Dodaj do ulubionych

emmaljunga spider

13.11.12, 09:08
Bedac w Szwecji napatrzylam sie na te Spiderki i bardzo mi sie spodobaly (na zywo robia duzo fajniejsze wrazenie - takie troche retro) tylko zastanawiam sie jak one w praktyce sie sprawuja? No i ile kosztuje budka, bo bez niej jednak troche lyso. I na jakiej wysokosci jest raczka? Ktos wie?
Obserwuj wątek
    • aleksandra1357 Re: emmaljunga spider 13.11.12, 15:29
      Ja nic nie wiem, ale od dawna strasznie mi się te spidery podobają i żałuję, że zapewne nigdy takiego nie wypróbuję. Polowałam kiedyś na allegro, ale przez rok się żaden nie pojawił.
      • linkap_wawa Re: emmaljunga spider 13.11.12, 18:22
        No wlasnie w Polsce go nie widzialam na zywo a w Szwecji to co drugi brzdac takim jezdzi...
    • ewa-krystyna Re: emmaljunga spider 13.11.12, 22:34
      ja mam smile w Navy Nautic i jest przesliczny smile
      nie mialam szansy uzywac, bo corka ma powyzej 4 lat a nastepny maluch rodzi sie dopiero w grudniu, czyli Spider bedzie sobie czekal conajmniej do grudnia przyszlego roku smile
      ogolnie wrazenia mam dobre po pierwszych ogledzinach smile i spelni moje oczekiwania smile wydaje mi sie,ze jest on uproszczona wersja Scooter'a - mniejsza budka, oparcie ma dwa poziomy : siedzaca i pollezaca; podoba mi sie,ze podnozek jest rowniez regulowany; pasy sa bardzo wysoko ale mozna je "regulowac" za pomoca np. spiworka lub wkladki kupionych dodatkowo . Przypomina mi wozki spacerowe z lat 80-tych smile kupilam,bo mam dunska Emme Big Star i w niej planuje wozic malucha do okolo 1- 1.5 a na pozniej chcialam lekki wozek na szybkie wyjscia wokol domu - do szkoly po corke czy sklepu; wozki typu parasolki nie podobaja mi sie i wole "mocniejsze i stabilniejsze" konstrukcje do tego celu smile no i w wakacje sklep firmowy mial mega przecene na Spider - 500zl + budka gratis smile , wiec za taka sume na prawde bylo warto smile
      wlasnie go schowalam i nie zdazylam obfotografowac,ale jesli chcecie to za tydzien ( wtedy dopiero dam rade czasowo) moge go wyciagnac i obcykac + porownac z Peg Perego Pliko P3; Caravell i Velo smile bo bede szykowac wozki dla grudniowego brzdaca smile
      • aleksandra1357 Re: emmaljunga spider 13.11.12, 23:18
        Daj fotki, jeśli możesz.
        Och, chyba muszę mieć kolejne dziecko.
      • linkap_wawa Re: emmaljunga spider 14.11.12, 08:30
        Bardzo chetnie . Kurcze za 500 z budka to i ja bym sie skusila - rozumiem, ze promocji juz nie ma sad A tak przy okazji mozesz napisac tez pare slow o Velo
        • linkap_wawa Re: emmaljunga spider 14.11.12, 08:35
          Och i czy moglabys zmierzyc na jakiej wysokosci wypada raczka?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka