pinik 13.07.13, 01:35 Czy XLR ma wyzsze opatcie niz XT czy tylko szersze? A podnozek? Dluzszy? Ile szersze jest oparcie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magda79pn Re: Maclaren XT vs. XLR - pytanie 13.07.13, 08:00 to są informacje sprzed kilku lat nie wiem czy coś się zmieniło różnica w szerokości 2cm podnóżek i oparcie takie samo (mi kiedyś wyszło, że oparcie w xlr jest 1cm wyższe, ale to chyba "tak się ułożyło" akurat pod miarą) Odpowiedz Link
pinik Re: Maclaren XT vs. XLR - pytanie 13.07.13, 08:39 Dzieki! Korzystajac z forum na telefonie nie da sie (albo nue wiem jak) skorzystac z wyszukiwarki. Nie podoba mi sie ta forma forum na telefonie od kilku miesiecy. Wlasnie tak mi die zdaje, ze XLR to w sumie spory wozek, tylko z niezbyt wysokim oparciem. Odpowiedz Link
zurekgirl Re: Maclaren XT vs. XLR - pytanie 13.07.13, 09:28 Na oko dziecko lepiej mi siedzialo w xt, material w siedzisku byl mniej napiety, pupa lekko wpadala, wiec oparcie automatycznie robilo sie wyzsze. Odpowiedz Link
magda79pn Re: Maclaren XT vs. XLR - pytanie 13.07.13, 10:32 pinik, jak wejdziesz na forum w telefonie, to na dole masz taką opcję, ona chyba się nazywa "pełna wersja" jak w to wejdziesz, to masz forum tak jak w kompie Odpowiedz Link