jsg2 17.01.13, 14:03 czy masz jeszcze tego toura? Jaki kolor? Szukam czegos malego,lekkiego do auta. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tereferefretka Re: Tereferefretka 17.01.13, 14:19 mam,szaro-fioletowy,kolor raczej unisex,widywalam w nim tez chlopcow. Odpowiedz Link
tereferefretka Re: Tereferefretka 18.01.13, 13:26 mnie na poczatku tez nie przekonywal,ale z trzech dostepnych kolorow,byl najbardziej praktyczny(bo nieplowiejacy na sloncu jak czarny) i niebrudzący(jak beż). Odpowiedz Link
jsg2 Re: Tereferefretka 18.01.13, 13:51 Cholera.... A ta wkładka z drugiej strony jest szara? I ten fiolet to ciemny czy jasny.Bo na stronie wydaje sie taki wrzosowy,babski. A ja chłopaka mam Odpowiedz Link
m7-7 Re: Tereferefretka 18.01.13, 14:32 Wkładka z drugiej strony jest fioletowa. tu masz real fotke chlopaka w turze purple fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/3024950,2,19,MP-TOUR-PURPLE.html Odpowiedz Link
tereferefretka Re: Tereferefretka 18.01.13, 14:50 z jednej szaro-fioletowa z drugiej fioletowa to taki kolor biskupi. do wlasciwego fioletu to mu daleko,ale spoko,chlopiec ubrany np w turkus fajnie by w nim wyglądał u mnie widuje 2 chlopczykow w tym wozku,nie bije to jakos specjalnie po oczach. Odpowiedz Link
saras-wati Re: Tereferefretka 18.01.13, 18:31 Jeśli chcesz, to ja wystawiłam swojego maclarena triumpha na allegro - jutro kończy się licytacja Kolor racing green Fretka nie masz za złe, że Ci się w wątek wtryniłam, mam nadzieję Odpowiedz Link
tereferefretka Re: Tereferefretka 18.01.13, 18:53 ależ skąd,wtryniaj wtryniaj lubie mile towarzystwo ja wlasnie tez go chyba puszcze na allegro,bo co tak bedzie sam stal w piwnicy,smutno mu samemu Odpowiedz Link
jsg2 Re: Tereferefretka 19.01.13, 20:45 Tereferefretko dzięki za odpowiedzi ale coś nie mogę na fiolet się zdecydować . Pozdrawiam Odpowiedz Link