20.03.13, 16:08
Powoli pojawia się w polskich sklepach, a na forum chyba jeszcze o nim dokładniej nie było.
Ja jezdze Brio (a raczej go pcham smile ) od sierpnia ubiegłego roku. Mam gondolę, fotelik i spacerówkę na czarnym stelażu. Jest to mój jedyny wózek, więc chyba przetestowałam go bardzo dokładnie smile
Wózek jak najbardziej godny uwagi!! I aż szkoda, że wcale o nim nie słychać, ani go nie widac. Nie spotkałam żadnego na ulicy.

Gondola gigantyczna!! Moja duża 7 miesięczna córka mieści się jeszcze spokojnie, w śpiworku grubym, zimowym, i kombinezonie. Nadal zabieram godnolę, gdy wiem, że bedzie na spacerze spała. Jest lekka i w bardzo łatwy sposób składa się na płasko, np do samochodu. Montuje się ja na specjalnym adapterze, dzięki temu jest wysoko-bardzo wygodna rzecz!

Stelaż- suuuper amortyzowany!! jest na jakimś specjalnym zawieszeniu z amortyzatorami, cuuudnie buja, pieknie jeżdzi! Dość duże koła dają radę w kazdym terenie, teraz na śniegu tez nie narzekam, jakoś brnę smile Kosz gigant! Miesci 2 duże szkolne plecaki starszych, i jeszcze zakupy wejdą. Bardzo łatwo się składa, chociaż mały po złożeniu nie jest.

Spacerówka- jeździmy od niedawna, i w śpiworku, więc niewiele jeszcze mogę napisac. Buda duża i nisko się naciąga, Oparcie regulowane na pasach, to akurat nie jest za wygodne. Regulowany duży podnóżek, odpinany pałąk.

Mam też fotelik z bazą isofix. Fotelik wpina sie na stelaż, bardzo wygodna opcja. Sam fotelik okropnie ciężki, ale spory, głęboki, makilka wkładek wypłycających, więc i maluszkom będzie wygodnie.

Wygodnie mi się jeździ. Oczywiście wózek nie jest bez wad, ale ja jestem zadowolona i myślę, że jest wart polecenia.

Jak znajde chwilę, powstawiam swoje zdjęcia, na razie takie katalogowe:

https://www.wozkifoteliki.pl/images/Brio/Go/brown2.jpg
https://www.wozkifoteliki.pl/images/Brio/Go/brown1.jpg
Obserwuj wątek
    • blueaha Re: Brio go 20.03.13, 16:21
      Wydaje mi sie ze nasza Pinik go miała i pisała o nim. Rzeczywiście wózek ciekawy, Widziałam go w niedziele na starówce (ale ja nie mieszkam w Polsce) i od razu mi się rzucił w oczy, że to ten brio chyba.
      • coronella Re: Brio go 20.03.13, 16:26
        tak, pinik go miała (a moze jeszcze ma), z resztą dla mnie tez ona kupowała.
    • magda79pn Re: Brio go 20.03.13, 16:21
      całkiem fajny, ile waży? bo to dla mnie najważniejsze

jeszcze jakbyś mogła w wolnej chwili wymierzyć spacerówkę, to byłoby super smile
      • coronella Re: Brio go 20.03.13, 16:25
        jest lekki. dokładnie nie wiem. mogę zwazyc, tylko co? kazdą część oddzielnie?
        zmierzę za trochę, mała spi mi na kolanach.
        • magda79pn Re: Brio go 20.03.13, 16:37
          znalazłam info, że z gondolą waży 12,7kg

a jak zobaczyłam cenę za 3w1 to mi się go odechciało big_grin
          • martuska1982 Re: Brio go 20.03.13, 19:11
            tak,Pinik go miała i gorąco polecała.Jakiś czas temu był używany na all, nawet na pytanie za ile by puścili odpisali mi, ze za 200 (od tylu była licytacja) puszczą, a ja zestrachałam się, że może coś mi się obiło o uszy ze brio to dobre wózki, ale się mylę, podpytałam na forum i się okazało, ze zrobiłam sobie konkurencję do licytacji. wink
            No i nawet nie licytowałam, a poszedł za coś ponad 600 o ile dobrze pamiętam.

Jednym słowem ktoś kupił świetny wózek w dobrej cenie. smile
            • coronella Re: Brio go 20.03.13, 19:20
              może był popsuty. Ja się o te amortyzatory boję. One moga się popsuć, a naprawa... nie wiem, pewnie nowy stelaż trzeba by było kupic.
              • martuska1982 Re: Brio go 20.03.13, 19:51
                raczej zależało im na czasie, na pozbyciu się. No i porysowany stelaż był, stelaż biały, wiec widać.
    • sztucznamrowka Re: Brio go 20.03.13, 21:03
      Koniecznie wstaw fotki smile A ta wyprofilowana rączka wygodna w prowadzeniu? Jest pokryta pianką? Wózek w PL kupowałaś?
    • pinik Re: Brio go 20.03.13, 22:39
      TAk, dolaczam sie do opinii (nie raz go juz tu chwalilam).

Raczka jest jedna z wygodniejszych wg. mnie jakie sa. Choc wizualnie mi sie nie podobala, to uwielbialam ja trzymac. I ta amortyzacja! I koszyk! I skladanie z siedzonkiem super!

Jedna rzecz mnie denerwowala i tylko dlatego ten wozek sprzedalam (no moze nie tylko, bo jeszcze sobie wymyslilam, ze zakupie go, ale w rozowym - mialam granat): ja slyszalam jego przednie kola. Takie uderzanie w nich metalu o metal w srodku na wertepach. Nie tak strasznie jak np. w maclarenie, ale ja na to strasznie wyczulona jestem i to mnie zloscilo. I na zjezdzanie po schodach (a to jezdzac metrem niestety musze czesto stosowac) byl slaby z ta mocna amortyzacja.

Jeszcze jeden plus: wygodny i dla niskich i dla wysokich. WYsokie ma tez dosc oparcie.

W Czechach sporo tanszy niz w DE.

Moja szwagierka najpierw miala bugaboo cameleona. Nie bardzo jej podpasowal. Zobaczyla u mnie brio. Sprzedla Bugaboo i kupila brio. Ma go juz ponad rok i go uwielbia.
      • coronella Re: Brio go 21.03.13, 05:48
        ja kół nie słysze wcale, więc może taki model się trafił? Ale z kołami mam inny problem, który mnie denerwuje. Ślizgają się na posadzkach sklepowych, w marketach pcha się koszmarnie! jak sanki. A szczególnie, gdy są ośniezone.

Pinik- a sa w czechach dodatki do niego? chciałabym wkładkę i śpiworek.
        • martuska1982 Re: Brio go 21.03.13, 08:35
          coronella napisała:

> ja kół nie słysze wcale, więc może taki model się trafił? Ale z kołami mam inny
          > problem, który mnie denerwuje. Ślizgają się na posadzkach sklepowych, w market
          > ach pcha się koszmarnie! jak sanki. A szczególnie, gdy są ośniezone.
          >
          > Pinik- a sa w czechach dodatki do niego? chciałabym wkładkę i śpiworek.
          Tak wink model użytkownka.Pinik o ile się zdążyłam zorientować jest szczególnie wyczulona na dźwięki w wózkach. tongue_out
        • pinik Re: Brio go 21.03.13, 16:11
          Coronella, te kola w kazdym slychac. Ja w twoim tez slyszalam smile

I tez juz wiele w sklepach obejrzalam, w nadzieji, ze moze juz tam troche cos zmienili, ale nie: dalej slysze.

TAk, w CZ mozna tez kupic dodatki brio. Na tej stronie zobacz (oni maja sporo rzeczy brio w sklepie - bywam tam czasem):

www.malvik.cz/Vyhledavani?fraze=brio+go
          • coronella Re: Brio go 21.03.13, 16:35
            ok zobacze, dzieki smile A koła- widocznie już przygłucha jestem, dzięki mojej starszej dwójce smile
    • alisia1181 Re: Brio go 20.04.13, 01:42
      Cześć dziewczyny!
      Jestem tu nowa, czytałam wasze wpisy na temat wózka Brio Go! Ten wózek poprostu zawrócił mi w głowie smile wpadłam na niego przypadkiem, opinii o nim tyle co nic.. ale widzę, że niektóre z Was go posiadają. Tak w jednym zdaniu jestem w 7msc i chcę kupić wózeczek w najbliższym czasiesmile Mam nadzieję, że dalej tu jesteście i, że ktoś mi odpowie na moje nurtujące pytaniasmile 1. Jak z wózkiem wagowo? Chodzi o to, że będę musiała sobie z nim poradzić, a mieszkam na II piętrze? 2. Jak z amortyzacją, daje radę po nierównym terenie? i wogóle jak Wam się sprawuje, czy jesteście zadowolone i czy byście go kupiły po raz 2 dla Waszych Skarbów?smileZnalazłam jego ofertę 2w1 na bobowózkach za niecałe 2500zl przeceniony z 3000zl. Dziękuję z góry za wszelkie informacje im więcej tym lepiej, lubię czytać tym bardziej, że do końca ciąży muszę leżeć, więc wiecie jak to jest big_grin A mam taką fazę na wózki, że już prawie wszystkie znam na wylot (jeszcze się zastanawiałam nad Jane Muum) ale ten mnie o zawrót głowy doprowadził,w domu wszyscy chcą,aby wózek już był kupiony (już mają dość) big_grin a i zakupy wszelkie przez netabig_grin Czeeekam big_grinDDDD Pozdrawiam Alisia1181
      • kasiamamaani Re: Brio go 29.10.15, 21:06
        ja też jestem nowa...
        mam zament w głowie i cieszę się, że zaczęłam odpowiednio wcześnie...
        Jestem zainteresowana tym Brio Go, Mutsy Igo i jeszcze kilkoma innymi opcjami.

Oglądając w internecie zdjęcia tych Brio trafiłam na taką osobliwość - bilder.ombarnvagnar.com/2012/12/briogo2013vinterhjul11.jpg
        jak to możliwe że ma duże koła z przodu? To jakaś opcja?

Jaka jest wysokość siedziska w spacerówce? Długość gondoli?

Może coś mi podpowiecie bo "im dalej w las, tym więcej drzew"

Myślałam, że drugim razem będzie łatwiej, dla pierwszej córki miałam Roana Maritę, potem Quinny Freestyle 3xl, potem Inglesinę Zippy (przez chwilę), potem Nunę Pepp, potem Silver Crossa, potem Baby Joggera City Mini 4 wheelera... A teraz mam bałagan w głowie...sad
        • martuska1982 Re: Brio go 29.10.15, 21:44
          można przednia dodatkową oś dokupic, koła są średnicy tych tylnych dużych. Taka opcja na zimę.
        • mamija5 Re: Brio go 30.10.15, 09:04
          Wysokość oparcia to 53-54cm, a długość gondoli 76cm. Wózek dla maluszka jest super.
          • naftalka5 Re: Brio go 01.11.15, 17:52
            U nas 13ty wózek okazał sie szczęśliwym. Udało mi sie upolować brio i jeszcze nakłonić sprzedawcę do wysyłki 😀 byle do czwartku 😉
            • martuska1982 Re: Brio go 01.11.15, 17:54
              oby tylko nie ten beżowy z allegro wink
              • naftalka5 Re: Brio go 01.11.15, 18:02
                Nie, nie ten 😀 w Uk kupiłam, bo tutaj mieszkam 😉 ciekawe czy przebije Joolza 😉
                • martuska1982 Re: Brio go 01.11.15, 18:15
                  dla mnie joolz nie dorasta brio do felg tongue_out
                • kasiamamaani Re: Brio go 01.11.15, 19:36
                  Naftalka kupiłaś tego niebieskiego z okolic Bath?
                  Też go obserwowałam smile
                  • naftalka5 Re: Brio go 02.11.15, 19:16
                    Był jeden jedyny na ebay, wiec pewnie to ten 😊
                    • kasiamamaani Re: Brio go 02.11.15, 19:29
                      Oby Ci dobrze służył smile
                      a z ciekawości... dużo zapłaciłaś za wysyłkę?
                      • naftalka5 Re: Brio go 02.11.15, 19:47
                        Dziękuję 😊 zobaczymy ile wytrzymam bez zmiany 😀
                        Ubezpieczona przesyłka wyszła prawie £40 😕
                        • sinaga Re: Brio go 03.11.15, 21:10
                          Mam pytanie odnośnie budy. Czy dobrze myślę, że buda w britax go next od britax go różni sie dodatkowym daszkiem odwijanym od środka? Czy w wozkach gdzie buda nie ma tego dodatkowego kawalka materiału jest wystarczająca ochrona przed słońcem?
                          Dziś widziałam na ulicy piękny niebieski britax go next😍
                          • martuska1982 Re: Brio go 03.11.15, 23:56
                            dobrze myslisz smile
                            ja mam brio go, w gondoli w wakacje bylo kiepsko, małej swieciło słońce, ale podobno w wersji spacerowej buda wystarcza.
                            • naftalka5 Re: Brio go 04.11.15, 13:46
                              Kurier mnie dzisiaj zaskoczył i przywiózł moje Brio 😍 ten wózek prowadzi sie i podbija bajecznie. Joolz wysiada, miałaś racje Marta 😉
                              Zastanawiają mnie pasy w spacerówce bo sa tylko otwory po bokach na biodrowe. Szelki sprzedająca wrzuciła osobno do paczki.
                              No i jeszcze pytanie: co zrobic z lekko wypłowiała budka?
                            • sinaga Re: Brio go 04.11.15, 14:18
                              Dzięki za wyjaśnienie😊
                              • sinaga Re: Brio go 04.11.15, 14:23
                                To bylo do Ciebie martuska tylko źle mi wskoczyło😉
                                naftalka5 gratuluję otrzymania super przesyłki😊
                                Nie odpowiem Ci na pytania ale ładnie proszę o fotki!😊

