wręcz a nie trzęsło, więc sądzę, że tu będzie podobnie, ale wszystko możliwe i przekonam się w środę. Odpowiedz Link