Dodaj do ulubionych

Dostepnosc Peg Perego 2013

23.10.12, 22:37
Nie wiecie czy w jakims sklepie jest juz dostepna nowa kolekcja Peg Perego? Chodzi konkretnie o Si w kolorze Mokka. I nie pytam czy na jakies stronie widzialyscie (bo na wielu stronach sa, ale fizycznie jeszcze ich nie ma), tylko czy ktoras wie ze na 100% gdzies ten wozek mozna dostac.

A tak przy okazji - wiecie cos o modelu Switch Easy Drive i Switch Four (roznia sie pojedyncza albo podwojna raczka)? Na pierwszy rzut oka wygladaja tak samo jak Si, tylko sa ciezsze i maja ciut wieksze kola. Nie wiecie jak sie podbijaja i czy maja duza bude? To jest nowy model, czy byl juz wczesniej?

Tu nowy katalog jesli ktoras by chcialawink
it.pegperego.com/admin/archive/downloads/2013_PegPerego_BabyProducts_ITALIA.pdf
Obserwuj wątek
    • jasiek4 Re: Dostepnosc Peg Perego 2013 24.10.12, 10:03
      Ja mam Switch Easy Drive jako wózek samochodowy i jestem zadowolona. Buda ok dobrze osłania. Podbijanie akceptowalne, jedna rączka ułatwia sprawę. Kółka wystarczające i mi podoba się że są pojedyncze. Do miasta i galerii handlowych wózeczek się nadaje. Dla mnie ważne było przekładane siedzenie stąd taki wybór. No i moim zdaniem tapicerki dużo fajniejsze niż w polecanych BJ. W teren mam MB ale to zupełnie różne wózki.
      • gleana Re: Dostepnosc Peg Perego 2013 25.10.12, 19:04
        A czy któraś z was wie czy na stelaż można wpinać foteliki Maxi Cosi oraz jak się sprawuje z ten podest z tyłu wózka służący do podbijania? Bo niestety po przetestowaniu Pliko P3 w sklepie okazało się że bez użycia nogi nie sposób podjechać pod krawężnik.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka