Dodaj do ulubionych

Joolz Day vs. Bugaboo Cameleon

31.05.13, 17:39
Oba wózki oglądałam na żywo i je "próbowałam" w sklepie. Oba mi się podobają. smile Niestety, nie mogłam ich porównać, gdyż każdy był w innym sklepie. Przy zakupie biorę pod uwagę najnowsze generacje. Czy spacerówka w Bugaboo jest głębsza, czy tylko mi się wydaje? Poza tym w Joolzu siedzisko (sama ta gąbka pod pupą) sprawiało wrażenie, jakby było pod skosem i dziecko miałoby się zsunąć...
W którym wózku budka jest lepsza? Dziecko przez jesień i zimę będzie jeździć w gondoli, na wiosnę przesiadka do spacerówki. Który w ogóle polecacie pod względem używania? smile
Obserwuj wątek
    • zurekgirl Re: Joolz Day vs. Bugaboo Cameleon 02.06.13, 13:33
      Mialam podobny dylemat z siedziskiem, ogladalam oba wozki w jednym sklepie, staly obok siebie i siedzisko w camie jest zdecydowanie glebsze. Ja ostatecznie kupilam Joolza, bo tej telepiacej raczki w camie nie trawie, a jak dziecko bedzie duze, to kupie nizszy wozek (pewnie bee), zeby mogl sam wsiadac. Joolza duzo lepiej mi sie prowadzilo, siedzisko wyglada na ustawione pod katem, ale jak wsadzisz tam kilka kg, to sie ladnie zapada i raczej nie wyglada jakby sie pupa miala zsuwac.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka