Dodaj do ulubionych

phil&teds classic

07.10.12, 22:10
witamsmile
szukam wózka dla 2 dzieci, róznica między nimi to będą 2 lata. Podobają mi sie Phil&Teds. A z nich najtańszy jest classic. Potrzebuję opinie na jego temat? czemu jest az tyle tańszy od innych? czy jest dużo gorszy?
Obserwuj wątek
    • oletkamama Re: phil&teds classic 10.10.12, 12:34
      Moja sąsiadka miała bardzo starego phil&teds podejrzewam że właśnie takiego classika i była zadowolona. Nic jej się nie działo z tym wózkiem a robiła kilometry.
      Z tego co widzę u dystrybutora mają promocje na niego - podówjny za 1500 zł.
      Ja sama mam promenade i z jakości jestem zadowolona. Ale to zupełnie inna konstrukcja, czterokołowiec.
    • lucyna_1980 Re: phil&teds classic 10.10.12, 12:43
      Tak do wyczerpania zapasów lub końca października jest ta promocja. Ewentualnie drugą budkę byś musiała dokupić
      A tańszy bo to podstawowy wózek P&T - nie jest jakis wyszukany, ale bardzo dobry jakościowo.
    • mamalilli Re: phil&teds classic 05.11.12, 11:52
      Tez szukalam wózka dla 2. Swoje mam jedno ale na co dzien opiekuje się maluchem znajomej. Między dziećmi jest 7 miesiecy róznicy. Na poczatku kupiłam kolubryne ze dzieci siedzialy obok siebie. To był tragiczny wybór, cieżkie cholerstwo i nieporęczne.
      Wkoncu znajoma polecila miwozek którego zama używa, wlasnie phila.
      Kupilam model sport, za 500 zł!! Co prawda uzywany, na allegro ale w super stanie z dodatkami.
      Dla mnie to idealne rozwiązanie bo pozbylam sie tego wielkiego wózka, wózka którym jezdzila moja córka (Quinny freestyle ) i uzywam teraz tylko phila smile
      dla mnie rewelacja, bardzo latwo sie prowadzi, obraca sie go praktycznie w miejscu, dzieci mają duzo miejsca, nawet toktore siedzi na parterze jest zawsze zadowolone, siedziska przeklada się bardzo szybko smile To chyba tyle wink
    • zurekgirl Re: phil&teds classic 05.11.12, 12:32
      Dla mnie najbardziej wyrazna roznica miedzy classic a sport to brak regulacji raczki, ale szczerze mowiac w sporcie trzymalam ja na takiej wysokosci i w takim ulozeniu jak jest w classicu i tak chyba jest wszystkim najwygodniej, nie widuje phili z wysokim lub bardzo niskim ulozeniem raczki. Tylne siedziski w classicu sie nie rozklada, ale jak starszak nie spi na spacerach, to nie ma problemu. Moim zdaniem wszystkie phile jezdza doskonale, ja w pojedynczego sporta pakowalam corke i dwie walizki wielkosci jak bagaz podreczny ryanaira, lacznie ok 45 kg i jezdzil absolutnie doskonale (a stary byl, z drugiej reki).
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka