dele_mele 23.09.12, 09:41 Pisałam do Ciebie maila na gazetowego, ale nie wiem czemu, wszystkie wracają. Chciałam zapytać czy szyjesz może osłonki na rączkę BJCM? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agusia041 Re: Afroddytta 23.09.12, 10:52 Ja pisałam do Affrodytty przez allegro, uszyła mi prześliczną osłonkę do gt Na gazetowego tez nie mogłam wysłać. A osłonkę szczerze polecam, solidnie wykonana, dodaje wózkowi prawdziwego uroku ( mam tę ozdobną ze wstążeczkami). Odpowiedz Link
afroddytta info 23.09.12, 12:14 Już za parę dni odzyskam moją maszynę z serwisu i wtedy oficjalnie zamieszczę się w wątku dla sprzedawców, będą wszystkie dane do kontaktu itd. (na razie nie mogę nic zrobić, więc nie chcę też siać zamieszania, potem będę się umawiać w miarę na bieżąco). Część z dziewczyn ma też mojego prywatnego maila więc jak możecie to piszcie bezpośrednio. Muszę coś z tą pocztą gazetową zrobić, ale nie wiem jak Prośba tylko jak piszecie to też podpiszcie się nickiem z forum, bo ja już się gubię po samych imionach itd. więc najlepiej jakaś nazwa wózka w tytule maila i podpis identyfikujący, dzięki Odpowiedz Link