pinik 28.08.13, 22:42 Taki ruch w tych waszych "stajniach" wozkowych, ze juz nie nadazam, kto teraz czym pomyka. Na co aktualnie na forum moda? U mnie zdecydowanie za duzo wozkow na stanie. Az wstyd sie przyznac... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
martuska1982 Re: Sonda - kto teraz czym jezdzi? 28.08.13, 22:58 ty lepiej wypisz na liście wszystkie swoje my wszystkie razem wzięte pewnie się przy twojej flocie chowamy Odpowiedz Link
martuska1982 Re: Sonda - kto teraz czym jezdzi? 28.08.13, 22:59 a na co teraz moda na forum? Mam wrażenie, ze ciągle GT i MBUJ jednak. Odpowiedz Link
srebrno-listka Re: Sonda - kto teraz czym jezdzi? 29.08.13, 02:44 Moja flota się skurczyła, acz nadal jest tego trochę Na codzień baby jogger summit x3 i baby jogger city select. U dziadków jest volo i emma. No i mam jeszcze MBUJ, ale jakos lepiej mi się gania z summitem Odpowiedz Link
sztucznamrowka Re: Sonda - kto teraz czym jezdzi? 29.08.13, 08:21 pinik - napisz co masz ja jestem bardzo ciekawa Twojej "kolekcji" Akurat na tym Forum nie ma się co wstydzić wręcz przeciwnie Moja obecna flota to : BJCM GT i M&P Tour Jane Unlimit - w kartonie "się sprzedaje", poszukuję wózka, który zastąpi PP Si sprzedane na dniach A może miałaś Cybex Callisto lub widziałaś na żywo, to coś mi doradzisz? Odpowiedz Link
sztucznamrowka Re: Sonda - kto teraz czym jezdzi? 29.08.13, 08:24 A co do "forumowej mody" to najpopularniejsze są GT, MBUJ, Bee+. Odpowiedz Link
tygisek Re: Sonda - kto teraz czym jezdzi? 29.08.13, 08:31 u mie na koncowce skromnie, ale wpisuje sie, zeby sonda byla miarodajna: bee+ Odpowiedz Link
afroddytta Re: Sonda - kto teraz czym jezdzi? 29.08.13, 08:41 U mnie w codziennym użyciu Easywalker duo, obecnie gondolka + spacerówka, dla 2latka UJ i dla Małej kwiecisty BBo. I powiem, że jestem megazadowolona, spacer z którymkolwiek z tych wózków to czysta przyjemność Oczywiście jeszcze w samochodzie CM i zapp xtra, obecnie jako stelaż pod fotelik. Odpowiedz Link
mama1dawidka Re: do Afrodyta 29.08.13, 09:28 a ja mam Xlra maca (od mlodej) Emme mondial Bbo cam Terraina (spaceroweczke) I easywalkera sobie jednego zostawilam Z czego emma bbo easywalker i terrain czeka jeszcze na pasazera : D Odpowiedz Link
afroddytta Re: do Afrodyta 29.08.13, 11:12 Uj zostaje z nami na zawsze na pewno do końca końców wózkowania, a generalnie moja siostra, która dopiero dzieci planuje już zapowiedziała, że ten i tylko ten, więc go pewnie dla niej zostawię, bo raczej UJ się nie rozpadnie Poza tym żal mi było odbierać go 2latkowi, bo on w nim codziennie sypia w dzień, więc nawet na kilka okazji zakupu gondolki się nie skusiłam. Planuję też ten mój bbo zostawić i dać siostrze, bo to jedyny obecnie mój zestaw 3w1. Po tym jak zobaczyłam fuksjowego Britaxa, to wstępną koncepcję mam taką aby jak obecny 2latek już nie będzie wózkowy to sprzedać EW duo, zappa xtra i CM i wtedy kupić różową małą brykę dla Młodej (no ale to odległa koncepcja póki co, więc pewnie jeszcze nie raz się zmieni ) Odpowiedz Link
saras-wati Re: Sonda - kto teraz czym jezdzi? 29.08.13, 08:48 a ja pożegnałam bee+ i nie mam już żadnego wózka... Odpowiedz Link
pstrabiedronka Re: do saras 29.08.13, 09:25 saras-wati musi się postarać o kolejnego pasażera ja bardzo skromnie, jakoś mi chyba przeszedł szal - mam same stare wózki, Macalreny Volo i XT, Arię (ale właśnie neidawno zostawiłam ją na wsi bo zimą się nei przyda, zastanawiam się czy nie sprzedać), no i Emma choć aktulanie jeździ nią mój maleńki bratanek. Ostatnio się zastanawiam czy na zimę czegoś używanego na dużych kołach sobie nie sprawić, bo Emma pewnie zostanie u brata jeszcze a poza tym słabo mi się widzi wciąganie jej na półpiętro z dwulatką. No nie wiem - miałam kiedyś na zimę Nomada i bardzoi go lubiłam - Tobie Pinik on chyba nie podszedł? No nie wiem - może jakiś trójkołowiec? Odpowiedz Link
saras-wati Re: do saras 29.08.13, 11:30 Tak, tak smutna to prawda Młoda ma 3,5 roku i oznajmiła mi, iż jeździć wózkiem już nie będzie...choć nie wiem czy jakieś volo nie przydałoby się jeszcze...? Odpowiedz Link
pstrabiedronka Re: do saras 29.08.13, 11:58 saras-wati napisała: > choć nie wiem czy jakieś volo nie przydałoby się jeszcze...? no ba - to jawna konieczność przecież Odpowiedz Link
srebrno-listka Re: do saras 29.08.13, 16:01 O, a mój starszy nadal chętnie się czasem podwiezie, ma własnie volo, ale z selecta też chętnie korzysta Odpowiedz Link
wrzesniowa_panna Re: Sonda - kto teraz czym jezdzi? 29.08.13, 10:26 GT i Nuna wstyd się przyznać ale jeszcze w piwnicy głęboko schowany leży mutsy urban rider bo mąż nie pozwala mi go sprzedać - "za 300 zł się nie opłaca, niech leży" - gondola była spoko i może dla kolejnego malucha kiedyś się przyda... choć muszę przyznać że to forum jest zaraźliwe i ciągle chcę coś nowego Odpowiedz Link
hanna79 Re: Sonda - kto teraz czym jezdzi? 29.08.13, 11:02 Ja pomykam, tzn synuś joolzem, w domu volo, m&p beat wozi córeczkę koleżanki, nomad i zapp się sprzedają, aaa i jeszcze gondolowy mutsy urban stoi i niszczeje w piwnicy . Teraz zastanawiam się nad zimową terenówką... no albo koła terenowe do joolza... jeszcze nie wiem Odpowiedz Link
anjaka1983 Re: Sonda - kto teraz czym jezdzi? 29.08.13, 12:56 mi na razie joolz z tymi nowymi kołami jakoś wizualnie nie leży.. ale widziałam tylko wersję z czarnymi, może ze srebrnymi byłoby ok (mamy silvera, rama też). a może to też kwestia przyzwyczajenia Odpowiedz Link
lucyna_1980 Re: Sonda - kto teraz czym jezdzi? 29.08.13, 11:11 Stokke Xplory z gondolą, a w piwnicy leży i czeka bee+ all black który zostawiłam po córce. Odpowiedz Link
flower_v Re: Sonda - kto teraz czym jezdzi? 29.08.13, 11:27 turkusowy BI i żólta Nuna. a dziś mi sie śniło, ze kupowałam maca XT ojj cos ostatnio on za mną chodzi Odpowiedz Link
tygisek do Lucy :) sorry za oftop... 29.08.13, 11:41 Lucy gratulacje z okazji narodzin Kajtka...jakos przegapilam, ale mam nadzieje ze wybaczysz! Odpowiedz Link
tygisek Re: do Lucy :) sorry za oftop... 29.08.13, 11:42 ojezu! Kacperka, ja to jestem boska inaczej ;/ Odpowiedz Link
lucyna_1980 Re: do Lucy :) sorry za oftop... 29.08.13, 11:53 Dzięki! Zajrzyj ciotka na forum Poza manią - tam są zdjęcia Kacpra Odpowiedz Link
martuska1982 Re: Sonda - kto teraz czym jezdzi? 29.08.13, 15:46 lucyna_1980 napisała: > Stokke Xplory z gondolą, a w piwnicy leży i czeka bee+ all black który zostawił > am po córce. > auć... aż mnie zabolało. Toż to jawna profanacja, ze takie cudo w piwnicy sie wekuje.Powinien stać na srodku salonu i oko cieszyc.Taki rarytasik. afroddytta napisała: > Uj zostaje z nami na zawsze na pewno do końca końców wózkowania I dziś mogę napisać, ze to rozumiem. Chyba nawet sprzedaży gt nie było mi tak zal jak zal byłoby sprzedać uj. flower_v napisała: > turkusowy BI i żólta Nuna. > a dziś mi sie śniło, ze kupowałam maca XT ojj cos ostatnio on za mną chodzi > zanim ten nieszczęsny bee do mnie dotarł też miałam realistyczny sen, że sopacerowałąm po mieście z mamą i siorką i pchałam bee plusa. Obudziłam się do rzeczywistosci "bez plusa jeszcze" na lekkim głodzie. Co do Pinik - ja mam stuprocentową pewnośc, że mając duży dom i dużo pieniędzy nikt i nic by mnie nie powtrzymało przed wyposazeniem się w kilkanaście różnych wózków. Trochę ci Pinik zazdroszczę, ze ty mozesz spełnic marzenie - nie zawaham się tego powiedzieć - wielu z nas. U mnie na stanie obecnie MBUJ i bee plus - oba w wersji "czerwone ferrari" Taki zestaw już cdo końca z nami zostanie. Teraz pojeżdżę bee ile tylko się da, na zimę UJ, a na wiosnę albo sprzedam któryś, albo jeszcze do lata zostawie oba, a na przyszłe lato pewnie sprzedam oba i kupię yezz lub volo. Taki oto plan mam na pożegnanie się z wózkami.Mam nadzieję, ze tylko na kilka-kilkanaście miesięcy. Odpowiedz Link
pinik Re: Sonda - kto teraz czym jezdzi? 29.08.13, 13:11 Serio... naprawde wstyd mi sie przyznac, bo teraz to mam stanowczo, ale to stanowczo za duzo wozkow i za duzo podobnych... Ale napisze (skoro sama temat zaczelam : Emmaljunga Nitro City w rozu i zal mi jej sprzedac, bo tych rozowych bylo baaaardzo malo (mala wlasnie w niej spi), MBUJ, MB Swift (nawet dwa! Jeden w DE, jeden w CZ), BJCM GT, Nipper, Peg Perego Si denim (tez dwa! Jeden w DE, drugi w CZ), Nuna de Luxe, Jane Nanuq, Maclaren Techno XT, Maclaren BMW, Maclaren Globetrotter, Zapp Xtra, Bee+ all black... Czyli 15 wozkow (mozecie powiedziec mezom, ze wszystkie jeszcze jestescie dalekie od szalenstwa Aaaa! I jeszcze 16-ty! Maclaren XLR, ktory dotarl do rodzicow i musze go przetransportowac do CZ. Dobra, cos sprzedac trzeba... Odpowiedz Link
gniesia007 Re: Sonda - kto teraz czym jezdzi? 29.08.13, 13:44 Jezu pinik, mam nadzieje, ze masz duzy dom:-0 pozazdrościć kiedy ty jeździsz tymi wozkami? Ilu masz pasażerów? Pewnie dlatego tak rzadko się ostatnio odzywalaś, ciągle jeździsz Hehe pytanie czy ty napewno jestes nadal wózkomaniaczką? Odpowiedz Link
annaspe Re: Sonda - kto teraz czym jezdzi? 29.08.13, 13:22 My jezdzimy bj summit xc i go kocham, parasolka cybex callisto lubie, i chariot chinook tez kocham i potrzebuje . Ale cos mi wlasnie zaciazylo wiec mysle o gondolowym z przekladanym siedziskiem. He he te mutsy to chyba predzej czy pozniej kazdy z nas w piwnicy ma Odpowiedz Link
kkitka Re: Sonda - kto teraz czym jezdzi? 29.08.13, 14:13 U mnie standard MBUJ i BJCM 4, a i jeszcze MB Swift ale zabieram się powoli za jego sprzedaż. Zresztą od września mały idzie do żłobka, także skończą się długie spacery Odpowiedz Link
monika_kas Re: Sonda - kto teraz czym jezdzi? 29.08.13, 14:34 U mnie ukochane BJ city mini GT i Micralite Superlite. Ale powoli dojrzewam do zmian a na wiosnę napewno Bee+ Odpowiedz Link
agusia041 Re: Sonda - kto teraz czym jezdzi? 29.08.13, 15:31 U nas na stanie MBUJ, bee+ all black, quest denim i concord fusion, ten ostatni służy małemu jedynie do spania w ciągu dnia, w żadnym innym wózku nie ma aż tyle miejsca Odpowiedz Link
monikamar3-3 Re: Sonda - kto teraz czym jezdzi? 29.08.13, 15:54 ja skromnie... Moj syn juz nie wozkowy (3,5 roku) ale w piwnicy oczekują na jeg rodzenstwo. Spacerowy concord fusion parasolka coletto enzo parasolka chicco london ( po 2 dzieci, nadal swietnie jezdzi i nic sie nie psuje,wytrzymała i solidna jak malo ktora w tej cenie ) Odpowiedz Link
matyldamoja Re: Sonda - kto teraz czym jezdzi? 29.08.13, 16:00 joolz, emmaljunga, maclaren xlr Odpowiedz Link
koala0405 Re: Sonda - kto teraz czym jezdzi? 29.08.13, 16:02 My jeździmy MB Mini z gondolką i podwójnym P&T Vibe na dłuższe spacery. W domu jeszcze mamy Peg perego pliko mini, MB Swift i Urban, no i sławetną Jedo Bartatinę. Dzisiaj prawie kupiłam Zapp Xtra ale nie doszło do transakcji bo umówiłam się na odbiór osobisty i okazało się że chyba zepsuty stelaż. No i chyba tak miało być bo wózek był brudny. Za 400 zł spodziewałam się lepszego stanu. Odpowiedz Link
agnes_nyc Re: Sonda - kto teraz czym jezdzi? 29.08.13, 16:30 My jeżdzimy wiernie Bugaboo cameleonem i bee na jesien mam ochote wziac sobie BJ4 w kolorze Sand bo choruje na ten kolor i jak nie sprzedam go do tego czasu to pewnie pojezdzimy troche nim Odpowiedz Link
minininja Re: Sonda - kto teraz czym jezdzi? 29.08.13, 19:04 Jeździmy Bugaboo Cameleonem 3. A w szafie złożony leży Mutsy Igo i czeka nie wiem na co Może w zimie na śniegach Igo sprawdzi siè lepiej niż Cam, ale nie wiem czy w ogóle go wyciągnę, bo chcę do Cama kupić koła terenowe Był też Mutsy Urban Rider, ale go sprzedałam i żałuję tego strasznie... Odpowiedz Link
sarna3 Re: Sonda - kto teraz czym jezdzi? 29.08.13, 19:38 Na stanie mam BBO Camelon i BJCM GT. Cam stoi nieużywany od lutego tego roku. Zamieniłam go na GT Odpowiedz Link
ironia-losu11 Re: Sonda - kto teraz czym jezdzi? 29.08.13, 20:38 U mnie od dawna tylko BJCE i Maclaren XT, właściwie oba stoją już nieużywane, więc pewnie BJCE bedę zaraz sprzedawać a Maca sobie zostawię tak na wszelki wypadek. Eeehhh, szkoda.... Bym jeszcze pojeździła, ale młoda stanowczo nie chce. Odpowiedz Link
masumi07 Re: Sonda - kto teraz czym jezdzi? 29.08.13, 21:07 My jeździmy głównie MBUJ, Micralite używaliśmy w gorące dni, teraz sobie odpoczywa. W samochodzie wozimy yezza, jeździmy nim tylko po sklepach. No i jeszcze Nipper mi zalega, jakoś biedak nie może znaleźć nowego właściciela Odpowiedz Link
jotka_k Re: Sonda - kto teraz czym jezdzi? 29.08.13, 21:38 BJCM GT i PP Si ale Si raczej pożegnam bo i tak tylko BJ jeździmy Odpowiedz Link
atwar1 Re: Sonda - kto teraz czym jezdzi? 29.08.13, 21:46 Chwilowo mam tylko jeden wózek- Cybex onyx Przymierzam się do zakupu GT ale musze go jeszcze w sklepie na żywo pooglądać- mam nadzieję w ciągu tygodnia zamówić (chyba że mi się jeszcze koncepcja zmieni) Odpowiedz Link
calineczka793 Re: Sonda - kto teraz czym jezdzi? 29.08.13, 22:03 My jeździmy z reguły MB Urbanem i Swiftem z dostawką mutsy, wczoraj wyciągnęłam z garderoby P&T Viba i na nowo jestem nim zauroczona - a mój prawie 4 latek w końcu jest prze szczęśliwy, bo może usiąść razem z bratem w wózku A najgorsze jest to, że ja nie mam już marzeń wózkowych - parasolki mi się nie podobają, bee podoba, ale nie spełnia moich oczekiwań co do użytkowania - a mam taką chęć na coś nowego, zwłaszcza, że po sprzedaży Joolza miejsce się zrobiło Odpowiedz Link
paula2306 Re: Sonda - kto teraz czym jezdzi? 29.08.13, 23:17 Na razie jeździmy Joolzem - gondolą (mój najukochańszy wózek ), w domu jest Mamas&Papas Mylo, na swoją kolej czeka Baby Jogger City Mini (tu marzy mi się zmiana tapicerki z Crimson/grey na purple), a ostatnio zakupiłam Zappa Xtra, który na chwilę obecną ma służyć jako stelaż pod fotelik, choć zaskoczył mnie swoją zwrotnością i lekkością prowadzenia, więc pewnie jak mała podrośnie zostanie z nami jako podwieźdupka na wyprawy do C.H. Odpowiedz Link
delphine_delphine Re: Sonda - kto teraz czym jezdzi? 29.08.13, 23:31 BJCM GT i Zapp Xtra, który służył mi na początku jako stelaż pod fotelik a potem jako 'galeriowiec' Teraz jeździmy głównie GT. Odpowiedz Link
silke85 Re: Sonda - kto teraz czym jezdzi? 29.08.13, 23:39 U nas bbo cam i bjcm. Ale przez to ślęczenia na forum już myślę czy by nie wymienić tego drugiego na gt i nie dokupić jeszcze nuny . Albo może swifta zamiast bj, za dużo myślę . Odpowiedz Link
gaga-sie Re: Sonda - kto teraz czym jezdzi? 29.08.13, 23:43 Już nam tylko pp pliko mini został, ale doraźnie używany. Odpowiedz Link
sylki Re: Sonda - kto teraz czym jezdzi? 30.08.13, 00:20 Hyundai Trajet, szaroniebieski metalik Odpowiedz Link
sylki Re: Sonda - kto teraz czym jezdzi? 30.08.13, 08:49 chyba nie, w końcu w tytule czym kto teraz jeździ , jak nic masz odpowiedź Odpowiedz Link
wiorka_mrau Re: Sonda - kto teraz czym jezdzi? 30.08.13, 10:59 U nas buzz na wylocie, rządzi speedi i micralite fastfold. I dumam nad czymś jeszcze zanim wyrośnie z wózka Odpowiedz Link
aga7-77 Re: Sonda - kto teraz czym jezdzi? 30.08.13, 16:20 Ja mam w tej chwili już tylko dwa wózki, bo młoda właśnie kończy trzy lata i z wózka korzystamy już bardzo sporadycznie. Mamy Nippera i "Cukierkowego" Volo - córa ostatnio stanowczo woli jeździć Volo, chyba bardziej jej się podoba Zawsze chce, żeby rozkładać budkę, bo budka najładniejsza Odpowiedz Link
makarcia Re: Sonda - kto teraz czym jezdzi? 30.08.13, 20:36 A ja się nie udzielam na forum ale pochwalę się Jeździmy Mimą Kobi dla dzieci rok po roku. Nie ma krawężnika, na który bym nie weszła z dwójką dzieci i nie ma dziury czy piachu, z których bym nie wyjechała. Bossski, lekki wg mnie. Mnóstwo mężczyzn zwraca na niego uwagę. Słyszałam, że jest odjechany, pojechany, kosmiczny, patentowy (ok 12 latek tak go nazwał). Odpowiedz Link
eve_81 Re: Sonda - kto teraz czym jezdzi? 30.08.13, 21:35 Obecnie maclaren xt i MB swift. W ogóle wózków przewineło się łacznie 9. Mam teraz straszna ochotę na emmaljungę scooter s albo city jet. Ktorą wybrać?? Odpowiedz Link
kedro-dasos Re: Sonda - kto teraz czym jezdzi? 31.08.13, 22:16 U nas Concord Fusion- miłość od pierwszego jeżdżenia, biedny GT stoi w pokoju- coś od początku nie polubili się z córką.W moim samochodzie jeżdzi na stałe Mamas Papas Tour, który zaskoczył mnie pozytywnie i córka też go polubiła, choć bardzo rzadko go wyciągamy. Odpowiedz Link
anulaa_84 Re: Sonda - kto teraz czym jezdzi? 04.09.13, 09:44 Bebecar Stylo AT - rewelacja! wszędzie wjedzie, dziecku się wygodnie siedzi, gondola obszerna. Minusy też są, niestety: to nie regulowane szelki w spacerówce, tzn. są tylko na jednym poziomie, a przydałoby się drugi poziom, jak dziecko nie jest zapięte w spacerówce, to "wyjeżdża" z niej jesli podnózek jest opuszczony Szybko płowieje - budka używana była już w gondoli i po roku użytkowania różni się od siedziska spacerowego... Ale ogółem jest rewelacyjny. Czasem, sporadycznie mykamy jeszcze baby jogger city mini spacerówka. Ale nie jeździ się nim tak dobrze, jak bbc Odpowiedz Link