Dodaj do ulubionych

mura 4 plus- moja opinia

26.07.13, 08:55
Na razie używam samej gondoli więc o spacerówce niewiele mogę powiedzieć. Wózka używa mi się bardzo dobrze.
-prowadzi się super, szczególnie po nierównych terenach ( często jeżdżę po lesie) i o to najbardziej mi chodziło,
-gondola jest lekka ( jak dla mnie), wypina się sprawnie
-stelaż składa się bardzo szybko, praktycznie jednym ruchem
- nie polecam dla osób, które muszą wnosić wózek bo jest ciężki ale ja trzymam go w samochodzie ( pegout partner) więc super się mieści i nie muszę dźwigać
-solidnie wykonany, nie trzeszczy i nie skrzypi- póki co

Rozważałam jeszcze emmaljungę ( różne modele, nie pamiętam nazw dokładnie) ale nie odpowiadał mi wygląd tongue_out X- landerów nie polecali przede wszystkim sprzedawcy, bo mówili że często ludzie reklamują no ale może ktoś akurat trafił na dobry model smile

No to tyle smile

Obserwuj wątek
    • monikamar3-3 Re: mura 4 plus- moja opinia 26.07.13, 21:45
      A czy posiadasz może tą nową gondolę, foldable? jeśli tak to moglabym porosic o dokladne wymiary materacyka? z gory bardzo dziękujesmile
    • spirit1982 Re: mura 4 plus- moja opinia 27.07.13, 09:38
      Serdeczne dzięki!! smile
      Ja też jestem zdecydowana na Murę, ale dopiero będziemy kupować na przełomie października i listopada.
      Jak na razie oglądałam wózek jedynie w sklepie i baaardzo mi się spodobałsmile
      Mam pytanie, czy gondolka nie jest płytka? Czy to tylko takie wrażenie?
    • meg.26 Re: mura 4 plus- moja opinia 27.07.13, 11:15
      Z forum niemowlaka wiem, że bardzo krótko użytkujesz tą murę i już taki zachwyt wink ? Zdziwiłam się tym co piszesz o sprzedawcach bo zazwyczaj wszyscy polecają x-landery, co mnie osobiście wkurza. Nie wiem jak teraz bo jeździmy innymi wózkami ale dla pierwszego dziecka miałam xa i wtedy to był bardzo udany wózek, miał wady jak waga czy brak przekładanego siedziska ale awaryjności to mu nie można było zarzucić. Sprzedałam go w idealnym stanie. Słyszałam że x-move już do takich udanych nie należy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka