bialasek75 11.05.13, 21:26 Hej. Szukam śpiworka - wyściółki do tego wózka. Uniwersalne nie pasują, bo on ma taki pasek w połowie do składania. Musi być na to dodatkowy otwór. Jakieś rady? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nicolcia9 Re: Śpiworek do Britax B-agile 11.05.13, 23:26 Nie mam co prawda Britaxa, ale mam Baby Joggera (a to podobny system składania) i używam uniwersalnych śpiworków (zazwyczaj mają one dwa otwory na pas krokowy) ten pas przekładam w ostatni otwór w śpiworku, a ten pierwszy zostaje "wolny" i gdy chcę złożyć wózek wkładam rękę przez ten otwór na pas krokowy w śpiworku i po sprawie Przykłady śpiworków, których nie muszę ściągać do składania: BuggySnuggle, JJ Cole, Elodie Details Odpowiedz Link
martuska1982 Re: Śpiworek do Britax B-agile 12.05.13, 00:45 a ja w gt z wkładką (wkładka też bez otworu w tym miejscu) po prostu wsuwam rękę pod materiał i ciągnę. Odpowiedz Link
sztucznamrowka Re: Śpiworek do Britax B-agile 12.05.13, 12:48 Ja z wkładką robię tak samo jak martuska1982 I nawet jak sobie sama szyję to też nie robię otworu na tą rączkę do składania... jest niepotrzebna a bez niej wkładka ładniejsza Odpowiedz Link
martuska1982 Re: Śpiworek do Britax B-agile 12.05.13, 17:10 Poza tym trudno byłoby wymieniać spiworki i wkładki z uwzględnieniem tej rączki.Znaczy nie trudno,ale dla mnie to upierdliwe by było. Żeby ten pasek z raczką do składania wyjąć i włożić w śpiworek/wkładkę trzeba najpier odkręcić śrubki na tych trójkątach, wyciągnąć lekko się gimnastukując, a potem po przewleczeniu przez otwoty wkładki/śpiwora znów wciskać i przykręcać.Ja bym się wkurwiała. Odpowiedz Link
mahogany6 Re: Śpiworek do Britax B-agile 13.05.13, 23:58 Cześć pozwolę sobie tutaj się podpiąć z pytaniem o folię i moskitierę do tego wózka. Czy coś z uniwersalnych się nadaje? Odpowiedz Link
bialasek75 Re: Śpiworek do Britax B-agile 15.05.13, 12:16 Dzięki za odpowiedzi co do śpiworka. Nasz koleżanka forumowa ma na stanie, więc od niej kupię i będzie po kłopocie. Folię mam oryginalną, ale ona też pasuje na wózek Mutsy Urban Rider, więc podejrzewam, że to jest właśnie taki uniwersalny rozmiar. Moskitierę dopiero zamówiłam, będzie za jakiś czas, bo leci z Chin Odpowiedz Link
mahogany6 Re: Śpiworek do Britax B-agile 16.05.13, 10:24 a można wiedzieć gdzie kopiłaś? Odpowiedz Link