Dodaj do ulubionych

mutsy step up do joolza

17.07.13, 21:37
czy ktoś się orientuje czy dostawka mutsy step up pasuje do joolza day? pytanie głównie do afrodyty bo wiem ze ona tą dostawkę użytkuje/użytkowała
ale jak ktoś jeszcze ma pojęcie to proszę o pomoc smile
Obserwuj wątek
    • afroddytta Re: mutsy step up do joolza 17.07.13, 21:48
      Moja koleżanka ma Joolza ale teraz jest przez 10 dni na urlopie, jak wróci mogę Ci to posprawdzać itd. jeśli bardzo Ci się nie spieszy.
      • iggi44 Re: mutsy step up do joolza 17.07.13, 22:11
        super, poczekam, w prawdzie rodzę na dniach, ale na spacer tak szybko nie pobiegnę wink
        z góry dziękuję Ci bardzo!
        • afroddytta Re: mutsy step up do joolza 17.07.13, 22:52
          Nie ma problemu chyba, że ja urodzę lub zaniemogę w międzyczasie smile
          Koleżanka jeszcze gondolko-fotelikowa, więc ewentualnie do tego przymierzę. A jak dużego starszaka będziesz wozić, może dopasuję do fotek któregoś z moich?
          • iggi44 Re: mutsy step up do joolza 17.07.13, 22:56
            2,8 lat, jak mutsy nie będzie pasować to bumprider kupię bo wiem że ta pasuje
            • afroddytta Re: mutsy step up do joolza 17.07.13, 22:58
              Mam niskiego 4latka na stanie smile
              A o tym bumprider to jakieś bardzo kiepskie opinie kiedyś czytałam...
              • iggi44 Re: mutsy step up do joolza 17.07.13, 23:09
                dlatego właśnie (ale ze względu na cenę również) wolałabym mutsy ...
    • calineczka793 Re: mutsy step up do joolza 17.07.13, 23:36
      Ja mam mutsy step up i Joolza - jutro sprawdzę Ci czy pasuje, ale mogę sprawdzić tylko ze spacerówką, bo gondoli nie mam.
      • afroddytta Re: mutsy step up do joolza 17.07.13, 23:44
        No i życie stało się jeszcze prostsze smile
        • iggi44 Re: mutsy step up do joolza 18.07.13, 20:48
          big_grin najważniejsze żeby do stelaża pasowała, jak z gondolą nie bardzo to najwyżej poczeka na spacerówkę
    • iggi44 Re: mutsy step up do joolza 27.07.13, 05:38
      tak tylko przypominam się nieśmiało...
      • afroddytta Re: mutsy step up do joolza 27.07.13, 12:26
        Właśnie, właśnie też miałam sprawdzać czy coś przegapiłam.
        Jak moja znajoma wpadnie we wtorek i nie zapomnę to sprawdzę, bo w środę znowu wyjeżdża na 2 tyg.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka