Witam, mam nadzieję, że w końcu tutaj znajdę jakąś pomoc i fachowe porady. Mój synek półtoraroczny jest duży jak na swój wiek ma 93cm i waży prawie 14kg. Wózek, który miał nam posłużyć do 36m-cy(tak zwany 3w1) był wielką porażką, ponieważ jest do 15kg, nie o to już chodzi ale oparcie kończy się na wysokości szyi synka, nie mówiąc już o tym jak bym chciała budę postawić w razie deszczu/śniegu. Był to prezent od babci Tako Warrior, nie mogę mieć pretensji bo taki wybrałam i do czasu dokąd synek nie wyrósł byłam zadowolona. teraz jeździ spacerówką/parasolką baby design travel ale też nie jest mu wygodnie więc częściej po prostu spacerujemy a raczej ja spaceruję a On na rękach mamy(nie powiem, że jest lekko). Proszę więc zlitujcie się nad mym kręgosłupem i podpowiedzcie która spacerówka będzie użytkowana przez nas jakiś rok, na zimę i lato.Oglądałam dziś babby jogger city mini i gt one chyba sa do 23kg. synkowi nawet fajnie się siedziało, dziś u Was na forum przeczytałam o britax-ie b-agile, troszke tanszy ale nie widzialam go na zywca. a może jeszcze coś ciekawego jest tak do 1300zł. Z góry dziękuję i życzę wesołego Mikołaja

Anka.