Dodaj do ulubionych

Tereferefretka

17.01.13, 14:03
czy masz jeszcze tego toura?
Jaki kolor? Szukam czegos malego,lekkiego do auta.
Obserwuj wątek
    • tereferefretka Re: Tereferefretka 17.01.13, 14:19
      mam,szaro-fioletowy,kolor raczej unisex,widywalam w nim tez chlopcow.
      • jsg2 Re: Tereferefretka 18.01.13, 13:23
        Szkoda, szary uwielbiam,fioletu nie znoszesad
        • tereferefretka Re: Tereferefretka 18.01.13, 13:26
          mnie na poczatku tez nie przekonywal,ale z trzech dostepnych kolorow,byl najbardziej praktyczny(bo nieplowiejacy na sloncu jak czarny) i niebrudzący(jak beż).
          • jsg2 Re: Tereferefretka 18.01.13, 13:51
            Cholera.... A ta wkładka z drugiej strony jest szara? I ten fiolet to ciemny czy jasny.Bo na stronie wydaje sie taki wrzosowy,babski. A ja chłopaka mam
            • m7-7 Re: Tereferefretka 18.01.13, 14:32
              Wkładka z drugiej strony jest fioletowa. tu masz real fotke chlopaka w turze purple smile fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/3024950,2,19,MP-TOUR-PURPLE.html
            • tereferefretka Re: Tereferefretka 18.01.13, 14:50
              z jednej szaro-fioletowa z drugiej fioletowa

to taki kolor biskupi. do wlasciwego fioletu to mu daleko,ale spoko,chlopiec ubrany np w turkus fajnie by w nim wyglądałwink u mnie widuje 2 chlopczykow w tym wozku,nie bije to jakos specjalnie po oczach.
            • saras-wati Re: Tereferefretka 18.01.13, 18:31
              Jeśli chcesz, to ja wystawiłam swojego maclarena triumpha na allegro - jutro kończy się licytacjawink Kolor racing greensmile

Fretka nie masz za złe, że Ci się w wątek wtryniłam, mam nadziejębig_grin
              • tereferefretka Re: Tereferefretka 18.01.13, 18:53
                ależ skąd,wtryniaj wtryniaj smilelubie mile towarzystwo smile ja wlasnie tez go chyba puszcze na allegro,bo co tak bedzie sam stal w piwnicy,smutno mu samemu tongue_out
      • jsg2 Re: Tereferefretka 19.01.13, 20:45
        Tereferefretko dzięki za odpowiedzi ale coś nie mogę na fiolet się zdecydować .
        Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka