Dodaj do ulubionych

zamówiłam Bee+ na limango :)

22.04.13, 20:26
Właśnie zaszalałam i kupiłam bee+ na limango, niestety .de a nie .pl, bo u nas akcji bugaboo nie ma. Szkoda wielka, bo pewnie z okazji kupienia nowego bee+ w dobrej cenie kilka osób by skorzystało. Wybór budek niewielki, chociaż kupowałam zaraz po 19, kiedy to akcja się zaczęła. Wybrałam fiolecik, mam nadzieję, że nie będzie zbyt dziewczęcy. Jeśli tak, to trudno, będę musiała sprzedać i kupić coś bardziej męskiego. Przez ostatni miesiąc cieszyłam się bee+ all black, który dostałam z 4kids do testowania. Przyzwyczaiłam się do niego, nawet moja mama się zachwycała, chociaż ona mojego uwielbienia dla wózków raczej nie podziela. Teraz pozostaje mi czekać, bo dostawa planowana między 1 a 8 maja.
Obserwuj wątek
    • justyna2262 Re: zamówiłam Bee+ na limango :) 23.04.13, 00:26
      Oooo. to super, ja też szukam Bee+. A czy oni wysyłają bez problemu do Polski i jaki jest koszt przesyłki?
      • gosia_mrufka Re: zamówiłam Bee+ na limango :) 23.04.13, 09:11
        Koszt wysyłki niecałe 5 eur, ale wysyłają tylko do Niemiec. Akurat dla mnie to nie problem, bo mam stamtąd transport przynajmniej raz w tygodniu do Polski, więc wózek do mnie dojedzie. Szkoda, że nie ma podobnej akcji na polskim limango, bo cena naprawdę atrakcyjna.
      • didis Re: zamówiłam Bee+ na limango :) 23.04.13, 09:11
        Nie wysylaja. Niestety.
        • sylki Re: zamówiłam Bee+ na limango :) 23.04.13, 09:16
          mogłam kupić poprzednim razem, nie kupiłam z prostej przyczyny, brak polskiej gwarancji, co przy bee jest dość istotne.
          • gosia_mrufka Re: zamówiłam Bee+ na limango :) 23.04.13, 09:32
            Tak, pytałam was nawet o tę gwarancję, ale spojrzałam na to z innej strony. Nowego bee za ponad 2000 zł nie kupię. Mając wybór kupić używany za 1500 zł, wolałam kupić nowy za tyle samo. A jeśli naprawdę zajdzie potrzeba serwisowania, to wyślę go do Niemiec.
            • sylki Re: zamówiłam Bee+ na limango :) 23.04.13, 09:54
              no ja po niemiecku nie mówię, więc sobie tego nie wyobrażałam wink
              • mama1dawidka Re: zamówiłam Bee+ na limango :) 23.04.13, 10:23
                Sylki to ka bym Ci chetnie pomogla tongue_out
                Ja moge zamowic te bee ale tylko dobrze znanym mi forumkom i
                To forumki placa za wozek a ja tylko potem moge poslac do Polski smile
                • jesuisunpapillon Re: zamówiłam Bee+ na limango :) 23.04.13, 11:06
                  mama dawidka kuszące tongue_out ale chyba przystanę tylko na micralite big_grin
                  mam już i tak warunek od męża big_grin (nie wyobrażam sobie 2 dziecka z jego warunkami tongue_out)

super okazja z tym bee na prawdę
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka