iggi44 03.05.13, 12:49 allegro.pl/bugaboo-buffalo-nowy-super-okazja-i3219254486.html kto mi dorzuci tysiaka??? dam się karnąć!!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tereferefretka Re: BB Buffalo 03.05.13, 14:22 niby to licytacja, ale jak dla mnie cena mocno zaniżona, choć aukcja pewnie świeża. nie żebym się dopatrywała oszustwa,ale coś podejrzane to. wole cama więc nie dorzucę nawet za przejażdżke Odpowiedz Link
mama1dawidka Re: BB Buffalo 03.05.13, 14:25 czy ja wiem czy zanizona ostatnio na kleinanziege byl za 750 euro wiec moze ktos sie poprostu chce pozbyc Odpowiedz Link
iggi44 Re: BB Buffalo 03.05.13, 15:21 już nawet zaczęłam kombinować że jak sprzedam parasolke i wózek do joggingu to już wiele mi nie braknie choć szczerze mówiąc wizualnie cameleon bardziej mi się podoba, ale buffalo jest bardziej terenowy, a ja mam zapotrzebowanie na taki właśnie terenowo/miejski i cały czas sie zastanawiam czy cam da sobie radę, a myślałam że buffalo dopiero jesienią mają się pojawić Odpowiedz Link
linkap_wawa Re: BB Buffalo 03.05.13, 15:45 no ale pamietacie co pinik pisala o buffalo, ze wcale nie taki on fajny na jakiego wyglada i wcale nie az tak terenowy jak go reklamuja... Odpowiedz Link
tereferefretka Re: BB Buffalo 03.05.13, 22:16 dokladnie, on jest twardy i podobno nie ma amortyzacji,dla mnie to go dyskwalifikuje zupełnie,żeby nie wiem jak terenowo wyglądał z camem jest odwrotnie,wydaje ci sie,ze to takie miejskie pierdzikółko a w terenie sobie radzi,wg mnie swietnie. mowie terenem,a mam na mysli dziury i chodniki patrz-dziury u mnie w miescie Odpowiedz Link
iggi44 Re: BB Buffalo 03.05.13, 23:06 dzięki dziewczyny, bo myślałam że jest zupełnie inaczej, w takim razie wracam do poszukiwania swojego cama Odpowiedz Link