(Zastanawia mnie brak otworów na pasy na oparciu
                                spacerówki. Czy jest to możliwe? Może jednak są? 😉wink
                                • naftalka5 Re: Brio go 04.11.15, 15:53
                                  Dzieki Sinaga ️ Zdjęcia robiłam bez lampy, bo wyprzedzeniem wypadku pokazywały sie jakies dziwne plamy.
                                  System składania gondoli jest rewelacyjny. Szkoda ze z niej nie skorzystamy 😉
                                  Nie mogłam obrócić zdjec 😕

Zdjęcia
                                  • sinaga Re: Brio go 04.11.15, 16:09
                                    Śliczny wózek!😊Jak duży Szkrab będzie nim jeździł?
                                    Rzeczywiscie nie widac otworów na pasy. Możliwe, że w tym roczniku wózek posiadał tylko pasy biodrowe? Na pewno ktoś coś podpowie😊

• naftalka5 Re: Brio go 04.11.15, 16:28
                                      Dziękuje 😊 pola ma prawie 11mcy. Mieści sie w gondoli 😀
                                  • martuska1982 Re: Brio go 04.11.15, 18:50
                                    moj brio jest identyczny, a siedzisko moje wydaje mi sie w jeszcze gorszym stanie wink

Mała ma 5 miesięcy i spokojnie jeszcze w gondoli pojeździmy.

https://i1157.photobucket.com/albums/p599/Daddy1274/prywatne/20150815_171207_zpsmypkkv3i.jpg
                                • martuska1982 Re: Brio go 04.11.15, 18:46
                                  Wiesz co, są wersje brio be pasów naramiennch. Ja aki mam własnie. Kupiłam od forumki z DE, tam na ebayu pełno takic, może to jakas niemiecka wersja była?
                                  Budę tez miałam wypłowiałą, i siedzisko zresztą też.
                                  Całe siedzisko wyslałam do krawcowej, uszyła nową budkę, podszyła bawełną w koty, doszyła mi pasy naramienne. Jeszcze nie skończyła, siedzisko jest ciągle u niej. Budka 129zł, reszta jeszcze nie wiem, ale myślę, że 200zł to świat, a siedzisko będzie zreanimowane. smile
                                  • naftalka5 Re: Brio go 04.11.15, 19:00
                                    Marta, No to masz ten plus ze masz komu dać do uszycia 😉
                                    Sprawdziłam oparcie i to twarde tworzywo ma otwory na pasy! Dziwne ze w materiale ich nie ma 😕 juz kombinuje czy moze by tak nożykiem do tapet nie zrobic tych otworów i je jakoś ładnie obszyć zeby materiał sie nie strzępił?
                                    Napisałam tez do Britaxa, z pytaniem czy sprzedają tapicerki 😉
                                    • martuska1982 Re: Brio go 04.11.15, 19:07
                                      to babeczka z internetu, nie jakaś znajoma smile chcesz to odezwij sie na priv to ci podam do niej namiar.
                                      • naftalka5 Re: Brio go 04.11.15, 19:19
                                        Dzieki ale ja w Uk mieszkam 😕 M mi mówi żebym zostawiła wózek tak jak jest. Marta a Ty doszywasz pasy do materiału siedziska czy przeciągasz je przez to tworzywo? 😉
                                        • martuska1982 Re: Brio go 04.11.15, 19:22
                                          zostawiłam wolą rękę tej pani, ale ona uważa, ze lepiej robić dziurki i obszyć, a ja sobie zrobię otwory w usztywnieniu (ona się boi ze zacznie ciać i peknie wink ), bo twierdi ze sam materiał moze ie utrzymac pasów, zwlaszcza jak dziecko będzie się ruszalo czy coś.
                                          • skat_0 Re: Brio go 05.11.15, 11:33
                                            tak mnie zaciekawilyscie,ze az wyciagnelam swoj, zeby sprawdzic te pasy i mam naramienne, ale z tego co widze, to w moim tez przednie kolka maja inna blokade. Martuska zapytam przy okazji, bo masz widac spore doswiadczenie, jaki spiworek bys polecila do gondoli na zimehttps://fotoforum.gazeta.pl/photo/6/fb/bf/cqfg/5jb6V14ShAvQ0gBbJB.jpg?
                                            • naftalka5 Re: Brio go 05.11.15, 13:45
                                              My właśnie jesteśmy po pierwszym spacerze. Wózek prowadzi sie genialnie. Szelki spełniają swoją role.
                                              Wszystko super ekstra, tylko ten kolor taki mało dziewczęcy... 😕
                                              • sinaga Re: Brio go 05.11.15, 14:40
                                                Ja nie uważam aby ten kolor był mało dziewczęcy.
                                                Ale jeśli tak sądzisz to może jakiś typowo dziewczęcy dodatek?
                                              • martuska1982 Re: Brio go 05.11.15, 21:47
                                                Naftalka z tym kolorem świetnie komponuje się róż smile

https://i1157.photobucket.com/albums/p599/Daddy1274/wozki/20151001_075323_zpsw6dg3tof.jpg

Co do spiworka ja mam na zimę taką mroźną elodie details, za długi jest, ale zawsze pod głową podwijam. Robi się lekkie podwyższenie, a śpiworek wchodzi. Tak własie robie z tym różowym ze zdjęcia i jest ok. Ten różowy nada się jak zima będzie łagodna.
                                                • naftalka5 Re: Brio go 05.11.15, 23:28
                                                  Faktycznie ładnie wyglada ale jakoś nie mam do końca przekonania 😕 na stanie mam aktualnie 4 wozki. Mam jeden czarny spoworek z czerwonym polarem i jeden Elodie details czarno zielony ktory tez nie pasuje do brio.
                                                  Kurde, chyba Brio pójdzie dalej 😔
                                                  • sinaga Re: Brio go 06.11.15, 00:36
                                                    A można wiedzieć jakie wózki masz obecnie, z którymi możliwe, że brio "przegra"?
                                                    I czy nie jest tak, że śpiworek to tylko pretekst (choćby podświadomie) żeby pozbyc się brio, który niby jest taki fajny, a jednak nie przekonał?
                                                    Jestem ciekawa bo niezmiennie zachwycam się tym wózkiem (narazie przede wszystkim wirtualnie), ale cały czas mam małe "ale". Nie wiem jakie😀😀
                                                  • naftalka5 Re: Brio go 06.11.15, 01:00
                                                    Mam Joolz Day, joie litetrax, maxi cosi mure4 i brio. Od tygodnia próbuje sprzedac Mure. Kurcze Brio jest naprawdę świetny pod względem prowadzenia plus ten duży kosz i fajna raczka. Jakoś kolor mnie zraza ( myślałam ze mi przejdzie kiedy go juz kupie). A ja nie lubię kiedy cos mi w czymś nie pasuje 😉
                                                  • mamija5 Re: Brio go 06.11.15, 09:55
                                                    Moim zdaniem warto wymienić tapicerkę. W "sprzedam wózek" jest brio na części z czarną.
                                                  • naftalka5 Re: Brio go 06.11.15, 10:56
                                                    O, dzieki 😊
                                                  • naftalka5 Re: Brio go 06.11.15, 11:07
                                                    Spóźniłam sie 😔
                                                  • martuska1982 Re: Brio go 06.11.15, 19:02
                                                    Dziś na FB pai Eweia wrzuciła zdjecie zreanimowanego mojego siedziska do brio smile
                                                    Mnie się podoba, kolor też smile a te koty spodobają się Karoline. Sloniki od wewnętrznej strony cama zawsze ja uspokajały, gapiła się na nie i zasypiała smile Może z kotami bedzie tak samo.

https://i1157.photobucket.com/albums/p599/Daddy1274/11666272_928134967223969_6373562305131610874_n_zps67l3cmhy.jpg
                                                  • sinaga Re: Brio go 06.11.15, 22:12
                                                    Rewelacja! Bardzo mi się podoba😀 Fajne te koty! Na pewno spodobają się córeczce.
                                                  • skat_0 Re: Brio go 06.11.15, 22:44
                                                    hehe, ostatnio synek dostał w prezencie poduszke w te koty smile bardzo mi się podoba przeróbka budki.
                                                  • martuska1982 Re: Brio go 06.11.15, 23:46
                                                    mnie tez smile i cenowo bez tragedii, z doszyciem pasów, nową budką i wysyłką na spokojnie poniżej 200zł się wyrobimy smile
                                                  • naftalka5 Re: Brio go 07.11.15, 10:52
                                                    Martuśka, ta robota to mistrzostwo 😀 pięknie wygląda 😊
            • rokaj1015 Re: Brio go 12.11.15, 18:13
              naftalka5 a gdzie kupiłaś ten wózek?
              • kasiamamaani Re: Brio go 12.11.15, 18:40
                ja szukając natknęłam się na sporo Brio Go z drugiej ręki u naszych południowych sąsiadów. Oto link www.modrykonik.sk/market/?q=brio+go
    • martuska1982 moje brio po reanimacji 27.11.15, 17:33
      Jest inny odcien niebieskiego, ale trafienie w identyko odcień jest nierealne. Jak wam się widzi?

https://i1157.photobucket.com/albums/p599/Daddy1274/IMG_0472_zpsb1zhh7og.jpg
      • rokaj1015 Re: moje brio po reanimacji 30.11.15, 00:01
        bardzo ładne kotysmile I do tego śpiworek ED. eh, jedynie co mi zostaje to popatrzec sobie na te dziewczyńskie dodatkismile a jak w koncu z tymi pasami sprawa się ułozyła? masz boczne też? a do konkursu o nagrodę w postaci brio- stanęsmilesmile, bo warto!
        • martuska1982 Re: moje brio po reanimacji 30.11.15, 17:54
          Pasy wszyła krawcowa pięciopunktowe, ale uważam, że lichawe sa, bedę polowała na takie od maclaena, bo one mają mocną sprzączke, dziecko nie da rady odpiąć.

Kaiamamaani, na jedna paczkę to i tak wymiary przekroczy, więc nie zastanawiaj się ile wazy całośc, nie ma bata musisz to na co najmniej wie paczki robić, zeby ci nie naliczyli niestandardu.
    • kasiamamaani Re: Brio go 29.11.15, 23:01
      Kupiłam Brio Go! Zapłaciłam, teraz muszę zamówić kuriera... I tu pojawia się pytanie... Zestaw zawiera gondolę, spacerówkę i fotelik + śpiworek + parasolkę + uchwyt na kubek i jeszcze kilka drobiazgów... Jak myślicie ile to wszystko może ważyć?

Swoją drogą, to drugi bąbel, środek ciąży a my już mamy 2 wózki... Zaczyna się wózkomania na nowo... big_grin
      • rokaj1015 Re: Brio go 29.11.15, 23:55
        oj to może wazyć pewnie z 25 kg. Fajnie, że kupiłaś ten wózek. Ja tez mam (go next) ten wózek od pprawie dwóch tygodni i jest świetny. Bardzo spodobał się też mojemu mężowi. Teraz szukam do niego dodatków, ale sam w sobie jest ciekawy. Kupiłaś na Słowacji, w Czechach?
        • kasiamamaani Re: Brio go 30.11.15, 18:08
          na Słowacji smile
          i bardzo się cieszę, że odkryłam taką możliwość, bo w Polsce ten model praktycznie nie występuje...
          na Allegro jest teraz śliczny śliwkowy, ale bałabym się kupować taki mało neutralny kolor, bo wiadomo, że usg sobie, a życie sobie wink
          • rokaj1015 Re: Brio go 30.11.15, 18:59
            Fajny ten fioletowy, ale faktycznie chłopczyk mógłby w przyszłości się na was obrazić za taki kolor wozusmilesmilesmilesmile
            jak już bedziesz go miała w domu, chwal się!!!
            • kasiamamaani Re: Brio go 30.11.15, 20:21
              nie omieszkam, już się nie mogę doczekać smile
              ten z Allegro jest śliczny no i cenę ma też ma fajną jak na Brio
              • martuska1982 Re: Brio go 30.11.15, 21:11
                jedna z forumek sprzedawała też niebieskiego, wczoraj na allegro go widziałam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka