hej, kurier nawalił i na mojego GT przyjdzie mi czekać do przyszłego tygodnia ;-( więc na poprawę humoru postanowiłam pokombinować z dodatkami do niego. i teraz kilka pytań do Was, w końcu sporo wiecie na ten temat i wiele rzeczy przetestowałyście.
mój gt jest w kolorze shadow/orange. będzie woził 10 miesięcznego chłopca (wzrost na 97 centylu, waga na 15 czyli dziecię długie i raczej szczupłe).
1. chciałabym do niego jakąś wkładkę (czy magda szyje też wkładki? bo pamiętam tylko mufki i śpiworki). jaką możecie polecić? a może od p. Helenki? no i jaki materiał? wydaje mi się, ze te trzy będą najlepsze (tylko które wybrać?):
koparki na szarym
autka
szopy
2. śpiworek chciałabym od forumowej magdy, tylko nie wiem czy brać osobno jesienny i zimowy czy ten jesienno-zimowy. i w jakim kolorze? znów szaro-pomarańczowy? jaki kolor według Was będzie pasował do mojej wersji kolorystycznej gt?
3. mam zimowa mufkę od magdy: czarny ortalion z wierzchu i szary/grafitowy polar w środku. będzie pasowała kolorystycznie, więc jeden zakup mi odpada.
4. jaki organizer na rączkę? czy ten będzie pasował?
--