konwalia-82 17.11.12, 15:15 No właśnie? Chcę kupić małej, ale MUSI być ładny( o co trudno) i stabilny. Pomóżcie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
berciunia1 Re: A dla lalki jaki? 17.11.12, 16:01 my dla 4 latki mamy taki www.art-made.pl/allegro/silvercross3drb.jpg stabilny, rączki regulowane typu twist, pojemny koszyk pod wózkiem w którym uwielbia spać nasza kicia , oparcie się rozkłada, lekki i przede wszystkim koła z pianki - dzięki czemu jedzie bezszelestnie po panelach. Wcześniej mieliśmy zestaw graco img09.allegroimg.pl/photos/oryginal/26/19/15/78/2619157841 tyle że w groszki, super solidny itd. ale koła plastikowe i hałas murowany Odpowiedz Link
mama1dawidka Re: A dla lalki jaki? 17.11.12, 16:35 my mamyz esprit i 4 no name esprit jest ok i ma przednie skretne z tym ze poluje po choinke tego peg perego skate mini Odpowiedz Link
marcia19 Re: A dla lalki jaki? 17.11.12, 17:34 Moja prawie 4-latka ma 4 wózki Rośnie mała wózkomaniaczka Uwielbia wózki po mamie! Hehe Aktualnie na stanie ma: - zwykła parasoleczka tego typu allegro.pl/spacerowka-wozek-dla-lalek-metalowy-stelaz-8kolor-i2773420493.html - córka ją lubi, ale bardzo głośno jeździ i na plus, że malutki po złożeniu - wielofunkcyjny (raczej ulubiony) allegro.pl/doris-wozek-dla-lalek-kombinowany-nosidlo-torba-i2792200910.html - cichy i mała naprawdę długo potrafi się nim zając - Smoby Baby Nurse allegro.pl/smoby-baby-nurse-wozek-glaboki-gondola-dla-lalek-i2797746888.html i to dla mnie kompletna klapa i niewypał! Nie polecam! Przez te plastikowe kółka ślizga się na panelach i blokują koła. Gondola dziwnie zamontowana - głowa lalki jest ciut niżej niż nogi. Już miałam ochotę się go pozbyć, ale córka protestuje - Esprit Malibu bliźniaczy - nie mogę go znaleźć w żadnym sklepie internetowym, ale ten szczerze polecam! Cichy i wygodnie się prowadzi. Wózek mamy bliźniaczy tzn jest jeszcze jedno siedzisko, które montuje się z tyłu poniżej pierwszego - jeden za drugim Dodam, że Roksana pod choinkę zażyczyła sobie wózek Quinny 3w1, ale nie wiem czy jest wart? Jak kółka? Może ma go ktoś? Odpowiedz Link
aga_1980_31 Re: A dla lalki jaki? 17.11.12, 18:06 Ja mam tzn moja córka ma Quinny i nie polecam straszny szajs, nie dość, że wywrotny to kółka tylne odpadają przy podbijaniu a gondola i spacerówka wypadają z zaczepów stelaża. Badziewie jakich mało tylko ładnie wygląda Odpowiedz Link
magdashero Re: A dla lalki jaki? 17.11.12, 21:56 sama chciałam kupić ten smoby baby nurse ale po opini marci19 zwątpiłam i sama nie wiem co kupić, chciała, by miał gumowe kółka i skrętne a all same czołgi na stelażach krzyżakowych Odpowiedz Link
pomilak1 Re: A dla lalki jaki? 18.11.12, 18:22 Mi też wpadł w oko ten smoby ze względu na design U mnie w okolicznych sklepach same duże, krzyżakowe Liwka ma dwa ale własnie takie tanie, chińskie parasolki. W sumie bardzo lubi nimi się bawić, więc może poczekam z zakupem, aż będzie większa Odpowiedz Link
villemo86 Re: A dla lalki jaki? 18.11.12, 20:59 My mamy takiego smoby allegro.pl/smoby-wozek-gleboki-z-lalka-hello-kitty-chuli-i2773815746.html Jest ładnie wykonany, odpowiedni dla małej dziewczynki (do max 5 lat) z fajnych materiałów (nie jest produkowany w chinach). Obie moje córki bardzo go lubią. Odpowiedz Link
magdashero Re: A dla lalki jaki? 19.11.12, 18:05 Villemo a młodsza radzi sobie z nim? tzn. umie go podbić i skręcić w bok jak dojedzie do ściany, mebla itp., bo moja Midia bawiła się takimi dużymi na krzyżakowych stelażach ale naprawdę dużymi i nie umiała ich skręcać, dlatego zależy mi na skrętnych kołach bo inaczej będzie tylko frustracja przy wózku ciągle wołanie mnie o pomoc;/ ale ten Twój smoby może jest na tyle lekki ze takim nawet bez skrętnych kółek da radę Odpowiedz Link
sylki Re: A dla lalki jaki? 19.11.12, 18:15 chcesz zobaczyc to wpadnij do mnie na kawe. Midie pod pache Odpowiedz Link
chubabubba Re: A dla lalki jaki? 17.11.12, 17:57 Moje maja kolka wozkow. Parasolka maclarena w wersji juicy Podwojny wozek o taki: www.fishpond.com.au/Toys/Babyboo-Deluxe-Twin-Doll-PramStroller-with-Free-Carriage-Multi-Function-View-All-Photos-9651A-Mommy-and-Me-Doll-Strollers/9999973901086 Taki maja: www.liveandlearn.com/corolle/carriageclassic.html Na gwiazdke jedna dostanie taki: A druga silver cross oberon Odpowiedz Link
martuska1982 Re: A dla lalki jaki? 17.11.12, 18:05 i własnie dlatego marzę o córce,ale co się odwlecze...itd. póki co mój syn własnie został posiadaczem wózka,w którym wozi swojego Mickey. Ma fioła na punkcie dużych wózków i obijałmi sciany i meble,więc mu kupiłam,a że chłopak i wózek miał być mały po domu i tani,to jest zwykła parasoleczka na metalowym stelazu. Najważniejsze, że nie różowa. ale lubie sobie na lalkowe też popatrzeć. a moja chrześniaczka dwa lata temu dostała ode mnie taki: www.google.pl/imgres?imgurl=http://img3.sprzedajemy.pl/540x405_nowoczesnyprzepiekny-909053.jpg&imgrefurl=http://sprzedajemy.pl/nowoczesny-przepiekny-wozek-dla-lalek-silver-cross,232849&h=406&w=406&sz=46&tbnid=_paB-Y7MlqBmAM:&tbnh=90&tbnw=90&prev=/search%3Fq%3Dw%25C3%25B3zek%2Bdla%2Blalek%2Bsilver%2Bcross%26tbm%3Disch%26tbo%3Du&zoom=1&q=w%C3%B3zek+dla+lalek+silver+cross&usg=__sPlnpi4kwZhBzB5TAp8_TisMTPk=&docid=f_9F1a2-s90lSM&hl=pl&sa=X&ei=S8OnUMTYDemB4gTcpoHQCQ&sqi=2&ved=0CDMQ9QEwAQ&dur=611 Odpowiedz Link
agusia041 Re: A dla lalki jaki? 17.11.12, 18:29 Ja dla bratanicy kupiłam niby taki fajny, wielofunkcyjny a w rzeczywistości tandeta. Raczej nie polecam, przynajmniej nie za taką cenę Tekst linka Odpowiedz Link
mama1dawidka Re: A ten widzialyscie? 17.11.12, 18:28 hehe stokke trojkolowy ja mam jakies zboczenie bo 2 mloda dostala takie parasolki nieskretne ale jak kupuje to mam tylko skretne kola a ten esprit t wasnie taka mam tapicerke to wlasnie ten ulubiony od Natali [img][/img][u][img][/img][/u] Odpowiedz Link
magda-0111 Re: A ten widzialyscie? 17.11.12, 19:38 dziewczyny powiedzcie mi gdzie kupic wózeczek z tego zdjęcia jest super , szukam mini stokke i niestety nic nie mogę upolować Odpowiedz Link
konwalia-82 Re: A ten widzialyscie? 17.11.12, 19:45 super te esprity na all są pojedyńcze, ale w opisach 4+, a moja mała ma 1,5r i 82cm Odpowiedz Link
chubabubba Re: A ten widzialyscie? 17.11.12, 19:51 Niestety tego wozka juz nigdzie nie dostaniesz. To pierwozwor nenuco Odpowiedz Link
marcia19 Re: A ten widzialyscie? 17.11.12, 21:24 Te Esprity są naprawdę fajne A ten model, który my posiadamy ma regulację rączki i naprawdę nie jest wysoki. Moja córka ma go już rok i jak dotąd wszystko ok. Odpowiedz Link
01laura02 Re: A ten widzialyscie? 17.11.12, 21:30 A gdzie mozna kupic ten stokke Chciałam kupic Quinny ale wszyscy odradzaja Odpowiedz Link
agnes_nyc Re: A ten widzialyscie? 18.11.12, 18:28 01laura02 napisała: > A gdzie mozna kupic ten stokke Chciałam kupic Quinny ale wszyscy odradzaja chyba tylko za granica kupisz taki wozek dla dziewczynki sama bym chetnie kupila dla swojej niech chociaz ona pojezdzi "ala" stokke Odpowiedz Link
a-itagnieszka Prośba marcia19 18.11.12, 19:17 Mogłabyś mi podać wysokość rączki od ziemi, gdy jest w najwyższym położeniu? Odpowiedz Link
marcia19 Re: Prośba marcia19 20.11.12, 08:56 Przepraszam, że dopiero dzisiaj odpisuję Rączka w najwyższym położeniu ma 63cm. W razie pytań chętnie odpowiem! Pozdrawiam! Odpowiedz Link
czarna784 Re: A ten widzialyscie? 19.11.12, 21:29 Kurcze ten esprit extra,naprawde juz nigdzie nie mozna go dostac? Ja jestemnieszczesna posiadaczka baby nurse -napalilam sie ze wzgledu na wyglad i porazka! Młoda ma półtora roku i nadal prowadzac go sie wywraca . Głowa lalki niżej niż nogi ,no zniesmaczona jestem strasznie A moze jest jakis podobny wózek do tego esprit?? Odpowiedz Link
marcia19 Re: A ten widzialyscie? 20.11.12, 08:59 Ja naszego bliźniaczego Esprita kupiłam w zeszłym roku w Realu! Przed samymi świętami więc może będą i w tym roku! Odpowiedz Link
01laura02 Re: A dla lalki jaki? 18.11.12, 20:33 A moze któras sie orientuje czy na francuskim ebaju beda te wózki poniewaz nie moge znalezc Odpowiedz Link
agnes_nyc Re: A dla lalki jaki? 18.11.12, 20:45 01laura02 napisała: > A moze któras sie orientuje czy na francuskim ebaju beda te wózki poniewaz nie > moge znalezc daddytypes.com/2011/12/14/stokke_xplory-lookin_doll_stroller.php Odpowiedz Link
01laura02 Re: A dla lalki jaki? 18.11.12, 20:52 Dziekuje ale to jest strona francuska mam tam kogos kto mógł by mi kupic tam to chyba nie jest ebay. Odpowiedz Link
aga_1980_31 Re: A dla lalki jaki? 19.11.12, 18:30 Wózek jest hiszpański, ktoś ostatnio podawał strony w Czechach. Też bym kupiła ale nie mam dojść a w UK i Niemczech nie ma Odpowiedz Link
saras-wati Re: A dla lalki jaki? 19.11.12, 18:32 Moje córki miały takie zwykłe parasoleczki i tymi się najlepiej bawiły Młodsza miała też głębokiego maclarena - bardzo ładny brązowy z delikatnym rózem, tylko tak ładnie wyglądał tylko w internecie, w rzeczywistości nie był wart swojej ceny! Natomiast teraz został im wózek m&p replika pp pliko i ten wózek jest super, tylko ma tragiczne kółka - spacer z nim jest koszmarny. Odpowiedz Link
nadi1984 Re: A dla lalki jaki? 20.11.12, 19:32 Moja mała zresztą jak mamusią kocha wozki mną ich 5 ; ) od smoby tragedia brio fajny duży ale nie ma skretnych kół i ciężko nim się jeździ po już nie pamiętam nazwy ale jest ich dużo na allegro za sporo cenę gondola że spacwrowke bertina coś takiego chyba jest najlepszy po laseczki z tesco. Ale oczywiście chce od mikołajska kolejny szukałam tego maclsren juicy ale nigdzie go nie ma a to jej marzenie no i nie wiem co teraz na mloda 3, 5 i nie wiem co b już jej kupić. Myślałam też o baby born 3 kolowyn ale tego niby stokke też bym kupiła. Myślę też o skate peg perego i już sama nie wiem . Chciałabym żeby to był pozadny ostatni ))) wózek. Odpowiedz Link
01laura02 Re: A dla lalki jaki? 20.11.12, 22:20 JA tez szukam moja juz bedzie miec tez 5 wózek narazie stoje przy Quinny nic mi w oko nie wpada jeszcze mi sie podoba silver croos ale nie widziałam go na zywo i niewiem młoda chce Quinny . Odpowiedz Link
marcia19 Re: A dla lalki jaki? 21.11.12, 07:49 Moja prawie 4-latka też chce Quinny ale wszyscy odradzają, więc się waham Czy mogłaby, któraś posiadaczka opisać dlaczego nie warto? Na bangla.pl są pozytywne opinie Odpowiedz Link
nadi1984 Re: A dla lalki jaki? 21.11.12, 11:50 Ją też że napalilam z młoda ale bez mamy smoby ta opiekunka i to jest naprawdę tragedia sam plastik i to jeszcze cienki. Pisałam do sklepu o tego quiny i pani mi nappisała rączka jest metalową a kolka gumowę i reszta plastik . Wczoraj znalazła super wózek icco i widziałam film wydaje się być pozadny ma go nie ktoś . Spacwrowke też. Tej firmy jest fajna i na zdjęciach też fajnie wygląda. Moim zdaniem smoby to dla takiej 1-2 lat chi jest leki Odpowiedz Link
aga_1980_31 Re: A dla lalki jaki? 21.11.12, 11:56 Tak jak pisałam wyżej Qiunny to straszna tandeta do tego wywrotny. Kółka tylne odpadają po najechaniu na krawężniki, gondola i spacerówka wypinają się z zaczepów ze stelaża. Ja nie polecam mając ten wózek jedyne to to że wygląda fajnie ja niestety kupiłam go po wyglądzie właśnie nie było w tamtym czasie opinii jeszcze Odpowiedz Link
aga7-77 Re: A dla lalki jaki? 22.11.12, 10:18 Też właśnie szukam wózka dla ponad dwulatki i mówiąc szczerze mam większe rozterki niż gdybym szukała dla siebie Najbardziej na razie jestem zdecydowana kupić ten smoby z hello kitty. Sylki go zawsze zachwala, no i wydaje się być dobry właśnie dla małej dziewczynki. Chcę, żeby młoda miała komfort prowadzenia Ale ja mam słabość do dużych kół w wózku i wpadł mi w oko jeszcze taki allegro.pl/smoby-duzy-wozek-spacerowka-dla-lalek-52cm-torba-i2794895348.html Może któraś z Was go miała dla córki? Na zdjęciach wygląda dość fajnie, jest składany, ale nie wiem, czy nie za duży jednak dla dwulatki. Odpowiedz Link
ewa-krystyna Re: A dla lalki jaki? 23.11.12, 16:34 Moja ma kilka wozkow,bo ja po prostu uwielbiam wozki.... bawi sie nimi sporadycznie i w zaleznosci od tego ktory akurat ma wyjety. Na gwiazdke chce jej kupic wozek dla blizniakow - chcialabym gondolowy,ale takowych nie ma oprocz Silver Cross'a ( mam dla niej ale pojedynczy i go dostanie dopiero na urodziny w przyszlym roku,bo jest do renowacji i teraz nie mam na to czasu) no i mam do wyboru: www.sears.ca/product/esprit-infinity-double-doll-stroller/616-000054056-D87320 lub www.costco.com/.product.11764003.html?cm_sp=RichRelevance-_-categorypageHorizontalTop-_-PopularProductsInCategory&cm_vc=categorypageHorizontalTop|PopularProductsInCategory Co o nich myslicie? Pierwszy ma dobre opinie. Mala ma 4 i 1/2 roku. Wozek ma byc "dodatkiem" do prezentu dwoch lalek anatomicznych: chlopca i dziewczynki + wyprawka ( szyje i robie na drutach ciuszki dla nich) - wreszcie moje dziecko zaczelo tak na dobre bawic sie w "mame" i w dodatku za 4 tygodnie urodze syna, stad ten prezent. Odpowiedz Link
magda79pn Re: A dla lalki jaki? 23.11.12, 20:51 mnie się drugi podoba ja właśnie kupiłam dla niskiej 5,5 latki peg perego pliko, jak przyjdzie i go obejrzę, to wam coś o nim napiszę Odpowiedz Link
mama1dawidka Mam nenuco :) 10.12.12, 22:47 Dzisiaj przyszedl Praaawie jak stokke hehe Z tym ze kola przednie nie sa ruchome Fotelik jest bez pasow!hehe Jest regulacja wysokosci w bodajze trzy do wyboru I tam gdzie jest w stoku kosz na zakupy na tym podescie tam ten podescik sie otwiera i jest skrytka na jakies pierdolki Ja moj kupilam na ebay ale z tego co pamietam jeszcze jedna sztuka jest Ale to juz tylko spacerowka bez fotelika Odpowiedz Link
magda-0111 Re: Mam nenuco :) 11.12.12, 13:28 na jakim ebayu go kupiłaś wrzucisz linka a i fotki twojego by się przydały z góry dziękuje Odpowiedz Link
mama1dawidka mam nenuco 11.12.12, 14:42 na ebay de niedawno skonczyl sie spacerowy tzn bez fotelika to wlasnie nenuco bez fotelika a tu moj komplecik Odpowiedz Link
magda-0111 Re: mam nenuco 11.12.12, 15:36 dzięki za linka twój jest super a jak się dogadywałaś jak kupiłaś nie ma problemu z wysyłką , jak zapłaciłaś nie kupowałam na tym ebayu nic i jestem zielona w temacie Odpowiedz Link
pomilak1 Re: mam nenuco 11.12.12, 20:09 mama1dawidka mieszka w de Super ten nenuco Jakbyś sprzedawała to daj znać Odpowiedz Link
funnybaby Re: A dla lalki jaki? 18.03.14, 11:33 gdzie znajdę te esprity? bardzo ładne są. Ten też fajny jest, myślicie że na żywo też? www.abcdziecko.pl/products/327/p/8044 Odpowiedz Link
rehabilitantk Re: A dla lalki jaki? 18.03.14, 17:45 bardzo fajny jest gondolowy silver cross, mamy taki tylko inne kolory, porządny, ciche kółka , łamana rączka Córka jednak woli tandetę haucka chociaż musze przyznać , że parasolka haucka kupiona w markecie za 20 zł jest bardzo solidna w porównaniu do tego samego typu no name... mieliśmy też taki i się rozpadł jak córka w nim usidła, ten jest dwa razy cięższy ( ale to na plus) i córka 3,5 roku siada w nim i jest ok Odpowiedz Link