Dodaj do ulubionych

Wózek na wyjazd w góry - jaki?

05.04.13, 18:20
Dziewczyny... Zdecydowałam się kupić jakiś wózek (najlepiej używany) na wyjazd w góry z 9 - miesięczniakiem. Chciałabym aby był wmiare kompaktowy po złożeniu (nie chcę żeby mi zajął pół bagażnika) i mega wygodny dla synka. Jaki polecicie na tę okazję? Jakieś konkretne propozycje? Szukam i szukam ale widzę albo same czołgi, albo podwieźdupki... (do tego allegro ciągle słabo działa i to utrudnia szukanie, a wyjazd już za 1,5 miesiąca...) sad
Obserwuj wątek
    • kkitka Re: Wózek na wyjazd w góry - jaki? 05.04.13, 20:13
      Dla 9-miesięczniaka to nipper (po zdjęciu kół zajmuje mało miejsca) smile albo mountain buggy swift (ale nie wiem jak on po złożeniu, bo jeszcze go nie składałam, pewnie mniejszy od mbuj).
      • pomilak1 Re: Wózek na wyjazd w góry - jaki? 05.04.13, 20:17
        ewentualnie bumbleride indie, ale to raczej na zagranicznych portalach aukcyjnychsmile
        • monika_kas Re: Wózek na wyjazd w góry - jaki? 05.04.13, 20:57
          myślałam o swifcie albo bumbelride ale używanych w PL nie widać..... sad
          • kkitka Re: Wózek na wyjazd w góry - jaki? 05.04.13, 21:21
            monika_kas napisałam Ci maila smile
    • monika_kas Re: Wózek na wyjazd w góry - jaki? 05.04.13, 21:37
      a powiedzmy Emmaljunga Scooter? bardzo duża po złożeniu jest? A Quinny Speedi?
      • afroddytta Re: Wózek na wyjazd w góry - jaki? 05.04.13, 22:42
        Speedi będzie ok, tylko buda słaba, ale za to składa się do bardzo dobrych rozmiarów, po zdjęciu kół jest b. płaski.
      • nicolcia9 Re: Wózek na wyjazd w góry - jaki? 06.04.13, 09:50
        Emmaljunga Scooter nie jest duża po złożeniu smile ale nie ma za dużej budki, jednak przy śpiącym maluchu i rozłożonym oparciu budka chroni buźkę dziecka przed słońcem smile
    • srebrno-listka Re: Wózek na wyjazd w góry - jaki? 05.04.13, 23:08
      Ja w górach (Beskidy) przemierzałam szlaki z Mountain buggy. Wózek sprawdził się rewelacyjnie, acz nie wiem, czy nazwałabym go kompaktowym po złożeniu. jak ściągnie się koła jest bardzo płaski, ale zajmuje duża powierzchnię. Nam zajął tego bagażnika bardzo niewiele.
      • pomilak1 kkitka 06.04.13, 08:06
        Masz swifta na sprzedaż? suspicious
        • kkitka Re: kkitka 06.04.13, 08:21
          Nie wiem sama czy sprzedawać, wkurza mnie ta zima, i synek trochę bo bokach ma ciasno w tych zimowych odzieniach. Jeżeli znajdzie się kupiec to może i sprzedam, ale chyba będę płakać jak będzie odjeżdżał bo normalnie zakochałam się w nim sad
          • monika_kas Re: kkitka 06.04.13, 08:57
            tak ten swift fajny i napaliłam się na niego, ale nie ukrywam, że chciałam coś mega taniego, bo wózek po tygodniu wakacji zostanie najprawdopodobniej na południu i będę z niego korzystała maksymalnie 2 razy do roku.... dlatego szukam czegoś raczej tańszego. sad
          • pomilak1 Re: kkitka 06.04.13, 11:46
            Napisz mi na @ gazetowy ile za niego chcesz big_grin
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka