Dodaj do ulubionych

Afroddytta

23.09.12, 09:41
Pisałam do Ciebie maila na gazetowego, ale nie wiem czemu, wszystkie wracają. Chciałam zapytać czy szyjesz może osłonki na rączkę BJCM?
Obserwuj wątek
    • agusia041 Re: Afroddytta 23.09.12, 10:52
      Ja pisałam do Affrodytty przez allegro, uszyła mi prześliczną osłonkę do gt smile Na gazetowego tez nie mogłam wysłać. A osłonkę szczerze polecam, solidnie wykonana, dodaje wózkowi prawdziwego uroku smile ( mam tę ozdobną ze wstążeczkami).
      • aga_1980_31 Re: Afroddytta 23.09.12, 10:56
        Podasz nick do allegro Afroddytty?
        • agusia041 Re: Afroddytta 23.09.12, 11:07
          ma-gatka smile
          • aga_1980_31 Re: Afroddytta 23.09.12, 11:23
            dzięki smile
            • wiorka_mrau Re: Afroddytta 23.09.12, 11:35
              ja też u niej kupiłam - polecamwink)
              • afroddytta info 23.09.12, 12:14
                Już za parę dni odzyskam moją maszynę z serwisu i wtedy oficjalnie zamieszczę się w wątku dla sprzedawców, będą wszystkie dane do kontaktu itd. (na razie nie mogę nic zrobić, więc nie chcę też siać zamieszania, potem będę się umawiać w miarę na bieżąco).
                Część z dziewczyn ma też mojego prywatnego maila więc jak możecie to piszcie bezpośrednio. Muszę coś z tą pocztą gazetową zrobić, ale nie wiem jak sad
                Prośba tylko jak piszecie to też podpiszcie się nickiem z forum, bo ja już się gubię po samych imionach itd. więc najlepiej jakaś nazwa wózka w tytule maila i podpis identyfikujący, dzięki smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka