Dodaj do ulubionych

Mufka do Nippera

07.12.12, 21:07
Czy użytkujecie mufki do nippera? Rączka jest dość krótka i zastanawiam się czy będzie pasować. Wiem, że teutonii najlepsza, ale czy znacie jakąś inną tańszą i też dobrą smile kurczę 150 zł to trochę sporo... chyba że poproszę Mikołaja aby mi przyniósł. No chyba że na rączkę nippera nie będzie pasować.
Obserwuj wątek
    • sztucznamrowka Re: Mufka do Nippera 07.12.12, 21:21
      Ja ostatnio kupiłam taką:
      www.mamaija.pl/partner-mufka-do-wozka,d533.html
      Jestem z niej zadowolona - mam grafitową z kieszonką i paskami odblaskowymi.
      • afroddytta Re: Mufka do Nippera 07.12.12, 21:30
        A ja ostatnio kupiłam dla koleżanki mufkę szytą przez Magdę i jestem pod ogromnym wrażeniem, świetnie uszyta, jest bardzo duża, ale pewnie Magda uszyje też na wymiar. Miałam sobie szyć do wózka podwójnego takie dwie oddzielne rękawice, ale chyba zamówię u Magdy, bo nie mogę się za to zabrać, a widok tej mufki wprawia mnie w kompleksy wink
        • magda79pn Re: Mufka do Nippera 07.12.12, 21:39
          afroddytta - to że za duża, to już nieaktualne wink zmniejszyłam wykrój o 4cm wink teraz nie są już takie szerokie smile
        • kkitka Re: Mufka do Nippera 07.12.12, 21:40
          O widzisz to jest myśl, bo Magda już mi szyła śpiworek do nippera.
          • agusia041 Re: Mufka do Nippera 08.12.12, 07:09
            Ja do Nippera mam mufkę Teutonii, pasuje tak sobie, marszczy się na środku bo faktycznie jest trochę za szeroka. Ale mnie to zupełnie nie przeszkadza, bo mufka jest super i nie zamierzam kupować innej smile Myślę że wszystkie standardowe mufki nie będą idealnie pasowały.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka