Dodaj do ulubionych

namiary na serwis bugaboo

04.04.13, 11:36
kto ma i może się podzielić?
napisałam do 4kids, ale się nie odzywają od miesiąca sad
Obserwuj wątek
    • aga_1980_31 Re: namiary na serwis bugaboo 04.04.13, 11:47
      To zadzwoń do nich i zapytaj o namiar
      • emily_valentine Re: namiary na serwis bugaboo 04.04.13, 13:56
        dzięki, bardzo konstruktywna porada, nie wiem co bym bez niej zrobiła uncertain
        • aga_1980_31 Re: namiary na serwis bugaboo 04.04.13, 14:00
          Wiesz co napisałaś że napisałaś i miesiąc czekasz na odpowiedź to Ci napisałam żebyś zadzwoniła nic złego w mojej wypowiedzi nie było big_grin
          • gie-oska82 Re: namiary na serwis bugaboo 04.04.13, 16:16
            Czekasz mc na odp a sama nie zadzwonisz..dziwne...dostalas porade aby zadzwonic to i tak uznalas to za zla porade???...to ktos ma za Ciebie to zrobic?? dziwne masz podejscie...

wyszukiwarka nie gryzie
            www.bugaboo.pl/site/info/kontakt
    • afroddytta A przy okazji 04.04.13, 13:18
      nie wiecie czy i gdzie można nabyć takie klamry do pasów do bbo, często na aukcjach jakaś część jest złamana i się zastanawiam czy to problem zdobyć nowe. A może któraś z Was kupowała i powie jakie to są koszta?
      • tygisek Re: serwis bbo 04.04.13, 16:30
        dziala ekspresowo, dziwie sie, ze masz problem z kontaktem z serwisem, ja nie moge powiedziec na nich zlego slowa, a wrecz jestem pod wrazeniem, moj wozek byl w serwisie, odebrany z mojego miejsca zamieszkania, a wrocil po niecalej dobie doslownie i to we wskazane przeze mnie miejsce, bo akurat wyjezdzalam na kilka dni i potrzebowalam miec wozek ze soba....wozek szybciej dojechal na wskazane miejsce niz ja z rodzina.....no coz, kazdy by sobie zyczyl takiego serwisu chyba.....kontakt telefoniczny przemily poprostu, wiec nie wiem o co chodzi...
      • martuska1982 Re: A przy okazji 04.04.13, 19:17
        afroddytta napisała:

> nie wiecie czy i gdzie można nabyć takie klamry do pasów do bbo, często na aukc
        > jach jakaś część jest złamana i się zastanawiam czy to problem zdobyć nowe. A m
        > oże któraś z Was kupowała i powie jakie to są koszta?
        na allegro można kupić te klamry co sie często wyłamują ząbki w pasach wózków, ale nie mają one tego dzyndzelka, o który zaczepia się z góry pas naramienny. uncertain

Popytaj w pasmanteriach, tam też mają często takie klamry, może akurat trafisz, ze gdzies u ciebie mają z tym dzyndzelkiem, zeby pas naramienny zaczepić.

przykładowa aukcja

klik
        i inna
        klik
        • afroddytta Re: A przy okazji 04.04.13, 21:03
          Dzięki, ale właśnie takie normalne to wiem, że można zdobyć praktycznie wszędzie, pytam o te oryginalne, gdzieś mi mignęły na niemieckim eBayu, ale to raczej średni biznes dlatego pytam czy ktoś coś działał w tej sprawie. Chyba też zadzwonię do 4kids i się dowiem u źródeł.
    • pomilak1 Re: namiary na serwis bugaboo 04.04.13, 19:42
      Ale z tego co wiem, to właśnie 4kids jest serwisem. Nie pozostaje Ci nic innego jak zadzwonić do nich lub napisać kolejnego maila. Chyba na stronie 4kids są namiary na serwis.
      ja reklamowałam bee+ i wszystko było ok.
      • aga_1980_31 Re: namiary na serwis bugaboo 04.04.13, 19:50
        Telefon do 4 kids to zbyt konstruktywna rada według autorki wątku chyba lepsza rada to odwiedzić ich osobiście wink
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka