Powoli pojawia się w polskich sklepach, a na forum chyba jeszcze o nim dokładniej nie było.
Ja jezdze Brio (a raczej go pcham

) od sierpnia ubiegłego roku. Mam gondolę, fotelik i spacerówkę na czarnym stelażu. Jest to mój jedyny wózek, więc chyba przetestowałam go bardzo dokładnie

Wózek jak najbardziej godny uwagi!! I aż szkoda, że wcale o nim nie słychać, ani go nie widac. Nie spotkałam żadnego na ulicy.
Gondola gigantyczna!! Moja duża 7 miesięczna córka mieści się jeszcze spokojnie, w śpiworku grubym, zimowym, i kombinezonie. Nadal zabieram godnolę, gdy wiem, że bedzie na spacerze spała. Jest lekka i w bardzo łatwy sposób składa się na płasko, np do samochodu. Montuje się ja na specjalnym adapterze, dzięki temu jest wysoko-bardzo wygodna rzecz!
Stelaż- suuuper amortyzowany!! jest na jakimś specjalnym zawieszeniu z amortyzatorami, cuuudnie buja, pieknie jeżdzi! Dość duże koła dają radę w kazdym terenie, teraz na śniegu tez nie narzekam, jakoś brnę

Kosz gigant! Miesci 2 duże szkolne plecaki starszych, i jeszcze zakupy wejdą. Bardzo łatwo się składa, chociaż mały po złożeniu nie jest.
Spacerówka- jeździmy od niedawna, i w śpiworku, więc niewiele jeszcze mogę napisac. Buda duża i nisko się naciąga, Oparcie regulowane na pasach, to akurat nie jest za wygodne. Regulowany duży podnóżek, odpinany pałąk.
Mam też fotelik z bazą isofix. Fotelik wpina sie na stelaż, bardzo wygodna opcja. Sam fotelik okropnie ciężki, ale spory, głęboki, makilka wkładek wypłycających, więc i maluszkom będzie wygodnie.
Wygodnie mi się jeździ. Oczywiście wózek nie jest bez wad, ale ja jestem zadowolona i myślę, że jest wart polecenia.
Jak znajde chwilę, powstawiam swoje zdjęcia, na razie takie katalogowe: