Dodaj do ulubionych

pałąk do bee+

19.06.13, 10:27
Witam

Mam ogromną prośbę do znawczyń-orientujecie się gdzie jeszcze mogę dokupić pałąk od Multiway'a? nigdzie na necie nie ma a mój mały tak kocha pałąki że szuka go nóżkami w bugaboo, za 2 tygodnie wyjazd i strasznie,strasznie mi zależy żeby go kupićsad może być nawet w zawyżonej cenie-tylko gdzie??? z góry dziękuję za pomoc
Obserwuj wątek
    • monika_g11 Re: pałąk do bee+ 20.06.13, 21:22
      nikt nie wie? sad
      • elmo34 Re: pałąk do bee+ 20.06.13, 21:46
        Ja gdzies widzialam, ze palak od Britaxa pasuje do Bee chyba Britax Agile to byl na jakims angielskim ebay, szukalam potem ale juz kurcze sama zapomnialam gdzie a za pare miesiecy tez bede szukac tego palaka...Sprobuj podjechac do sklepu i przymierzyc tego britaxa-i daj znac koniecznie jak pasuje!!!
        • gosia_mrufka Re: pałąk do bee+ 20.06.13, 23:33
          Od Agile raczej nie, bo tam jest wpinany w mocowanie na stelażu. Może od B-Mobile? Wygląda, że mógłby pasować.
    • aga_1980_31 Re: pałąk do bee+ 20.06.13, 23:37
      Ja pod koniec marca kupowałam tu ( mieli kilka sztuk ) zapytaj sie czy mają i czy wystawią smile
      allegro.pl/show_user.php?uid=21986896
      allegro.pl/chicco-palak-barierka-do-wozka-spaceroweg-multiway-i3242678880.html
      • monika_g11 Re: pałąk do bee+ 21.06.13, 20:24
        dziękuję za odpowiedzi dziewczyny

aga jutro z rana dzwonię tam i pytam czy mają,dzięęęki!kiss
        jak okaże się że nie to wtedy będę kombinować z tym britaxem choć wolałabym żeby to był jednak ten od Multiwaya,wtedy będę mieć pewność że pasuje.

• monika_g11 Re: pałąk do bee+ 22.06.13, 12:59
          Chciałam poinformować,że-niestety-pałąki z podanego wyżej linku się już wyprzedałysad btw strasznie niemiła sprzedająca,krzyknęła na mnie "czy widzę żeby były wystawione?skoro nie ma to chyba oczywiste że są już niedostępne?!"

no nic, ostatnia moja nadzieja legła w gruzach,pewnie go już nie dorwęsad
          • elmo34 Re: pałąk do bee+ 23.06.13, 22:46
            Tak to byl B-mobile. Znalazlam nawet linka do aukcji, co prawda juz skonczona, ale jest zdjecie Bee z palakiem. Sprzedajacej nie podobal sie wyglad bee z tym dodatkiem hmmm daje do myslenia...

www.ebay.co.uk/itm/britax-B-Mobile-Bumper-Bar-also-fits-Bugaboo-Bee-Plus-/261200598942?pt=UK_Baby_Pushchair_Accessories_parts_ET&hash=item3cd0c4d79e
            Monika na amazonie.uk te palaki sa po 14 funtow, moze zrobia szybka dostawe ?
            • monika_g11 Re: pałąk do bee+ 25.06.13, 22:17
              Elmo dzięki kiss mam prośbę, dałabyś mi jeszcze link z amazona lub ebay? bo nie mogę znaleźć a że sama nie mam konta muszę poprosić kogoś ze znajomych o zamówieniesmile
              • elmo34 Re: pałąk do bee+ 26.06.13, 20:13
                Mam tylko taki na amazon.uk. Nie mieszkam w Polsce wiec nie wiem jak dziala amazon na terenie Pl...

www.amazon.co.uk/Britax-2000001063-B-Mobile-Bumper-Bar/dp/B004FLL6RG/ref=cm_cr_pr_pb_t
                • aga_1980_31 Re: pałąk do bee+ 26.06.13, 20:37
                  Monika a popytaj jeszcze osoby prywatne sprzedające multiwaye czy nie sprzedadzą Ci samego pałąka smile
                  • monika_g11 Re: pałąk do bee+ 26.06.13, 21:33
                    Dzięki elmo kiss

Aga dzwoniłam do wszystkich prywatnie sprzedających używane Multiway w Warszawie i proponowałam za sam pałąk 50zł,nawet gdy mieli wystawiony wózek w KT za 150zł i nikt nie chciał mi sprzedać argumentując to faktem że później nie sprzedadzą wózka bez pałąkasad
                    • jaskat Re: pałąk do bee+ 04.07.13, 21:39
                      jeśli szukacie jeszcze pałąka - kupilam tu allegro.pl/uniwersalny-palak-barierka-do-wozka-owalna-i3304127858.html
                      Pani ma jeszcze inne kolory. idealny nie jest, bo musialam go ciut naciągnąć na szerokosc,ale nie ma problemu z rozciągnięciem, ładnie się zapina, idealnie leży na rurkach stelaża. za piękny też nie jest przez te folię... ale z braku laku... smile zerwałam po dwóch stronach tę folię i zdjęłam. nie było problemu żeby folię rozerwać, zeszła idealnie nie naruszając materiału pod spodem, ładnie sie folia rozrywa, nic się nie rozpruje. no i dziecko szczęśliwe smile
    • jaskat Re: pałąk do bee+ 04.07.13, 21:40
      allegro.pl/uniwersalny-palak-barierka-do-wozka-owalna-i3304140386.html tu jest ostatnia sztuka, ale mozna u tej Pani zamówić.
    • jaskat Re: pałąk do bee+ 04.07.13, 21:42
      pałąk ma dokładnie takie same wymiary jak ten od multiwaya smile dokładnie takie jak ten allegro.pl/chicco-palak-barierka-do-wozka-spaceroweg-multiway-i3242678880.html
      • martuska1982 Re: pałąk do bee+ 04.07.13, 22:41
        ten od multiwaya chyba jednak jest cieńszy.Ten co zalinkowałaś na początku to uniwersalny.Miałam taki przy speedi zanim kupiłam oryginalny quinny.
        • jaskat Re: pałąk do bee+ 05.07.13, 11:08
          tak tak, to uniwersalny pałąk. dla mnie lepszy rydz niż nic wink i jako że są osoby które poszukują pałąka jakiegokolwiek pasującego, bo ciężko od multiwaya dostać, pozwoliłam sobie na wstawienie linka że takowy jest smile
      • monika_g11 Re: pałąk do bee+ 05.07.13, 11:13
        jaskat dzięki wielkie!!!! zaraz zamówię skoro mówisz że pasuje,strasznie się cieszę,dzięki! kiss
        • monika_g11 Re: pałąk do bee+ 05.07.13, 11:21
          widzę że sklep znajduje się w Rumii na pomorzu,my pojutrze jedziemy na wspomniany urlop właśnie nad morze, zajedziemy więc po pałąk i będę go miała na wyjeździe,jeszcze raz ogromne dziękikiss
          • jaskat Re: pałąk do bee+ 05.07.13, 11:27
            Monia, a tak z ciekawosci, jesli moge spytać (jestem świeżą posiadaczką bugaoo bee plus), to moje pierwsze doswiadczenie z tym wózkiem. czy przednie koła są takie troche wibrujące w jezdzie? zwłaszcza do tyłu? i na gładkiej nawierzchni. oczywiscie nie zawsze, i nie są tak szalenie rozklekotane jak spotkałam na filmach z wadliwymi kołami, ale takie lekko rozchybotane czasem? w porównaniu z tylnimi, ale te są nieruchome. bede wdzieczna za odpowiedz smile
          • jaskat Re: pałąk do bee+ 05.07.13, 11:28
            ciesze sie smile my też nad morze jedziemy w niedziele w nocy. i też radocha że kupilam jeszcze przed wyjazdem smile) udanego urlopu! i słońca jak najwiecej! smile
        • jaskat Re: pałąk do bee+ 05.07.13, 11:21
          na rurkach leży idealnie! trzeba tylko go rozciągnąć jakieś 1 - 1,5 cm na szerokosc i złapie rame. ale wszystkie pałąki są raczek takie lekko rozciągliwe do ok.2 cm. aż w końcu mój mąż go ręcznie rozciągnął, ale tak delikatnie zeby nic tam w nim nie pękło,bo nie wiemy co jest w srodku, i teraz bez rozciągania ładnie wchodzi na rame. i jeśli bedziesz zrywac folie to oczywiscie uważaj, zrywaj delikatnie na szwie, łatwo folia schodzi, ale ostrożnosci nigdy za wiele wink
          • monika_g11 Re: pałąk do bee+ 05.07.13, 12:17
            dziewczyny,dzwoniłam do pani z allegro (baardzo miła osoba), no więc na dzień dzisiejszy nie ma tych pałąków na stanie bo słabo schodziły i ich nie zamawiała ale jeżeli będą chętne to bez problemu je zamówi od producenta, dla mnie zamówi i jak będziemy nad morzem to sobie odbierzemy smile smile smile także jak chcecie pałąk to dzwońce bez problemusmile

jaskat hmmm mi kółka nie terkoczą... a ile waży Twoje dzieciątko? mój mały ma roczek i 10,5kg, nawet bez załadowanego kosza jedzie super i nic się z kółkami nie dzieje
            • monika_g11 Re: pałąk do bee+ 05.07.13, 12:21
              jaskat Wam również życzę udanego wyjazdu i pogody nie gorszej niż teraz smile a gdzie bęziecie? my w Rowach (trochę daleko od Rumii ale cóż,po ten pałąk podjedziemy bez problemu bo bardzo bardzo bardzo nam na nim zależy)
              • jaskat Re: pałąk do bee+ 05.07.13, 20:02
                Monika, my jedziemy do Grzybowa - okolice Kołobrzegu, wiec zupełnie z drugiej strony. a myślałam że wypatrzę jakieś bugaboo z pałąkiem wink

Pani od pałąków jest przemiła! żeby zawsze sie na takich miłych ludzi trafiało. dzwoniła do mnie chyba ze 4 razy, ciągle mierzyła i sprawdzała żeby być pewna że na pewno mi spasuje smile a ja do niej wczoraj napisałam, zasugerowałam, żeby w opisie aukcji zaznaczyła że do bee pasuje, to na pewno sprzedaż pałąków wzrośnie big_grin

w moim bee kółka trochę terkoczą jak jadę po kostce, płytkach... ale jezdziłam tez maclarenem i tam dopiero stukało, że to mi jakoś nie przeszkadza. po gładkim wiadomo, sunie jak po maśle smile
                • martuska1982 Re: pałąk do bee+ 05.07.13, 20:46
                  ja mam taki pałąk.Znaczy miałam, bo siostrze oddałam (pasuje na speedi).Mój był firmy kutnik,nie wiem czy ten też.
                  Jakby któraś bardzo koniecznie chciała i bardzo pilnie szukała to spytam siostry czy chce zbyć, bo ona speedi juz nie używa.
                • monika_g11 Re: pałąk do bee+ 22.07.13, 20:55
                  chciałam poinformować że doszedł nam pałąk od przemiłej pani z linku jaskat. Pałąk pasuje idealnie,jest bardzo solidnie wykonany i jesteśmy bardzo zadowoleni,także polecam w 100%!!!! aha,Pani oprócz all prowadzi sklep internetowy urbanbaby
                  • agusia041 Re: pałąk do bee+ 22.07.13, 21:20
                    Zupełnie nie podoba mi się bee z pałąkiem, ale chyba też go w końcu kupię. Już nie mogę patrzeć jak mój mały nie wie co zrobić z rączkami, w każdym wózku ma pałąk uncertain
                    • gniesia007 Re: pałąk do bee+ 22.07.13, 21:49
                      ja ostatnio byłam w akpolu w gdańsku i ten pałąk do chicco liteway mają napewno, szukałam folii w stercie i widziałam walające się tam te pałąkismile z tego co kojarze to chyba on pasuje.
                      • monika_g11 Re: pałąk do bee+ 23.07.13, 13:07
                        z tego co wiem to od littleway nie pasuje tylko od multiway
                        • agusia041 Re: pałąk do bee+ 02.08.13, 21:07
                          Zamontowałam dzisiaj ten uniwersalny pałąk kutnik i powiem szczerze, żeby go naciągnąć musiałam się nieźle wysilić. Właściwie to trzyma się tylko dzięki napięciu pomiędzy rurkami stelaża, bo obwód uchwytu jest dużo większy niż rurek.
                          Skoro jednak nic innego nie ma, musi wystarczyć taki, ale jego dopasowanie do bee+ jest moim zdaniem trochę na wyrost uncertain
                          • lamciad Re: pałąk do bee+ 03.08.13, 12:48
                            Natknęłam się na ten wątek jakiś czas temu,bo sama szukałam pałąka i dziwię się,że miałaś problem ze znalezieniem tego od multiwaya,bo ja odpaliłam Allegro i od razu znalazłam w aukcji o sprzedazy bee.Ktoś wystawił wózek i akcesoria do niego.Chyba się nikt o ten pałąk nie zabijał,bo w sumie z dobry tydzien go "kupowałam" (wymiana maili)- nabyłam za 40zł,pasuje idealniesmile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka