Dodaj do ulubionych

szybkie głosowanie, techno czarne czy niebieskie?

10.03.13, 21:16
jutro odbieram i mam dylemat, niby niebieski, no ale czarny dużo ładniejszy smile

na plus dla niebieskiego - jeździ ich zdecydowanie mniej

minus czarnego, może zbrązowieć, ale jest mega śliczny smile
Obserwuj wątek
    • emutti Re: szybkie głosowanie, techno czarne czy niebies 10.03.13, 21:21
      Niebieski i zamień się ze mną na szampański big_grin
    • aga_1980_31 Re: szybkie głosowanie, techno czarne czy niebies 10.03.13, 21:21
      czarny smile
      • escapezone Re: szybkie głosowanie, techno czarne czy niebies 10.03.13, 21:23
        czarny, uniwersalny i łątwiej chyba będzie póżniej go sprzedać jak niunio wyrośnie smile
    • agusia041 Re: szybkie głosowanie, techno czarne czy niebies 10.03.13, 21:23
      nie lubię niebieskich wózków, przy starszych synach miałam tylko takie, więc zdecydowanie czarny smile
    • linkap_wawa Re: szybkie głosowanie, techno czarne czy niebies 10.03.13, 21:54
      zdecydowanie czarnysmile
      • pomilak1 Re: szybkie głosowanie, techno czarne czy niebies 10.03.13, 22:04
        Czarnysmile
        • magda79pn Re: szybkie głosowanie, techno czarne czy niebies 10.03.13, 22:17
          no i jesteście kochane smile

jeszcze się z tym prześpię...

na szampana się nie zamieniam big_grin

nie pojadę po niego osobiście (bo mam starsze dzieci chore), mama mi odbierze ten wózek, już jej powiedziałam, że ma na miejscu zdecydować, a ona na to, że nie, bo potem będzie na nią big_grin

jutro dam wam link do sklepu, w którym mają tanie maclareny smile
          • piratka-basia Re: szybkie głosowanie, techno czarne czy niebies 10.03.13, 22:38

Czarnysmile ja od dwóch dni jeżdżę oglądać te wózki
            i czarny jest naprawdę ładniejszy.
            Proszę o link do sklepuwink
            • magda79pn Re: szybkie głosowanie, techno czarne czy niebies 10.03.13, 22:51
              jutro wstawię, techno 880 z wysyłką
              • magda79pn Re: szybkie głosowanie, techno czarne czy niebies 10.03.13, 22:59
                a jak się zrobi taki:
                www.thriftyandchicmom.com/2012/05/maclaren-techno-xt-review-plus-a-giveaway-ends-68/
                mój 2009 nawet tak źle nie wygladał...
                • magda79pn czarny 11.03.13, 07:59
                  Większość głosów na czarny smile

M wczoraj był za niebieskim (na żywo nie widział) a dzisiaj stwierdził że czarny big_grin bo powiedział (na postawie real fotek niebieskiego) że nieciekawy ten kolor i że czarny szybciej się potem sprzeda big_grin

zobaczę jeszcze czy mama mi go odbierze, czy może ona przyjdzie do przeziębionych dzieci, a ja szybko z tatą podjadę... wtedy jeszcze na miejscu się najwyżej zastanowię smile
                  • martuska1982 Re: czarny 11.03.13, 08:59
                    ja też bym czarny wzięła smile
                    • magda79pn link do sklepu 11.03.13, 12:21
                      www.valcoobaby.pl/wozek-spacerowy-parasolka-maclaren-techno-xt,id262.html
                      ja zamówiłam w innym sklepie, ale tam już nie ma promocji, bo była tylko weekendowa
                      • piratka-basia pałąk 11.03.13, 14:56
                        a zamawiasz pałąk?
                        ja jutro będę miała swój wózeksmile
                  • tereferefretka Re: czarny 11.03.13, 15:20
                    ja bym wzięła czarny, nie sądzę żebyś go Magda aż tak dużo używała,żeby wam wypłowiał od słońca wink poza tym czarny jest uniwersalny,i zupełnie 'po mojemu' ładniejszy od niebieskiego
    • sztucznamrowka Re: szybkie głosowanie, techno czarne czy niebies 11.03.13, 15:30
      Czarny rzeczywiście bardziej uniwersalny ale ja wybrałabym niebieski i do tego dodatki w stylu marynarskim - "bosko dla chłopca" big_grin
      Dlatego zamówiłam sobie Globtrottera Crown Blue wink
      Może dlatego, że mam już jeden czarny wózek i potrzebuję odmiany wink
      • sztucznamrowka Re: szybkie głosowanie, techno czarne czy niebies 11.03.13, 15:31
        A i muszę dodać, że w tym czarnym, który widziałam na żywo i "macałam" bardzo nie podoba mi się biały pasek na budzie.
        • magda79pn Re: szybkie głosowanie, techno czarne czy niebies 11.03.13, 16:09
          biały pasek? ja miałam srebrny w tym używanym techno

zamówiłam niebieski, najwyżej go zwrócę big_grin nie pojechałam osobiście, bo mi dzisiaj poznań śniegiem zasypało i najzwyczajniej nie chciało mi się smile zadzwoniłam do sklepu i prosiłam aby wysłali, jutro będzie

pałąk zamówiłam srebrny, przyślą go pewnie w środę, wtedy sprawdzę czy pasuje smile

teraz będę szukała promocji na wkładkę, widziałyście gdzieś? chciałam dwie, więc fajnie jakby byłby z wyprzedaży big_grin
          • magda79pn FOTKI :) 12.03.13, 11:46
            znowu troszkę wbrew wszystkim, ale doszłam do wniosku że jednak czarny nie, bo lato przed nami smile

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/8/wa/ki/ddgs/nBhOdRk9J5F5n5eBDB.jpg
            https://fotoforum.gazeta.pl/photo/8/wa/ki/ddgs/2nsNVmcg3HAtFBR1OB.jpg

ze śpiworkiem sliver cross, trochę się gryzie, ale w tym sezonie modne są takie gryzące łączenia kolorów wink
            https://fotoforum.gazeta.pl/photo/8/wa/ki/ddgs/pQke3doO3E2TuV099B.jpg

i z Ciasteczkowym
            https://fotoforum.gazeta.pl/photo/8/wa/ki/ddgs/TSaCKJTzixZRJMBCSB.jpg
            • gosia_mrufka Re: FOTKI :) 12.03.13, 12:16
              Magda, gratuluję! Teraz to mogłybyśmy się na spacerek wspólny wybrać wink
              Ja w moim używam śpiworka Mac w kolorze lila i podoba mi się takie zestawienie, choć na początku nie byłam przekonana. Chociaż Ty możesz sobie uszyć. A nie masz pomysłu na większy kosz? Ja ciągle o tym myślę, bo jest on zdecydowanie za mały.
              • magda79pn Re: FOTKI :) 12.03.13, 13:20
                nad koszem może potem pomyślę, teraz myślę nad śpiworkiem wiosennym smile zimowego już nie szyję bo nie warto wink

na pewno uszyję sobie szary organizer i zamówiłam szaro-srebrny, plastikowy pałąk, jak przyjdzie i będzie pasował to dam fotki

wiesz ten wózek ma bardzo dziwny kolor, taki fioletowy odcień niebieskiego wink jakby atramentowy, jak fartuch woźnej w czasach PRL-u big_grin
                • gosia_mrufka Re: FOTKI :) 12.03.13, 13:48
                  Kolor taki trudny do określenia, wiem, nawet na zdjęciach trudno uchwycić. Stelaż też momentami się wydaje fioletowy. Jak będziesz miała pałąk, to wrzuć fotkę, bo też się przymierzam do kupna. Ze względu na ten nietypowy odcień, to chyba najlepsze będą dodatki szare i srebrne, bo taki sam kolor ciężko będzie dopasować a już inny odcień niebieskiego nie będzie fajnie wyglądał. Ja na wiosnę myślę o wkładce, ale nie mogę się zdecydować na kolorystykę. Najpierw myślałam o czymś szarym, potem o czerwonym, żeby trochę rozweselić. Może Ty coś wykombinujesz ładnego, to podpatrzę wink
                • linkap_wawa Re: FOTKI :) 12.03.13, 14:08
                  na kosz to i ja sie pisze... magda a z czego bedziesz szyla ten wiosenny spiworek? daj fotki jak zrobisz - jestem ciekawa...
            • my_way Re: FOTKI :) 12.03.13, 14:20
              Nie wierze, ze nikt nie napomknal jeszcze o tym przystojniaku ze zdjec! wink
              Magda - sliczny synek - gratuluje! smile
              • magda79pn Re: FOTKI :) 12.03.13, 15:39
                a dziękujemy smile

ja myślałam aby kupić gotowy koc z Elmo i wszyć go do środka, a wierzch żeby był gładki

moim zdaniem do tego koloru pasują tylko:
                - czerwony
                - żółty (bananowy, słoneczny)
                - limonka
                i trochę też zielone jabłuszko, ale nie takie żywe, tylko wyblaknięte smile
                • magda79pn Re: FOTKI :) 12.03.13, 16:20
                  zobaczcie, położyłam na macu czerwony polar i żółty słoneczny

a ta środkowa fotka to kocyk z Elmo, i myślałam aby go dać do środka, a z wierzchu któryś z tych dwóch polarów

co o tym myślicie?

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/8/wa/ki/ddgs/bFznVY8xfmsPc3VduB.jpg
                  https://fotoforum.gazeta.pl/photo/8/wa/ki/ddgs/sFhDTL0zqdBanmhZGX.jpg
                  https://fotoforum.gazeta.pl/photo/8/wa/ki/ddgs/DNRB0B1NILrRzywLcB.jpg
                  • gosia_mrufka Re: FOTKI :) 12.03.13, 16:30
                    Jak dla mnie czerwony, już wiem jaką wkładkę chcę!
                    • magda79pn Re: FOTKI :) 12.03.13, 16:31
                      czerwoną?
                      • magda79pn Re: FOTKI :) 12.03.13, 16:32
                        jak znajdziesz sklep w którym sprzedają te cholerne wkładki, to daj mi proszę znać...
                • monika_kas Re: FOTKI :) 12.03.13, 16:31
                  Fakt synuś śliczny! smile wózio też... Jak odpicujesz śpiworek to pokaż szybko bo napewno będzie na co popatrzeć... smile
                  • just_tusia07 Re: FOTKI :) 12.03.13, 16:46
                    Czerwony bardziej pasuje big_grin i może ciasteczkowy na wierzchu do tego???
                    teraz czekamy na efekt końcowy big_grin big_grin
                    • just_tusia07 Re: FOTKI :) 12.03.13, 16:53
                      jeszcze granat, taki jak ramki byłby ok, tylko to, jak już będziesz miała kocyk trzeba dopasować odcieniem.
                      • magda79pn nowe FOTKI :) 13.03.13, 10:58
                        więc faktycznie czerwony się pięknie z tym wózkiem komponuje, muszę chyba synkowi wiosenną garderobę uzupełnić smile

wczoraj wieczorem stwierdziłam, że ładnego mam maca, bo po zmroku jest śliczny big_grin a dzisiaj rano znowu wygląda jak kitel woźnej z czasów prlu big_grin no nic, będę nim jeździła tylko wieczorami big_grin

wczoraj szyłam komuś zimowy śpiworek, który nawet fajnie pasuje smile

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/8/wa/ki/ddgs/kr9orHHRb8TO3l1paB.jpg
                        https://fotoforum.gazeta.pl/photo/8/wa/ki/ddgs/ayuxfH5Lq3umJkRYqB.jpg

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/8/wa/ki/ddgs/msbEHmMBYzEOhPw7jB.jpg
                        https://fotoforum.gazeta.pl/photo/8/wa/ki/ddgs/8boz5HoRbcy8JyFqGB.jpg
                        • martuska1982 Re: nowe FOTKI :) 13.03.13, 11:08
                          wczoraj go widziałam w smyku, ten kolor znaczy.
                          No mnie się nie podobał, wolałabym jednak czarny. wink
                          • magda79pn Re: nowe FOTKI :) 13.03.13, 11:32
                            mnie też nie zachwyca smile ale jednak czarnego nie chciałam, już się trochę oswoiłam z tym kolorem od wczoraj big_grin
                            • martuska1982 Re: nowe FOTKI :) 13.03.13, 11:46
                              czyli tego używanego czarnego sprzedajesz? ;>

hał macz? tongue_out
                              • magda79pn Re: nowe FOTKI :) 13.03.13, 11:58
                                juz dawno poszedł w świat
                            • aga_1980_31 Re: nowe FOTKI :) 13.03.13, 11:55
                              Magda a pałąk kupujesz nieoryginalny? Jak tak to podklej rurki np taśmą srebrną bo one bardzo rysują stelaż wiem co mówię miałam przez chwilę taki porysowany w domu masakra uncertain
                              • magda79pn Re: nowe FOTKI :) 13.03.13, 11:59
                                kupiłam nieoryginalny, ale on nie obejmuje rurki, jak przyjdzie (jutro) to wam pokażę
                                • magda79pn Re: nowe FOTKI :) 13.03.13, 12:02
                                  a taka taśmę już w jednym miejscu przykleiłam, bo mi dystrybutor nakleił karteczkę z numerem na samym wierzchu, i taki sam numer mam w karcie gwarancyjnej, więc musiałam go na wózku jakoś zabezpieczyć, bo raczej by nie przeżył czasu gwarancji (może o to im chodziło?) smile
    • sztucznamrowka Re: szybkie głosowanie, techno czarne czy niebies 13.03.13, 16:51
      Magda - synek śliczny smile i gratuluję wyboru koloru wózka wink doradzałam Crown Blue tongue_out i jest moim zdaniem super! Do tego dodatki czerwone, błękitne i na lato jak znalazł.
      A gdzie kupiłaś wózio ? Chyba możesz już napisać wink
      No ja na swojego Globetrottera Crown Blue jeszcze trochę muszę poczekać i tak to wszystko zorganizować, żeby szanowny M się nie dowiedział he he he big_grin
      • magda79pn Re: szybkie głosowanie, techno czarne czy niebies 13.03.13, 17:38
        ja kupiłam w exlusivebaby w poznaniu, dałam 880 z wysyłką już (miałam odebrać osobiście, ale poznań mi śniegiem zasypało, więc wzięłam z wysyłką) i w zeszły weekend mieli też na stronie taką promocję, teraz znowu są po 990zł

ale tutaj znalazłam też tanie:
        www.valcoobaby.pl/wozek-spacerowy-parasolka-maclaren-techno-xt,id262.html
    • martuska1982 Re: szybkie głosowanie, techno czarne czy niebies 18.03.13, 21:21
      Nie będę zakładać nowego tematu, podepnę się pod Magdy, bo ostatnio sporo pisała o macu xt.
      Powiedzcie mi laseczki do jakiej kwoty warto kupić maca xt czarnego, z oryginalną wkładką i z folią, z 2010 roku? Bez wypłowień, stan bardzo dobry.
      • magda79pn Re: szybkie głosowanie, techno czarne czy niebies 18.03.13, 22:18
        w sobotę był taki za 270zł kup teraz !

ja myślę, że z 600zł max, ale to musiałby byc idealny, inaczej wolałabym dołozyć do nowego
        • magda79pn Re: szybkie głosowanie, techno czarne czy niebies 18.03.13, 22:20
          i był też z Poznania za 750zł używany tylko podczas wakacji, naprawdę igła, na gwarancji
        • martuska1982 Re: szybkie głosowanie, techno czarne czy niebies 18.03.13, 22:25
          z takimi akurat okazjami to mojego męża można ubić.Wyłapię, kliknęłabym,ale bez akceptacji wydatku nie mogę, bo to on zarabia. uncertain
          A on zawsze się namysla zastanawia, zobaczy. uncertain
          Już wiele okazji mi tak sprzed nosa przeszło.
          • magda79pn Re: szybkie głosowanie, techno czarne czy niebies 18.03.13, 22:45
            no wiem... ja już nawet nie oglądam wózków, teraz czaję się na wkładki do maca (bo na nowe nie mam chwilowo kasy) dlatego widziałam te wózki... jakby mieć kasę na wyłożenie, to można by niezłą kasę na tym zrobić, tydzień temu był brązowo-błękitny quest za 165ł
            allegro.pl/wozek-spacerowy-maclaren-quest-stan-bardzo-dobry-i3055384565.html
            allegro.pl/wozek-spacerowy-parasolka-maclaren-techno-xt-i3107044023.html
            allegro.pl/maclaren-techno-xt-wozek-spacerowka-poznan-i3102736842.html
            • martuska1982 Re: szybkie głosowanie, techno czarne czy niebies 18.03.13, 23:15
              no tego xt czarnego za 270 widziałam, najarałam się, ale stary był w pracy i jak wrócił i można było zacząć urabiac to nie było po co. tongue_out
        • martuska1982 Re: szybkie głosowanie, techno czarne czy niebies 19.03.13, 08:43
          kupiłam go za 500 big_grin
          • martuska1982 Re: szybkie głosowanie, techno czarne czy niebies 19.03.13, 08:49
            na zdjęciach wygląda super, więc wizualnie wiem że ok.Technicznie ma byc bardzo dobry, użytkowany tylko na zakupy (do auta, do marketu, i z powrotem). Na codzień dziecko jeździło ponoć innym wózkiem.
            Wkładka liner w zestawie jedna sztuka, więc w sumie jakiś plus. Wysyłka tańsza niż paczka pocztowa do 2 kilo, więc myślę, że nie wydałam wiele. smile
            • magda79pn Re: szybkie głosowanie, techno czarne czy niebies 19.03.13, 09:12
              jak wszystko będzie Ok to gratuluję zakupu smile

często na zdjęciach nie widać, że czarny ma brązową poświatę, ale nie stresuj się, będzie dobrze smile
              • martuska1982 Re: szybkie głosowanie, techno czarne czy niebies 19.03.13, 09:34
                mi najbardziej chodziło o taki zakup, zeby troszkę pijeździć (jak przypasuje to przez wakacje), a potem sprzedać bez straty, tudzież z naprawdę niewielką.
                Żeby nie wrzucac linków to zdjęcie wstawię. Ty na świeżo w xt jesteś to ocenisz czy było warto.
                Mnie się on podoba strasznie.
                https://i1149.photobucket.com/albums/o590/Sygnatura/3097005484_zps692a71bc.jpg
                https://i1149.photobucket.com/albums/o590/Sygnatura/3097005484_3_zpsbc9cb7b7.jpg
                • magda79pn Re: szybkie głosowanie, techno czarne czy niebies 19.03.13, 09:58
                  wygląda dobrze, myślę że było warto smile

ja dzisiaj będę szyła sobie wkładkę smile
                  • martuska1982 Re: szybkie głosowanie, techno czarne czy niebies 19.03.13, 10:18
                    koniecznie pochwal się efektami szycia. smile
                    Ja uwielbiam patrzeć na produkty towjej pracy na maszynie. smile
                • tereferefretka Re: szybkie głosowanie, techno czarne czy niebies 19.03.13, 11:01
                  fajny, nawet bardziej mi sie podoba od tych nowych, bo ten czerwony hamulec to ni przypiął ni załatałwink

i wkladka też ładna,nie wiem jaki sie okaze,ale za 500uważam ze warto bylo
                  • martuska1982 Re: szybkie głosowanie, techno czarne czy niebies 19.03.13, 11:13
                    jest na tablicy taki sam tylko niebieska wersja.Jak ten Magdowy, tylko na takich własnie starszych kółkach.Jest za 600, chciałam negocjować, ale nie odpisuje wystawiajaca. wink
                    Tak czy siak póki co jestem zadowolona.Powinien przyjść jutro, góra pojutrze. smile

Ach, uwielbiam czekac na kuriera. tongue_out
                    • tereferefretka Re: szybkie głosowanie, techno czarne czy niebies 19.03.13, 11:21
                      no,no z ciebie sie zrobiła wózkomaniaczka pełną gębą big_grinbig_grinbig_grin majstruj drugie dziecko bo ten twój to już kawał chłopczyka,zaraz będzie miał wózki w poważaniu big_grin
                      • martuska1982 Re: szybkie głosowanie, techno czarne czy niebies 19.03.13, 11:28
                        póki co je kocha.Dziś nawet zamiast sniadania zawołał o cama i chciał, zeby go wsadzać, wyciągać, pojeździł, znów chciał usiaść.Aż musiałam wózek zamknąć na klucz w drugim pokoju. big_grin
                        oczywiscie swój własny zabawkowy wózek dla lalek posiada, a u kuzynek wózki lalkowe są jego hitem. tongue_out
                        • martuska1982 Re: szybkie głosowanie, techno czarne czy niebies 19.03.13, 11:29
                          a mój kurier to już cześć mi mówi tongue_out
                        • tereferefretka Re: szybkie głosowanie, techno czarne czy niebies 19.03.13, 11:30
                          no,i bardzo dobrze,moja za wózkami nie przepadała aż tak ale jak przyniosłam toura z piwnicy na pranie i szykowanie do sprzedaży to się ucieszyla i wozi w nim lalkę

a topowe zabawki na codzien to rzecz jasna samochody, lalki są be.
                          • martuska1982 Re: szybkie głosowanie, techno czarne czy niebies 19.03.13, 11:59
                            tereferefretka napisała:

> a topowe zabawki na codzien to rzecz jasna samochody, lalki są be.

Hahaha! big_grin
                            Mój Adam w swoim wózku wozi resoraki tongue_out
                          • magda79pn Re: szybkie głosowanie, techno czarne czy niebies 19.03.13, 12:03
                            jak ja szukałam niebieskiego używanego, to był tylko jeden za 740, a z wysyłką 780 (bezsensu)

dlatego kupiłam nowy

a wkładkę szyję słoneczno-żółtą smile na wiosnę której nie ma i na lato smile

to była moja aukcja: allegro.pl/wozek-maclaren-techno-xt-black-folia-i3072970549.html na fotkach w domu nie widać, że wypłowiały, na dworze, na żywo, przy świetle dziennym było widać.
                            • martuska1982 Re: szybkie głosowanie, techno czarne czy niebies 19.03.13, 12:16
                              na zdjęciach z fleszem nigdy nie widać.Kiedyś sprzedawałam pomarańczowego xa, który miał z boku przy tych plastikowych zapięcia, oraz na szczycie budki na rancie lekko jaśniejszy kolor.Jak ja się nagimnastykowałam, żeby to choc ociupinkę uchwycć na zdjeciach.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka